ההורים שלי טסו לאמריקה (ניו יורק אם זה משנה)והם הולכים להביא לי ds
לא כל כך הבנתי מה זה זה טוב לא טוב אתם יכולים להביא לי קצת מידע על זה
ומה יותר טוב ds או psp ואיך זה עובד אני רק יודע שיש לזה 2 מסכים וזה הקף את המכירות של הpsp
ההורים שלי טסו לאמריקה (ניו יורק אם זה משנה)והם הולכים להביא לי ds
לא כל כך הבנתי מה זה זה טוב לא טוב אתם יכולים להביא לי קצת מידע על זה
ומה יותר טוב ds או psp ואיך זה עובד אני רק יודע שיש לזה 2 מסכים וזה הקף את המכירות של הpsp
|
|
מידע על הds
ה ds מזכיר גימבוי אחי רזולוציה שלו לא משהו.היתרון היחיד שלו לדעתי זה שהמסך נישמר ביגלל שיש לו מיכסא ששומר על הצג עצמו.למכשיר יש שני מסכים לא גדולים כאשר אחד מהם מתפקד כמסך מגע ובעזרתו ניתן להשתמש ואף לשחק.אפשר לשחק אחד נגד השני בשני מכשירים ללא צורך במכשיר מותקן גם מיקרופון שאפשר לדבר איתו בצ'טים.אפשר להכניס ל ds
מתאם עם תמיכה נרחבת במשחקים ויישומי Homebrew.שמשפרת אח איכות המשחק.
סדר גדול של מחירים: 800-1200 שקל השאלה עם זה עם פריצה שעולה קצת יקר במכשיר.זה לגבי המחירים בארץ ששונים בחו"ל: ב ניו יורק בחנות שניקראת FRYS הוא יעלה לך 130$ עם אביזרים ופריצה וכל מיני שטויות זה יעולה בסביבות ה 180$ קונסולה זולה בחו"ל....
דעה אישית שלי מה יותר טוב
אני יגיד לך מה אני חושב:ש הds קונסולה טובה לילדים עד גיל 11-12 בערך בגלל המשחקים שלו שמותאמים לילדים.ה psp כבר מתאים לכולם! יש בה סרטים שירים ומשחקים ממש טובים!
זהו הבאתי לך הרבה פרטים מקווה שעזרתי וזהו קניה מוצלחת!
נערך לאחרונה על ידי -OmeR-; 21-02-2009 בשעה 10:54.
אחי עדיף psp קיבלתי ds לפני שיצא הpsp ואני לא משחק בוא כמעט.
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
אל תקנה DS בכלל!!!! תקשיב לעצה שלי,אומנם זה נראה טוב,אבל PSP לא רואה אותו,אם אתה מוכן להשקיע קצת יותר כסף,תקנה psp כי הרזולוצייה של הpsp לא רואה את ds. המשחקים בpsp סוסים,אתה לא תתחרט.
אני מכיר מישהו שקנה DS שנייה הוא לא שיחק בזה,זה גיימבוי בצורת קונסולה.