מי לדעתכם יהיה המנצח ... בסופו של דבר שתיהן ממסטלות אחושילינג D:
אבסולוט
פינלנדיה
מי לדעתכם יהיה המנצח ... בסופו של דבר שתיהן ממסטלות אחושילינג D:
|
|
פינלנדיה .. אני בכלל לא מבין מה מתלהבים מאבסולוט היא ברמה של פרפקט .. ושאף אחד לא יתחיל לזיין שאני לא מבין ושאני לא יודע מה אני מדבר!
אבסולוט עולה ככה לא בגלל האיכות שלה אלה בגלל מסע הפרסום שלה שנחשב בין הטובים בכל הזמנים ומלמדים אותו בכל קורס פרסום בכל העולם ..
אתה לא מבין ואתה לא יודע עם מה אתה מדבר... אבסולוט אחלה וודקה שבעולם מילהפינלנדיה לעומת זאת שורפת את הפה והלשון אחושילינג
חחח לא זה ולא זה. אם כבר יש כסף אז אני חוסך למשהו איכותי. ובכלל אני לא אוהב וודקה נקייה.
חחח בטח בטח .. לאבסולוט יש טעם של חרא בערך היא לא טובה בשיט ביחס למחיר שלה
היא פשוט ממותגת כמו שצריך.. לא יותר ולא פחות
זה כמו הקרוקס החרא המסריח והצבעוני . מכיר?
יש כאלה מזויפות בשוק תנעל אחת אמיתית על רגל ימין ומזוייפת על רגל שמאל .. תרגיש בידיוק אותו דבר אבל בשוק זה עולה 20 שקל ו''אמיתית'' עולה 200 ..
ויש עוד מיליון דוגמאות כאלה אבסולוט היא אחת מהן
יאללה שקט שם אבסולוט אחלה וודקה שבעולם כמעט ולא שורפת יורדת חלק תופסת ראש ועושה האנגאובר די מצומצם אז לך חפש
אני חושב שהיית יכול להוסיף גם את הרוסקי כי זה אותו טווח מחירים.
אבל אם כבר עשית את הסקר הזה,אז אין ספק שפינלדיה.
פלינדה הרבה יותר סבבה אני לא אוהב אבסולוט
מעדיף אבסולוט על פינלנדיה, בתנאי שהיא בסדר ולא מקולקלת
מעצב גראפי לכל מטרה.
אבסולוט בשבילי.
הרבה יותר טובה מפינלנדיה(לא מרגיש תהבדל O-ם,אותה וודקה)
ואצלנו בעיר,כל הפינלנדיות זה חרא ב30 שקל.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
אבסלוט אתמול ישבנו על פינלנדיה והיא פשוט חרא וגם תקעו עליה מחיר חרא מעדיף לשלם 80 על אבסלוט טוב
בנות תמיד מחפשות את הגבר השרירי שרגיש ומקשיב אבל הן לא יכולות להשיג אותו.יודעים למה?כי לאותו הגבר יש חבר
חחחח וואלה רק בגלל הכינוי שלך אני לא מתעצבן.
אבסלוט זה וודקה בת זונה ולא רק בגלל המסע פירסום שלה, היא בכלל לא ברמה של פרפקט, מה שכן כבר נבדק שפינלנדיה יותר טובה אבל אבסלוט לא נופלת ממנה (אגב, שתיהן בבדיקה נחשבו לטובות מגרייגוס, אני ינסה למצוא את הכתבה)
וקרוקס זאת לא נעל רגילה, אבא שלי יש לו בעיות בכף רגל וקרוקס מאפשרת לו לעמוד המון זמן בלי להרגיש כאב, אז חאלס לכתוב דברים שאתה לא מבין בהם או שאתה חושב.
כי המסע של פינלנדיה לא נופל משל אבסלוט (בארץ גם ככה לשתיהן אין פירסום אז על סמך מה אתה אומר את זה בכלל ?) מה שכן אבסלוט בכלל לא פראיירים עם המהדורות שלהם.
בקיצור, פינלנדיה.
עריכה : http://www.thefiftybest.com/spirits/best_vodka/
שימו לב איפה ממוקמת גרייגוס![]()
נערך לאחרונה על ידי Peace; 19-03-2011 בשעה 19:21.