הספר היחיד שאתה צריך הוא Mystery Method- The venusian arts Handbook. מפה רק שטח.
|
|
....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 13:34.
בדרך כלל.. בן אדם שלא הולך לו עם בנות, לא מנסה
ואם הוא מנסה ולא הולך אז כנראה שזה משהו בתפיסה שלו, ומיסטרי לא בתוך יעזור עם התפיסה
אני בעד יום אחד או ערב אחד לנסות לצאת להתחיל עם בנות בלי ספרים
ואז לקחת ספר -אחד- לעבוד איתו, ולאט לאט תוך כדי להוסיף מידע
בנות הם לא מפלצות מפחידות, הם אנשים, אין יותר מדי מיפלוציות רגשיות שאתה צריך לדעת, בשביל להתחיל עם בנות אתה צריך להתחיל עם בנות... אם אתה לא יכול לבוא ולהיגד "היי" אז גם ספר לא יעזור לך, כי זה מה שיהיה רשום שם לפני כל שאר הדברים, תבוא ותגיד "היי"
ספר יבלבל אותך יותר מדי תתחיל להתמקד בשטויות במקום בעיקר, כדאי שקודם תבין מה זה העיקר ואז הספרים יוכלו לעזור לך ולחדד את האופי שלך
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 19-03-2011 בשעה 14:54.
נראה לי שאני יכול לדבר בשם כל הפורום :"מסכים איתך לגמרי!"
ועדיין , בנאדם שיצא לרחוב ויתחיל עם כל מה שזז במילים "היי בובה... (עצירה דרמטית כי הבחור שלנו אוהב לגוון) ... את באה לפה הרבה?"
לא יזכה להרבה תוצאות וסביר להניח שמכמות ועוצמת הזריקות שהוא יקבל לא ירצה לפתוח עוד סט בחייו ובטח שבטח לא להתחיל לקרוא איזה ספר הוראות בנושא .
אני איתך בדעה חוץ מהערב הראשון .. שבנאדם לפחות ילמד איך פותחים ורק אז יצא ויפעל איך שאמרת.
....
באות מידה מישהו יקרא ספר פיק אפ ויגש לבחורה בזווית 45 מעלות שחישב ושיאל "מי משקר יותר" והיא תנפנף אותו, יכול להתבאס באותה מידה, והבחור לשנו לא יגד "היי בובה" הוא יגיד היי והם ינסו לדבר על משהו
קודם כל זה לא כזה מסובך, אז תוציא את הסיבוך מהראש שלך, דבר שני אם אתה רוצה להתאמן -לפני הנשיקה- תגיד "שלום", ותתפלא גם בנות רוצות להתנשק עם בנים, אז אם אתה בסביבה חמימה ונחמדה היא תנשק אותך בחזרה
אבל זאת לא הפואנטה, הפואנטה שלי זה שכבר עכשיו אפילו אתה מנסה לקחת יותר ממה שאתה יכול לבלוע, "אני רוצה ללמוד להתחיל עם בנות, אבל מה יקרה עם אני אגיע למצב של נשיקה?" איזי.. לאט לאט, קודם לך תתחיל עם בנות
הנושא הזה http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=725332
למשל בלי "פיקאפ" הבחור יכל להשיג מלא בערב הזה
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 19-03-2011 בשעה 15:01.
....
אני מתחיל להסכים עם הדעה שלך יותר ויותר![]()
אבל לדעתי השיעור שחובה ללמוד זה שלא כל כך נורא לקבל סירוב
(יצאת עם חברים אתמול לים ובחורות זרקו אותם 3 פעמים והחליטו להתייאש )
אמרתי להם שהלוואי עליי שיזרקו אותי 3 פעמים , זה אחלה בתור חימום !
כשאמרתי להם (כדי לשכנע אותם לפתוח שוב ) "בואו נפתח במטרה שיזרקו אותנו "
הם דפקו בי מבט בערך כזה :
(ההבדל ביני לבין החברים הafcים שלי..ההבדל היחידי הוא שאני לא מתייאש אחרי "לא" קטנטוש של בחורה)
ברור שאפשר לשלוח מישהו להתחיל עם בחורות בלי לדעת פיקאפ,זה בחורה,לא מטען חבלה.
הוא אמר שהוא כבר קרא,ככה שהוא יודע מה שצריך בשביל לצאת ל 10 פעמים ראשונות,הוא לא צריך יותר מזה בנתיים.
הוא עדיין לא קלט שצריך לקרוא קצת ולצאת הרבה יותר,אז שבנתיים לא יקרא עוד כלום עד שהוא יגיע לרמה מסויימת בפיקאפ,כך שהוא יבין את החומר שהוא קורא יותר לעומק וישתמש בו בצורה הטובה ביותר.
יש הבדל בין מה שאני מנסה להגיד לבין מה שאתם הבנתם שאמרתי
אמרתי שאי אפשר לשלוח אדם שלא יודע כלום ! כלום! כלום! כלום! ... אפשר אבל זה לא יביא כ"כ הרבה תוצאות , וגם אין הרבה אנשים שיהיו מוכנים לקפוץ למים העמוקים בלי טיפה של תאוריה.
אתם אומרים שצריך לקרוא מעט ולתרגל הרבה... וזה בדיוק מה שאני מאמין בו .
peace - לא למדת לתיאוריה ובכל זאת עברת מבחן , אתה צריך לזכור שגם המבחן הוא תיאורטי ,
גם לך וגם למי שכן התכונן לתיאוריה יהיה קשה באותה מידה (לא בדיוק) לעבור את הטסט המעשי
זה נראה כאילו אני סותר את עצמי ... אבל זה לא נכון כי הדעה שלי היא שצריך לשלוח מישהו לשטח עם לפחות קצת תיאוריה ..
כדי שבפעם הראשונה יהי לו מה ליישם וידע מה המטרות שהוא צריך להציב לעצמו
ההיפך הוא הנכון.אמרתי שאי אפשר לשלוח אדם שלא יודע כלום ! כלום! כלום! כלום! ... אפשר אבל זה לא יביא כ"כ הרבה תוצאות , וגם אין הרבה אנשים שיהיו מוכנים לקפוץ למים העמוקים בלי טיפה של תאוריה.
אם לא היית ידוע כלום, כלום, כלום.. לא היית דופק חשבון והיית עושה מה שאתה מאמין שיספק לך תוצאות.
לעומת זאת, רובנו חושבים שאנחנו "יודעים" משהו ואז עושים המון המון שטויות וכל ידיעה שלנו היא בעצם סוג של אמונה מגבילה ומעכבת. כשאני הייתי קטן, לא ראיתי מימיני ושמאלי ופשוט עשיתי מה שבא לי, כי לא ידעתי מה נכון ומה לא נכון והתוצאות היו מרשימות יחסית לגילי הקטן.
כעת, כשאנחנו "התבגרנו" והפכנו ל"נבונים וחכמים" יותר, אנחנו מגבילים את עצמנו מאוד ולא עושים את הדברים שהיו מספקים לנו את התוצאות הרצויות.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 20-03-2011 בשעה 19:24.
מסכים עם מה שאמרת לחלוטין , מזדהה איתך אפילו !
אבל כשאמרתי כלום (ואני מצטט) "כלום ! כלום! כלום! כלום! " לא התכוונתי לילדון קטן שהעולם עוד לא הספיק לדפוק את המחשבה הטובה מאוד שהייתה לו בילדותו , התכוונתי יותר לנער/בחור/גבר קרא לזה איך שאתה רוצה ... שיש בו טונות של אמונות מגבילות וללא שמץ של ידע בבחורות (בשפתנו afc) - זה מבחינתי אדם שלא יודע כלום
AFC מבטלים ע"י התנסות נטו, לא ע"י קריאת חומרים.
כשמיסטרי כתב על הפגנת ערך, על חישוקים, על מבחני זרימה.. כל אלו בכלל לא רלוונטים ל-AFC וברוב הפעמים יכשילו אותו!
AFC בכלל צריך לעבוד על להיפתח, לדבר, להכיר אנשים (לא נשים), לשבור הרגלים שעיכבו אותו שנים רבות... וממש לא ללמוד לדלג לתוך חישוקים או כיצד לחרמן בחורה, זה מיותר עבורו וזה סתם חומר שיקשה עליו ויסבך לו את כל התמונה.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 20-03-2011 בשעה 19:52.