קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]אני תקוע ב-Crysis.פרטים בפנים
    על ידי nikital95 בפורום משחקים כללי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 31-07-2008, 14:12
  2. אני רוצה לעתחיל עם מישהי ואני לא יודע איך פרטים בפנים
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 13-01-2008, 21:27
  3. מלא סרטים !!!! פרטים בפנים !!! | FTP|
    על ידי GodFather בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 13-04-2006, 16:56
  4. מארק צדק!!!!!!!!כנסו פרטים בפנים
    על ידי MaRoKaY בפורום Counter Strike
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:48
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

תקוע עם מישהי... פרטים בפנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ברירת מחדל תקוע עם מישהי... פרטים בפנים

אני בן 16 וחצי והתחלתי קשר עם מישהי מהשכבה שלי היא בת 16 בתולה אנחנו בסביבות החודשיים-חודשיים וחצי ביחד
    אני תמיד מגיע איתה למצב של סקס יבש (לעשות תנועות של סקס רק עם בגדים.. בלי חדירה כמובן.. תקראו לזה להתחרמן/סקס יבש העיקר שהבנתם תפואנטה) ואני לא מצליח לקדם את זה לסקס!
    היתה פעם שניסיתי להתחיל לנשק אותה בגוף תוך כדי ולנסות להזרים את זה אבל אחרי כמה שניות היא החזירה את השפתיים שלי לשלה
    היתה פעם שניסיתי להוריד לה חולצה ונתקלתי בהתנגדות מצידה.. וכו'

אני ממש בטוח שהיא רוצה לעשות סקס... אבל באמת אני לא יודע מה לעשות במצב הזה.. (אני גם לא יודע אם היא מוכנה... לא יודע בכלל אם יש דבר כזה "מוכנה")
    לפעמים היא זורקת לי כל מיני דברים על זה שסקס זה לא לגיל הזה וזה בלי שרמזתי לה משהו על סקס אבל מצד שני היא מתחרמנת איתי בכיף כל הזמן.

אני מנסה לעשות שני צעדים קדימה צעד אחד אחורה אבל כשאני מנסה להגיע למשהו משמעותי אני נתקל בהתנגדות ותאמת אני לא רוצה להתחיל עכשיו בLMR וכל זה אני לא רוצה שזה יבוא מלחץ ולא רוצה שתיהיה לה חרטת קנייה וגם אני ארגיש רע עם עצמי אם אני אעשה את זה ככה...

אז... מה לעשות במצב כזה??
    תודה רבה לעוזרים

2. קישורים ממומנים

לחכות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

תזרוק אותה

אישה שלא מספקת סקס אין מה לעשות איתה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

לא זורק אותה...

והבעיה היא שאני מפחד שיתחיל להימאס לה כבר מזה והמשיכה כלפי תרד והיא תתחיל לבגוד או שהיא תיפרד.... יכול לקרות מצב כזה?

בכל מקרה פשוט "לחכות" אני לא יודע אם זה יוביל אותי לאנשהו אפשר עוד תגובות או תגובות יותר פרטניות שיעזרו לי להבין מה לעשות????

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

עלק טיילר תזרוק אותה?!
    תגיד לי מה נהיה ממך בהמה? מה זה סקס בכלל? כמה דקות של הנאה? כמובן שזה כיף אבל איך אפשר להשוות את זה לאהבה בכלל?
    שמע אחי אתה אוהב את חברה שלך? אם כיף לך איתה וכן אז אל תהרוס את זה - אתה יכול לחכות קצת ולנסות ביותר קטנות ככה אבל גם לא להיראות נואש לזה ולוחץ .

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

דיי אתה רציני?!

כמעט 3 חודש ביחד ועדיין לא שכבתם?אז איך אתה יודע בכלל שהיא נמשכת אליך?לא יודע אתה מוזר... אצלי המקסימום זה דייט 3 זיון.

לא יודע אם כמו שטיילר כתב למעלה לזרוק אותה אבל אתם נשמעים ידידים שמתנשקים זה הכול -"חברים" אתם לא.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 10:56.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אחי עם ידידות אנשים עושים יותר מזה, אתם פאקינג זוג אתם אמורים לספק אחד תשני מזה השטויות האלה מה אתם בגן? |:

ואישה שלא מקבלת=אישה בוגדנית, כל פעם שיצא לי להיות עם מישי שיש לה חבר (לי או לחברים שלי) זה היה תמיד אותה סיבה - הם ביחד X זמן ועדיין האפס הזה לא זיין אותה.
    מסכים לגמרי.
    בגלל קשר כזה בכלל נכנסתי לפיקאפ...
    בלי סקס, אין בכלל מה לדבר על אמון ואהבה. זה גם למה אני מציע לך למצוא אחת אחרת.

אבל יפה שאתה מנסה, תמצא אחת אחרת ותמשיך לנסות עד שתצליח... רק ככה לומדים וצוברים נסיון.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

וואי אתם שמים לב שאתם מגיבים תגובות לא קשורות?!????
    1. אני לא רוצה לעזוב אותה
    2. אני לא חושב שאנחנו "ידידים" כי אנחנו מגדירים את עצמנו כזוג וכי אחנו עושים "סקס יבש"

אני לא בא לכאן בשביל שתביעו דעה עלינו כזוג אני בא לכאן כדי שתעזרו לי להגיע איתה לסגירה מלאה נמאס כבר מהתגובות הלא עוזרות כאן

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי adamthe צפיה בהודעה
    וואי אתם שמים לב שאתם מגיבים תגובות לא קשורות?!????
    1. אני לא רוצה לעזוב אותה
    2. אני לא חושב שאנחנו "ידידים" כי אנחנו מגדירים את עצמנו כזוג וכי אחנו עושים "סקס יבש"

אני לא בא לכאן בשביל שתביעו דעה עלינו כזוג אני בא לכאן כדי שתעזרו לי להגיע איתה לסגירה מלאה נמאס כבר מהתגובות הלא עוזרות כאן
    אני יענה לך אחד לאחד: 1.אני לא אמרתי לך לעזוב אותה-אני ציני כמובן.. אתה תבין מתישהו שזוג זה שני אנשים שחייב להיות בינהם קשר מיני-ואם לא זה צועק *בעיה* , אתה אוהב אותה? היא אוהבת אותך?חיכת 3 חודש בשבילה? איזה עוד בשלות היא רוצה?! זה לא שבאת אליה כשהיא רוקדת במסיבה ונדבקת אליה עד סוף הערב רק לקבל סקס,אתה הוכחת לה שאתה אוהב אותה. -ומפה יש שני אפשרויות : 1: יש לה פחד מהסקס או מאנערף :דבר איתה עלזה
    2: אין לה רגשות כמו שלך יש אליה : וכאן זה בעיה גדולה וכמו שטיילר אמר למעלה,יש סיכוי טוב שהיא בוגדת [כמה שזה נשמע רע זה אפשרי ,כי הרי כולנו בני אדם וכמו שאנחנו הבנים צריכים סקס ככה גם הבנות- ולמי שאין תיכולת לספק אתזה שלא יתפלא
    אם ימצא את אשתו/חברה/בת הזוג שלו אם מישו אחר-שכן מספק אותה]-תבדוק אתזה טוב חבל שתפגע סתם.
    2. "כי אנחנו מגדירים את עצמנו" - הגדרה זה דבר אחד-ומציאות זה דבר שונה.אם אני מגדיר את עצמי כבן של מיליונר מרמת אביב ג' עם
    פורשה בחניה וכוסיות בברכה בחצר,רק בגלל שהגדרתי אתזה כך לא אומר שמחר בבוקר אני יקום למציאות כזאת.
    בפעם האחרונה שבדקתי במילון ,ידידים זה זוג אנשים שיש בינהם הכול [ויכול להיות גם רגשות..] אבל דבר אחד מבדיל בינהם ובין "זוג"
    והדבר הזה הוא קשר אינטימי=סקס ,ככה שכול עוד אתם לא שוכבים היא לא הבת זוג שלך והיא לא מחויבת לך כלום, ככה שאל תתפלא אם היא "מקבלת מהצד" -בגלל זה אני אומר שתשב ותדברו על זה ותעשו תאום ציפיות אחד מהשני.

"אני בא לכאן כדי שתעזרו לי להגיע איתה לסגירה מלאה" - ואיך נעזור לך בידיוק ?! אולי אתה רוצה את המדריך החדש-סודי-עדיין לא יצא לחנויות- של מיסטרי שנקרא "רוטינת הסגירת חדירה"
    כאילו ברצינות ,אתה אומר שאתם זוג, פאקינג זוג!! -יש לך בעיה דבר איתה זה מה שזוגות עושים לא?..

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    אני יענה לך אחד לאחד: 1.אני לא אמרתי לך לעזוב אותה-אני ציני כמובן.. אתה תבין מתישהו שזוג זה שני אנשים שחייב להיות בינהם קשר מיני-ואם לא זה צועק *בעיה* , אתה אוהב אותה? היא אוהבת אותך?חיכת 3 חודש בשבילה? איזה עוד בשלות היא רוצה?! זה לא שבאת אליה כשהיא רוקדת במסיבה ונדבקת אליה עד סוף הערב רק לקבל סקס,אתה הוכחת לה שאתה אוהב אותה. -ומפה יש שני אפשרויות : 1: יש לה פחד מהסקס או מאנערף :דבר איתה עלזה
    2: אין לה רגשות כמו שלך יש אליה : וכאן זה בעיה גדולה וכמו שטיילר אמר למעלה,יש סיכוי טוב שהיא בוגדת [כמה שזה נשמע רע זה אפשרי ,כי הרי כולנו בני אדם וכמו שאנחנו הבנים צריכים סקס ככה גם הבנות- ולמי שאין תיכולת לספק אתזה שלא יתפלא
    אם ימצא את אשתו/חברה/בת הזוג שלו אם מישו אחר-שכן מספק אותה]-תבדוק אתזה טוב חבל שתפגע סתם.
    2. "כי אנחנו מגדירים את עצמנו" - הגדרה זה דבר אחד-ומציאות זה דבר שונה.אם אני מגדיר את עצמי כבן של מיליונר מרמת אביב ג' עם
    פורשה בחניה וכוסיות בברכה בחצר,רק בגלל שהגדרתי אתזה כך לא אומר שמחר בבוקר אני יקום למציאות כזאת.
    בפעם האחרונה שבדקתי במילון ,ידידים זה זוג אנשים שיש בינהם הכול [ויכול להיות גם רגשות..] אבל דבר אחד מבדיל בינהם ובין "זוג"
    והדבר הזה הוא קשר אינטימי=סקס ,ככה שכול עוד אתם לא שוכבים היא לא הבת זוג שלך והיא לא מחויבת לך כלום, ככה שאל תתפלא אם היא "מקבלת מהצד" -בגלל זה אני אומר שתשב ותדברו על זה ותעשו תאום ציפיות אחד מהשני.

"אני בא לכאן כדי שתעזרו לי להגיע איתה לסגירה מלאה" - ואיך נעזור לך בידיוק ?! אולי אתה רוצה את המדריך החדש-סודי-עדיין לא יצא לחנויות- של מיסטרי שנקרא "רוטינת הסגירת חדירה"
    כאילו ברצינות ,אתה אומר שאתם זוג, פאקינג זוג!! -יש לך בעיה דבר איתה זה מה שזוגות עושים לא?..

תודה רבה על התגובה לקחתי לצומת לבי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    dudu
    לייקים
    1
    נקודות
    0

טוב חברה אתם קצת מגזימים... ילדה בתולה בת 16 הפכתם לאישה בוגדנית.
    תשמע בתכלס לדעתי אתה עושה נכון.. לאט לאט...
    אולי הייתי מציע זה כשאתה מנסה להקתדם, תקדם ואז תחזור. לדוגמא אם אתה שולח יד לשד, אז רק לכמה שניות לפני שהיא תוריד לך את היד..
    ואם לא אז באמת תדבר איתה על זה... לדעת מה הציפיות\פחדים שלה

משתמש מתחיל האוואטר של SexRama
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I Did'nt fail , i found out 9000 ways that does'nt work.

לאט לאט.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 10:57.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    יש משו נכון במה שאמרת חוץ מהקטע שצריך לדבר על זה...

אם תדבר עם מישי על סקס זה הדבר האחרון שתקבל ממנה. אל תנסו לשכנע או להשפיע עליה בצורה הגיונית, זה לא עובד, זה לא עבד וזה גם לא יעבוד.

ואיזה קטע בדיוק עלה לי לראש אותה השוואה בין "הגדרה" ל"מציאות"..סוף סוף מישו פה חושב. :]

עוד משו קטן, אתם לא תאמינו כמה בנות שלאו דווקא בתולות אלא כאלה שנמצאות במערכת יחסים נטולת סקס עושות מהצד, אם פעם יצא לכם או לחברים שלכם להיות עם תפוסות, הנתונים פשוט מרשימים. חצי מהבגידות של הנשים (שבסוף מודעים אליהן) זה רק בגלל הסיבה הזאת אוקיי? גם בגיל 13 וגם בגיל 50
    הקטע של "הלדבר איתה " -התכוונתי תדבר איתה לא על סקס, אלא על המקום שלו בינהם-והמקום שלהם ביחד אחד אל השני,לראות בכלל אם הבחורה נמשכת אליו ברמה אינטימית-כי אין תירוץ לכל האפסים שחושבים :"הוא צריך לקחת זמן היא לא רגילה יורד לה דם בלה בלה בלה"-כי הם פאקינג 3 חודש יחד זה המון,באמת! היה לי רק קשר רציני אחד בחיים שלי והיא היתה בתולה ומהרגע הראשון היא זיינה לי "אני רוצה שזה יהיה מיוחד זה לא יקרה מהר בלה בלה".. > אחרי שבוע וחצי היא כבר לא יכלה והיא אשכרה דחפה לזה! ובאמת אהבתי אותה =בחורות קולטות מתי אתה מזייף לה וסתם רוצה סקס ומתי אתה אשכרה אוהב אותה,[וביננו טיילר-אני ממש רוצה לטעות,אבל אני חושב שאני יודע שהמקרה הזה הוא:]הפחד שלי אצלו זה שהבחורה אשכרה לא נמשכת אליו והוא אוהב אותה יותר ממה שהיא אוהבת אותו ואז היא בטוח בוגדת בו.

בכל מקרה אתה צודק במה שאמרת שאסור לדבר עם בחורה על סקס,"בחורות שוכבות עם בנאדם שעושה הכי פחות ענין מלשכב איתן"-
    אתה גבר פשוט תמשוך לזה כשאתה מבין שזה צריך לקרות ->יותר מיזה כשאתה רוצה שזה יקרה,אתה גבר אתה לא שואל-פשוט עושה קיבלת דחייה סבבה,יכולות להיות 1001 סיבות אבל רק תדעו שיצאתם גברים!כי בחורה תסלח לאחד שניסה וזה לא קרה אבל לא למצב שהיא התחננה [ברמזים כמובן בנות בחיים לא יבקשו סקס..] והגבר התלבט ויצא אפס כי הוא חשב יותר מידי.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect