הייתם נותנים צ'אנס לאחת כזאת שכל הזמן ירדה עליכם, חיפשה אותכם בקטנות, התייחסה אליכם כמו זבל ?
נגיד דמיינו לכם סיטואציה כזאת שאחרי כל העלבונות והשקרים שאכלתם ממנה היא תבוא ותתחיל איתכם.
הייתם נותנים לזה צ'אנס ?
תענו בכנות אנשים![]()
הייתם נותנים צ'אנס לאחת כזאת שכל הזמן ירדה עליכם, חיפשה אותכם בקטנות, התייחסה אליכם כמו זבל ?
נגיד דמיינו לכם סיטואציה כזאת שאחרי כל העלבונות והשקרים שאכלתם ממנה היא תבוא ותתחיל איתכם.
הייתם נותנים לזה צ'אנס ?
תענו בכנות אנשים![]()
לשעבר 'Like
|
|
בשיא הכנות? ממש לא!
אחרי עלבונות, שקרים, ירידות והתייחסות כמו לזבל מי הבטיח שזה לא יהיה בהמשך?
מה בגלל שהיא התחילה איתך אז שתתחיל מי צריך אחת כזאת שמתנהגת ככה.
ספיר ענתה כמו שנראה לי שרוב הבנות היו עונות אבל אני אומר, בתור בן, שברור שכן. מה אכפת לי לנסות? מקסימום לא יעבוד וצברתי עוד כמה חוויות![]()
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:11.
אתה לא אמור לצאת עם הדומית שלך.
הייתי נותן לה צ'אנס!
רק מקפיד לתת לה אותו לאחר ש: אני זורק אותה קיבינימט, מפתה את חברה שלה, מפתה את כל הידידות שלה, מתעלם ממנה, מתנשק עם מישהי אחרת מול העיניים שלה, מנפנף אותה כשהיא הייתה חוזרת אלי על ארבע וממתין חודש.
לאחר כל זה, כשהיא הפכה לסבילה וממושמעת, הייתי נותן לה צ'אנס אחרון.
(מקווה שהבנת את הציניות, אני בחור מתוק, אני לעולם לא הגעתי למצב שאני צריך להתאכזר ככה לבחורה!
מקווה שהפמיניסטיות לא יקראו את זה ויתחילו להעליל עלי ולצלוב אותי).
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 19-03-2011 בשעה 02:09.
וואייי ממש לא
הייתי מתעלם ממנה לחלוטין, אפילו לא הייתי עושה דברים דווקא בשביל לגרום לה לקנא
לא הייתי עושה דברים מפגרים (לדעתי) כמו שטיילר אמר.. בחיים לא הייתי מעלה תמונה שלה מוצצת לי לאתרי פורנו.
ממש לא, כאדם בוגר - הייתי מתעלם ממנה לחלוטין. לא קיימת מבחינתי.
לפני שמישהו פה מקבל השראה או רעיונות מהתגובה הזו () אני רוצה להזכיר לכם שישראל היא מדינת חוק (הפנינה של המזרח התיכון! יא בייבי!!
) ולכל אחד מאיתנו יש אחריות על המעשים שלנו כך שלהתנהגות שכזו יהיה מחיר כבד שיכול להרוס את החיים שלכם וזה די מבאס כשהחיים שלך הרוסים ויש לך עוד מיליון שנה לסבול עד הפנסיה
.
תהיו בוגרים וקחו אחריות על עצמכם ועל המעשים שלכם. אתם אומנם ישויות עצמאיות אבל אתם גם חלק מקהילה (קהילת אזרחי ישראל) ויש קודים של התנהגות.
אבל אם יש לכם רגשות כלפיה?, זה משנה את כל התמונה.
נערך לאחרונה על ידי VOCA; 19-03-2011 בשעה 14:57.
לשעבר 'Like
אני קודם כל (לא יודע עד כמה זה טוב אבל במצב כזה אין ברירה) אקח אותה הצידה ונשאל למה היא מתייחסת ככה...
לא חסר בנות שעושות את זה כי הן כואבות ממשהו..בכל אופן אם אני מאוהב בילדה כזאת זה באמת יהיה סיוט.