קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה-רמיקס]שראל-פשוט אוהב אותך(טראנס מסיבות 2007)
    על ידי העקרב בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-06-2007, 00:23
  2. שיר להורדה[השיר ביפנית למי שלא אוהב לא להכנס]
    על ידי La Bamba בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 22:29
  3. מי אוהב נרגילה ואיפה אפשר לקנות??
    על ידי Anad בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 22:27
  4. מסיבות
    על ידי Sapaki בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 01:18
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

לא אוהב מסיבות

ברירת מחדל לא אוהב מסיבות

שמעו, אני פשוט לא אוהב מסיבות, לא יודע למה, זה לא עושה לי את זה, ועכשיו בגיל הזה(כיתה י') יש כל הזמן מסיבות, טיול שנתי, טיולים אחרים קטנים, חגים(עכשיו לדוגמא בפורים היה מסיבה), כל הזמן חברים מזמינים אותי למסיבות, אבל אני לא נהנה, אני לא ביישן, אני כן משתחרר, כן יש לי בטחון ו90% מהזמן אני אלפא, אבל מסיבות אני פשוט לא אוהב, וזה מרגיש לי דפוק סתם לשבת בצד בזמן שכולם רוקדים ולהיות חננה כזה, מצד שני זה גם דפוק לרקוד אם אני לא רוצה את זה ולא נהנה.
    עזרה?

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אין דבר כזה לא אוהב מסיבות

גמאני בהתחלה לא אהבתי מסיבות ולאט לאט התרגלתי עם הזמן..

תרקוד וזהו זה כיף אחושרמוטה אתה מפסיד חיים.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אין דבר כזה לא אוהב מסיבות

גמאני בהתחלה לא אהבתי מסיבות ולאט לאט התרגלתי עם הזמן..

תרקוד וזהו זה כיף אחושרמוטה אתה מפסיד חיים.
    גם אני לא אוהב מסיבות. ניסיתי. רקדתי, יצאתי, לתקופה ייחצנתי, ואני עדיין לא אוהב מסיבות.
    מה שכן אני אוהב אנשים (אני אוהב בחורות, מהגברים פחות אכפת לי..), ובמסיבות יש בנות בלי סוף.
    תסתכל על זה ככה אם אתה לא נהנה מהמסיבה עצמה. ואם אתה ממש לא נהנה, זה לא חובה, אתה יודע...

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

90% אלפא לפי דעתי לא צריך לפתוח אשכול בתור אנונימי, אתה כולה לא אוהב מסיבות, אז מה..

ולא כולם אוהבים מסיבות, אף אחד לא מכריח, זה שאתה לא הולך למסיבה לא הופך אותך לאיזה מוזר או משהו, אלא אם כן תעשה מזה ככה.
    בקטנה.. למרות שלפי דעתי יכול להיות שאתה פשוט לא רגיל לזה ולא משוחרר מספיק במסיבה, גם אני הייתי ככה, במסיבה הראשונה שלי ממש לא נהנתי ואז חבר אמר לי בוא לעוד אחת, השתפר, ואז עוד אחת, עדיין לא משהו, ואחרי זה נהייתי חיית מסיבות כולם באים לרקוד איתי עושים לי מעגל (יודע לזוז, פשוט לא הייתי משוחרר)
    אז אולי זה באמת אצלך, תקח את זה בתור בילוי עם החבר'ה, לא חייב ללכת רק כדי להתחיל עם בנות, תעשה מה בזין שלך אתה אלפא.

TheNuts
    אז אתה הולך בישביל לדבר עם בנות שמה(לא רק לדבר, פשוט אני לא רוצה לכתוב "להתחיל"), אבל איך אתה מדבר איתן?
    הרי בישביל לדבר עם בנות רוקדות אתה צריך לרקוד לידן, אתה לא יכול לשבת בצד ולחכות שהן יבואו אליך(אני מתכוון לשבת ולא לעשות כלום, פשוט אם אתה במסיבה אז אי אפשר לא לרקוד, כי זה פשוט דפוק) אז כן צריך לרקוד ומזה אני לא הכי נהנה..

ושמעו, יש מצב אני לא מספיק משוחרר וזה בגלל זה ככה, אבל אני לא מבין איך אני משתחרר, אני כבר רקדתי בבערך 3~4 מסיבות וזה פשוט לא זה, לאדע אני לא נהנה.. וכשאני רוקד אני מרגיש מאולץ כי לא באמת בא לי לרקוד..
    וחוץ מזה ברחוב וביום יום אני כן משוחרר, אז אני לא מבין איך במסיבה לא, מה ההבדל, הרי זה באישיות וזה לא אמור להיות תלוי במיקום..
    וגם עוד סיבה אולי, כשאני רוקד אני תכלס לא יודע איך לרקוד, אני סתם זורם כזה, זז קצת עם הגוף, מקפץ כל הזמן ועושה תנועות כאלה עם הידיים, וזה תכלס למה אני עושה? כי כולם עושים, וזה מרגיש לי מעפן להיות כמו כולם, אני רוצה להיות מיוחד אם אני כבר רוקד..

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

90% מהזמן אתה אלפא ? ובשאר הזמן אתה נכה ?
    אם אתה אלפא,אתה ת-מ-י-ד אלפא,גם אם אתה ישן יש לך נחירות של אלפא,בוא נצא מהנקודת ההנחה הזו קודם כל

דבר שני,אם אתה לא אוהב מסיבות באמת,ולא סתם היית ב2 מסיבות ולא אהבת וזהו ,אז פשוט אל תלך.
    זה ידוע שDAY GAME בכל מקרה יותר קל,אז אם יש לך את האפשרות,תצא רק ב DAY GAME.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    TheNuts
    אז אתה הולך בישביל לדבר עם בנות שמה(לא רק לדבר, פשוט אני לא רוצה לכתוב "להתחיל"), אבל איך אתה מדבר איתן?
    הרי בישביל לדבר עם בנות רוקדות אתה צריך לרקוד לידן, אתה לא יכול לשבת בצד ולחכות שהן יבואו אליך(אני מתכוון לשבת ולא לעשות כלום, פשוט אם אתה במסיבה אז אי אפשר לא לרקוד, כי זה פשוט דפוק) אז כן צריך לרקוד ומזה אני לא הכי נהנה..
    .
    עכשיו אתה נכנס לנושא אחר לגמרי, גיים במועדונים שונה קצת מלגשת למישהי בקניון. אתה נותן הרבה יותר מידי משמעות לאיך שאתה רוקד. אם אתה לא רוקד יהיה קצת קשה להתחיל עם בנות שכן רוקדות (כי כרגע הן רוקדות וכיף להן, למה שהן ייצאו בשביל לדבר איתך?), אבל לא חסרות בנות שלא רוקדות בכל רגע נתון. (בר, פינת עישון, כורסאות וכו....)

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

תנסה לגמרי להשתחרר, תעשה פשוט מבראש ולאט לאט תתחיל להנות
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 18-03-2011 בשעה 23:04.

snopkin
    אני לא מדבר על מסיבות במועדונים כי זה ברור שאני לא חייב אם אני לא אוהב, התכוונתי שמלא פעמים יש מסיבות מהבית ספר
    סתם ככה, בהפסקות, טיולים, חגים.
    אז גם הרי צריך לעשות משהו

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

snopkin
    אני לא מדבר על מסיבות במועדונים כי זה ברור שאני לא חייב אם אני לא אוהב, התכוונתי שמלא פעמים יש מסיבות מהבית ספר
    ליל יום שישי, פורים, ישנן מסיבות בשפע שם בחוץ. אני כאן, בביתי הצנוע, לאחר שכבר הספקתי ליהנות הלילה, משחק דרגון-בול-זי בזמן שהיא כבר נרדמה. אתה לא חייב מסיבות בשביל להשיג בחורות אם זה מה שמטריד אותך.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 19-03-2011 בשעה 01:13.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

snopkin
    העיקר שתעשה משהו עם החיים שלך.
    מסיבות זה משהו נורא נפוץ בגיל שלך,ובגלל שיש שם גם הרבה בנות שבאות ליהנות בעיקר,אז הם מעדיפים ללכת למסיבות.
    אם תמצא משהו שאתה אוהב,שגם בו אפשר להכיר בחורות,סתם דוגמא,לגלוש....אז זה מעולה ואתה לא צריך מועדונים בכלל.

"ו90% מהזמן אני אלפא, "

אני לא יודע מה איתכם, אבל זה מה שאני קראתי.
    90 % מהזמן אתה אלפא? בשאר הזמן אתה ילד כאפות?
    אין דבר כזה ש90% מהזמן אתה אלפא, רק מלהגיד את זה אתה לא אלפא, אל תגידו סתם דברים שאין לכם בסיס עליהם זה הדברים שהכי מעצבנים אותי, אתה לא אלפא ואם תמשיך ככה גם לא תהיה.

עכשיו בקשר לבעיה שלך, אני מאד ממליץ על מסיבות, כיף אחושרמוטה, להשתחרר, לרקוד, להינות, בחורות בשפע, אני מת על זה.
    אבל אתה יודע אם אתה לא אוהב אתה לא חייב ללכת, לך סתם לתל אביב, תאמין לי שגם ברחובות של תל אביב לא חסרות בחורות.
    נערך לאחרונה על ידי roy444; 19-03-2011 בשעה 15:38.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אני לא יודע מה איתכם, אבל זה מה שאני קראתי.
    90 % מהזמן אתה אלפא? בשאר הזמן אתה ילד כאפות?
    אין דבר כזה ש90% מהזמן אתה אלפא, רק מלהגיד את זה אתה לא אלפא, אל תגידו סתם דברים שאין לכם בסיס עליהם זה הדברים שהכי מעצבנים אותי, אתה לא אלפא ואם תמשיך ככה גם לא תהיה.
    מה אם אומר לך שגם אני 50% אלפא 50% AFC?
    בגלל הצבא..

בכל מקרה, גם אני לא סובל דיבורים באוויר, רק דיבור מתוך ניסיון נטו (מה שמעיף את כל מיסטרי, רוס ג'פריס וכל שאר הספרים ומקורות המידע מהתמונה).
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 19-03-2011 בשעה 18:38.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    מה אם אומר לך שגם אני 50% אלפא 50% AFC?
    בגלל הצבא..

בכל מקרה, גם אני לא סובל דיבורי םבאוויר, רק דיבור מתוך ניסיון נטו (מה שמעיף את כל מיסטרי, רוס ג'פריס וכל שאר הספרים ומקורות המידע מהתמונה).
    גם אותי

כי אני בתול מאונן מנטאלי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין גבולות יש מיכשולים;]

אין דבר כזה לא אוהב מסיבות כמו שאין דבר כזה לא אוהב לצאת החוצה. אניסביר לך בפשוט כמשמעו -למה.

אתה אוהב אתזה שמישהי מוצצת לך בתא שירותים סגור? ולאחר מכן אתה והיא יוצאים כילו היתחתנם ואתה, ואתה לפתע לא שם עליה ממשיך בשלך והולך לבנות אחרות, היא מסתכלת ורוצה תצומי שלך שוב וככה אתה הבוס של העולם? זה כיף? אז למה שלא תאהב מסיבה, למה שלא תתחיל עם בנות במסיבה, למה שלא תעשה אתזה בכל מקום- גם במסיבה, ששם זה הכי קל.

אם יש בנות- זה כיף. אם זה לא כיף זה... או כי אין בנות, או כי אתה אפס שיושב בצד ולא עושה כלום. או כי אתה אפס שרוקד כשהוא לא רוצה לירקוד ולא מוביל אתזה לשום מקום ולא סוגר כלום.

ואל תגיד לי שליסגור משו זה לא כיף.
    נערך לאחרונה על ידי PTFtraceur; 19-03-2011 בשעה 18:48.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect