קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה-רמיקס]שראל-פשוט אוהב אותך(טראנס מסיבות 2007)
    על ידי העקרב בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-06-2007, 00:23
  2. שיר להורדה[השיר ביפנית למי שלא אוהב לא להכנס]
    על ידי La Bamba בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 22:29
  3. מי אוהב נרגילה ואיפה אפשר לקנות??
    על ידי Anad בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 22:27
  4. מסיבות
    על ידי Sapaki בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 01:18
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

לא אוהב מסיבות - עמוד 2

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי PTFtraceur צפיה בהודעה
    אין דבר כזה לא אוהב מסיבות כמו שאין דבר כזה לא אוהב לצאת החוצה. אניסביר לך בפשוט כמשמעו -למה.

אתה אוהב אתזה שמישהי מוצצת לך בתא שירותים סגור? ולאחר מכן אתה והיא יוצאים כילו היתחתנם ואתה, ואתה לפתע לא שם עליה ממשיך בשלך והולך לבנות אחרות, היא מסתכלת ורוצה תצומי שלך שוב וככה אתה הבוס של העולם? זה כיף? אז למה שלא תאהב מסיבה, למה שלא תתחיל עם בנות במסיבה, למה שלא תעשה אתזה בכל מקום- גם במסיבה, ששם זה הכי קל.

אם יש בנות- זה כיף. אם זה לא כיף זה... או כי אין בנות, או כי אתה אפס שיושב בצד ולא עושה כלום. או כי אתה אפס שרוקד כשהוא לא רוצה לירקוד ולא מוביל אתזה לשום מקום ולא סוגר כלום.

ואל תגיד לי שליסגור משו זה לא כיף.
    זה כמו סיגריות, אין מישהו שלא אוהב סיגריות, יש את המספיק חכמים שלא מוכנים אפילו לנסות.
    ולי אישית זה מאוד מפריע שיש עוד אנשים או עוד בנות! במסיבה הגיים שלי בהרבה יותר חלש מהגיים שלי ביום-יום.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

סוניק מה אתה באמת בכלל לא הולך למסיבות?
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 20-03-2011 בשעה 14:05.

ואי איך נדבקתם ל90% אלפא
    זה אומר שרוב הזמן אני אלפא, ויש לי חבר אחד שאני לפעמים רואה אותו והוא הרבה מעל הרמה שלי ככה שאני אלפא אחריו, ואני מנסה גם ללמוד ממנו

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    ואי איך נדבקתם ל90% אלפא
    זה אומר שרוב הזמן אני אלפא, ויש לי חבר אחד שאני לפעמים רואה אותו והוא הרבה מעל הרמה שלי ככה שאני אלפא אחריו, ואני מנסה גם ללמוד ממנו
    זה כמו לומר ש 90% מהזמן אתה חכם מפני שיש לך חבר מהאוניברסיטה שלידו אתה לא חכם ואתה מנסה ללמוד ממנו.
    להיות אלפא זו מאין תכונה (יותר נכון איגוד של כמה תכונות) שתמיד יש לך,לא משנה ליד מי אתה או איפה אתה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין גבולות יש מיכשולים;]

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    זה כמו סיגריות, אין מישהו שלא אוהב סיגריות, יש את המספיק חכמים שלא מוכנים אפילו לנסות.
    ולי אישית זה מאוד מפריע שיש עוד אנשים או עוד בנות! במסיבה הגיים שלי בהרבה יותר חלש מהגיים שלי ביום-יום.
    אין מישהו שלא אוהב סיגריות? אני מנפץ לך כרגע תבועה. אני אולי בין היחידים ואנשים באמת מופתעים כל פעם מחדש, שלא לקחת אפילו שאחטה מסכנה מסיגריה או מנרגילה. לא ביגלל הזיונישכל שהעבירו בבצפר ולא בגלל השטיפות מוח של האינטרנט. אלה מסיבה אחת פשוטה- זה אפילו לא סיקרן אותי, אני רואה פאקינג עשן שניכנס לפה ויוצא. מה אניגיד לך- ואוווו מדהיםםםםםםם, וזה מריח מסריח כשאני עובר ליד זה. ותגדיר מספיק חכמים. יש כאלה שהחכמת חיים שלהם וההשקפת עולם שלהם בנויה אחרת משלך ומעשנים כל היום באנגים רק בגלל זה, לא אכפת להם ולי לא אכפת מיהם, כי הם לא מפריעים לי שיעשו מה שבאלהם, ההנאה שלי שונה מההנאה שלך. אישית אני אוהב להיתאמן, סיגריות יהרוס לי תהנאה הזאת, נניח וסיגריה הייתה מספקת לי הנאה, אני לוקח בחשבון מהיסתכלות קדימה על החיים מה מספק לי יותר הנאה, הכושר שלי והדברים בהם אני עוסק שקשורים לכך שסיגריות תהרוס, או לסיגריות. אז איןלי סיבה אפילו לעשן מעבר לזה שאני לא מרגיש תצורך לכך. אבא שלי כשהיה ילד לקח שאחטה אחת. ומאז- לא נגע יותר בסיגריה, כי הוא הבין כמה זה חסר משמעות, יותר חסר משמעות מכלדבר אחר בחיים שאתה עושה.

אגב זה מפריע לך רק כי אתה מרגיש קצת מאויים מבפנים מבחינת העובדה שיש עוד אנשים בסביבתך. ברגע שתיגדל ויותר תצליח במסיבות. אתה תגיד שאתה נהנה בכל מצב, ואין דבר כזה לא נהנה במסיבות. הכל תלוי בך

snopkin
    סבבה אז אני תמיד אלפא, וכשאני לידו אז שנינו אלפא, יותר טוב עכשיו?

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect