|
|
9 חודשים, ועדיין לא שכבתם? למה אתה מחכה? (לי נראה שאתה משקר) אבל אם לא אין לי מה להגיד לך חוץ מזה שאתה פראיר, ועד שלא תדע מה זה סקס לא תדע מה אתה מפסיד. וקשר כל כך ארוך בלי סקס, אז מה כל ה9 חודשים רק נשיקות את אמיתי, איך אתה שורד?
מה הוא ילדה שהוא צריך להיות מוכן? הוא זה שנותן לא זה שמקבל אז אין לו למה להתכונן חוץ מללכת אליה ולפתוח לה תצורה.
אני צעיר ואני מנצל ת'חיים וכרגע בנות הם רק לזיונים, כשאמצא את האחת אתייחס עליה אחרת עד אז כל בת היא במטרה לזיון.
אני בטוח שאותה אחת שאתה מחכה לה, כשהיא תגיע ותשכבו היא תרצה גבר עם מיומנות ולא שיגמור תוך שנייה ויבאס לה תחיים, אז אם אתה רוצה שה"אחת" הזאת תהנה אז תתכונן לזה בזה שתיתן לה תרגע הכי טוב, ותתחיל לזיין, כי בסופו של דבר כל כוס הוא כוס רק עם מאפיינים שונים אבל אותה הרגשה, אז לאותה אחת יש אותו חור כמו של השרמוטה של פותח האשכול.
Slats Slats SlatsSlats Slats SlatsSlats Slats SlatsSlats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:58.
אבל הבן אדם לא מוכן לזה...הוא עוד לא בשל.
אני מסכים איתך שצריך להיות גבר, אבל הוא אומר לך שהוא עדיין לא הגיע לשלב הזה.
אם הוא רוצה לשחק שישחק, הוא עדיין ילד (בלי להעליב או משהו)...
בגיל 16 בערך זה בסדר להתחיל עם כל העניין הזה (בערך), כמובן שזה אינדווידואלי, אבל גיל 14 נשמע לי קצת מוקדם.
לשעבר 'Like
יאללה יאללה כל אחד עף לי פה כאילו הוא עוד מעת מסיים תואר בדגדגן !
שילך ויזיין אותה למה הוא יצטער על זה בעתיד !
ואדון מר מפקח של קטגוריית סקס - אחי אתה בן 20 וכל מה שאתה יודע על דגדגן זה מה שראית בסרטי פורנו צא מהסרט.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
אולי קצת הגזמתי בתגובה שלי צודקים, אבל ילד בגיל 13 לא צריך לעשות סקס.
החיים שלו, שיעשה מה שבראש שלו, אני הבעתי את דעתי בנושא.
לשעבר 'Like
"מה ? על מה אתה מדבר אני עם חברה שלי 3 שנים וחצי ואיתה עשיתי את זה בפעם הראשונה
ונחש מתי ? לפני שנה וקצת פחות או יותר .. כלומר גיל 19
כלומר רק אחרי שנתיים שהיינו בקשר "
אתה אמיתי או שאתה מסתלבט?
ה' ירחם.
אם אתה לא מרגיש מוכן, אל תעשה את זה.
פיייייייייייייייי..... אם הייתה לי את ההזמדנות לזיין מישהי בגיל 14 ... הייתי קופץ עלייה..
לך תדע מתי ההזמדנות הבאה, ואולי מתי יצא לך ל"הפר" את הבטולים לילדה בטולה [ חוויה שלא תשכח ! =] ].
אל תשכח להשתמש באמצעי מניעה, ושלא תתחמן אותך ואחרכך תכנס להריון ואתה בחובות וכסף ומשפטים וזה..
אני אומר לך על זה.
"זה יעלה לך את הגבריות,את הידע שזיינת לפני כל החברים שלך" וזה. .. *ליגה!*