הכל הסתדר.
הכל הסתדר.
נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 23-08-2011 בשעה 00:22.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
|
|
תכלס מה אכפת לך מחברה שלה?
שים זין ותמשיך בשלך...
כי זה מוריד מהערך שחברה אומרת עלייך משהו כזה, לפחות לדעתי...
ניראה לי המשכתי טוב זה לא הפריע לי אבל זה עצבן אותי מה שהיא אמרה, בכל מקרה אין משהו להגיב על זה נכון ?
אחי אפשר לתת לך תגובה , מכל הלב?
תפסיק עם המושגים !
אתה צריך לשמוע את עצמך ! (או לקרוא , Whatever)
אתם מתארים סיטואציות ומפרטים כל מילה שהיא עשתה , כל צעד שהיא עשתה , כל מצמוץ שלה ומנתחים את זה !
מה נהיה מכם , תגידו לי ?
עצה לחיים - תהנו מהם !
נצלו אותם !
תפסיקו לנתח כל שטות , אתם מבזבזים את הזמן שלכם , וחבל.. באמת שחבל..
חבל להסתכל שנה שנתיים שלוש ארבע אחורה ולהבין כמה זמן בזבזת על זה שבחורה הזכירה את השם שלך
תהנו מהחיים. תעשו מה שעושה לכם טוב ושימו זין על העולם
לילה טוב בחור
הייתי פה.
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 10:58.
בגדול זה "כולם קנאים ואני מושלם"
:]
תשמעו אני לא עושה מזה סיפור, אולי כמו שזה ניראה, רציתי לדעת מה כדאי לעשות במצב כזה וזהו.
מה שאני עשיתי זה להתעלם מזה וסתם ניראה לי לשתף את הסיטואציה הזאת ולדעת מה הייתם עושים.
טיילר אני חושב שאתה מאד מאד מגזים, לא הבנת ממש את מה קרה, ולמרות שהתגובה שלך מושקעת ומעוררת מחשבה אני לא חושב שאתה צודק מ2 בחינות:
1. תאמין לי שאין לי בעיה להגיד דברים כאלה (אולי לא ספציפית את זה כי אני לא חושב שזה נכון לדבר ככה אל אנשים).
2. אתה מגזים מאד, לא כולם קנאים ולא כולם נגדך או מה שנקרא One man's army.
בכל מקרה ניראה לי שהראש של הפורום פה הולך לכיוון של לתקוף מי ששואל במקום לענות, בלי להבין בכלל את הבעיה ולמרות שיש אנשים שמגיבים טוב הרוב פה כבר החליטו להסתכל על כולם מלמעלה ולשכוח שגם הם היו ככה פעם .
חס וחלילה,
אם אתה מדבר עליי - אני האחרון שמסתכל על אנשים פה מלמעלה.
כל התגובות שלי באו לעזור , ואם לפעמים צריך איזו כאפה מצלצלת בשביל לראות דברים שאתה לא מצליח לראות עכשיו - אז אני מביא אותה =]
שום דבר שכתבתי לא בכוונה להעליב או להתנשא.
אני לא באמת צריך לעשות פוזות דרך המחשב על אנשים אחרים , תעשו לי טובה.. באתי לכאן בשביל לעזור.
העצה שלי הייתה כנה ובכוונה שלמה לעזור לך להבין ולהסתכל על הנושא מנקודת מבט אחרת.
לא לדבר במושגים. להבין את הרעיון.
מקווה שהבהרתי את הנקודה , והמשך שבוע מצויין אחי![]()
הייתי פה.
אתה מבזבז זמן יקר ותפעול המוח בחשיבה מיותרת.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח