קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]תכונה או רגש שאת\ה אוהב\ת בבן\בת זוגכם?
    על ידי XВoy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 11-07-2008, 12:20
  2. [דיון] Sensivity | רגש העכבר - כמה? ולמה?
    על ידי vicon בפורום Counter Strike
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 02-07-2008, 18:02
  3. אוי בלאט,רגש מוזר כזה |: .
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-10-2007, 21:27
  4. AVS ft NIS - רגש הלב להיט
    על ידי FSDFSDFSDFSD בפורום מוזיקת היפ הופ וראפ להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-06-2007, 19:59
  5. שירים עם רגש
    על ידי Safar בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 27-09-2006, 00:19
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

רגש

ברירת מחדל רגש

אני לא מבין מה זה שאומרים לדבר ברגש?

תביאו לי דוגמאות של 10 משפטים עם רגש

תודה

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

זה יותר בכיוון של לא לעשות.

כלומר, באותו יום קרו לך 2 מקרים:

1. ירו לחברה שלך בראש ופיצצו לה את המוח על הקיר ולאחר מכן אנסו אותה. (ולא, בכלל לא התבלבלתי בסדר)
    2. זכית ב100 מליון דולר ואין לך צורך יותר לעבוד בחיים.

יש אנשים שיספרו על 2 המקרים הללו באותו פאקינג טון.

אל תעשה זאת.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני לא מבין מה זה שאומרים לדבר ברגש?

תביאו לי דוגמאות של 10 משפטים עם רגש

תודה
    "משעמם לי"
    "איך קוראים לך?"
    "נשרף לי השניצל!"

ואני לא צוחק.. כל אמירה סופר מטומטמת ניתן להפוך לאמירה רגשית!
    כיצד עושים זאת? פשוט שאל את עצמך מה גורם לך להתרגש, תיזכר בשיחות שהתרגשת בהן בגלל הנושא או בגלל האדם שדיבר איתך, בדוק מה נעשה שם.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

הכוונה היא לא לדבר בדיבור מונוטינו (לדבר בטון אחד ויחיד).
    אם אתה מתלהב ממשהו,תראה את זה בדיבור שלך.
    תסתכל על פרסומות של סופרסל לדוגמא,השדרן יוצא מגדרו כאילו הוא מדבר על זה שהוא מצא את אשת חלומותיו והוא מזמין את כל ישראל לחתונת ענק,אבל זה בעצם פרסומת למוצרי מזון,מה שגורם למוצרים להישמע הרבה יותר אטרקטיביים.

כשאתה מדבר בצורה הזו,אתה נשמע יותר אטרקטיבי.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    הכוונה היא לא לדבר בדיבור מונוטינו (לדבר בטון אחד ויחיד).
    אם אתה מתלהב ממשהו,תראה את זה בדיבור שלך.
    תסתכל על פרסומות של סופרסל לדוגמא,השדרן יוצא מגדרו כאילו הוא מדבר על זה שהוא מצא את אשת חלומותיו והוא מזמין את כל ישראל לחתונת ענק,אבל זה בעצם פרסומת למוצרי מזון,מה שגורם למוצרים להישמע הרבה יותר אטרקטיביים.

כשאתה מדבר בצורה הזו,אתה נשמע יותר אטרקטיבי.
    כשאתה מדבר בצורה הזאת, אתה נשמע AFC חסר ביטחון שמתלהב מכל שטות.

תשמע איך הומואים מדברים, עכשיו דבר כמוהם עד לרגע ששואלים אותך? "אתה הומו"? עכשיו אתה יודע שהגעתה לגבול ואתה יכול להוריד קצת.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 19-03-2011 בשעה 23:13.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    תשמע איך הומואים מדברים, עכשיו דבר כמוהם עד לרגע ששואלים אותך? "אתה הומו"? עכשיו אתה יודע שהגעתה לגבול ואתה יכול להוריד קצת.
    אתה בגישה של סנופקין ולדעתי היא לא נכונה.
    שניכם סיפקתם דרך שתעזור לנו להקצין את הרגש, לא לדבר ברגש.
    השיטות שלכם יותר מתאימות לשחקנים בתיאטרון, לא לאומני פיקאפ (בלי להעליב כן?).

אמני פיתוי הם אנשים רגילים שלמדו מנסיון של גברים אחרים שבילו עשרות שנים בשטח בניסוי וטעיה ובסופו של דבר כתבו על זה ספר שנוכל לקרוא בכמה ימים במקום שנצטרך לבלות שנים על גבי שנים בניסוי וטעיה בשטח עד שנגיע לאותם תובנות שיכולנו לקרוא בכמה שורות.

התמזל מזלנו שיש לנו גישה למידע הזה ולא חיינו לפני 20 שנה כי אז היינו צריכים לבזבז שנים ארוכות בכדי להגיע לאותם תובנות שאנחנו יכולים לקרוא בכמה שעות בספר.

אין שום הבדל בין להקצין ללדבר ברגש, דבר ב"הרגשתי X" כל כמה משפטים זאת התחלה טובה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

זה לא רק הטון שבו אתה מדבר זה גם על מה אתה שם דגש
    יותר חשוב לתת דגש על מה שהרגשת באותו רגע מאשר העובדות עצם
    "אתמול כמעט רכב כמעט נכנס ברכב שלי"
    "אתמול כמעט הייתי בתאונה, ראיתי את הרכב שני ס"מ מהרכב שלי, מה שמצחיק שלא פחדי, הייתי רגוע כל התהליך למרות שכבר ראיתי את עצמי בביה"ח"

סתם דוגמא פשוטה, אבל שוב הפואנטה שאני מספר על איך הרגשתי בסיטואציה ולא רק על מה תחלס קרה

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    כשאתה מדבר בצורה הזאת, אתה נשמע AFC חסר ביטחון שמתלהב מכל שטות.
    כמובן שהוא לא הולך לדבר ככה ובכוונה נתתי לו את הקיצוניות של הבעת רגשות,בשביל שהוא יבין את העיקרון ברמה הרבה יותר טובה.
    לא צריך לדבר ככה כל הזמן זה ברור,אבל כשאתה מספר על משהו שקרה בצורה מונוטינית,זה לא יעניין אף אחד ויחשבו שאתה אפילו מוזר,עדיף לשים דגש על דברים מעניינים בעזרת הדיבור,בעזרת חזרות ובעזרת הוספת הרגשות עצמן.

אני אתן לך דוגמא:
    1.אתמול שתיתי בקבוק מים שהיה בשולחן שלי כמה זמן,אבל היה לו טעם מגעיל אז זרקתי אותו

2.קרה לי אתמול משהו מגעיל נורא,את תרגישי צמרמורת בגוף כשאני אספר לך מה היה....אתמול חזרתי הביתה כולי עייף עייף רוצה רק לנוח,פתאום אני קולט על השולחן שלי בקבוק מים שישב שם כמה זמן וכל הפה שלי התחיל להיות יבש,נהייתי ממש צמא ברגע !
    טוב אני פותח את הבקבוק מתחיל לשתות ומה אני קולט ? המים מעגילייים !!! ישר רצתי לכיור עם טעם מגעיל בפה של המים וירקתי הכול ! מסתבר שהמים האלו ישבו שם קצת יותר מידי זמן...

שמתי דגש איפה שצריך גם לשים דגש בדיבור עצמו,הוספתי קצת חזרות עם מילים מסויימות בשביל להעביר את התחושה בצורה יותר טובה והוספתי הרבה רגשות.
    נכון,זה האריך את הסיפור פי כמה,אבל זה נתן לו גם חיים,וזה מה שחשוב,הבחורה תיהיה מרותקת אליך ולכל דבר שאתה אומר.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

כמובן שהוא לא הולך לדבר ככה ובכוונה נתתי לו את הקיצוניות של הבעת רגשות,בשביל שהוא יבין את העיקרון ברמה הרבה יותר טובה.
    לא צריך לדבר ככה כל הזמן זה ברור,אבל כשאתה מספר על משהו שקרה בצורה מונוטינית,זה לא יעניין אף אחד ויחשבו שאתה אפילו מוזר,עדיף לשים דגש על דברים מעניינים בעזרת הדיבור,בעזרת חזרות ובעזרת הוספת הרגשות עצמן.

אני אתן לך דוגמא:
    1.אתמול שתיתי בקבוק מים שהיה בשולחן שלי כמה זמן,אבל היה לו טעם מגעיל אז זרקתי אותו

2.קרה לי אתמול משהו מגעיל נורא,את תרגישי צמרמורת בגוף כשאני אספר לך מה היה....אתמול חזרתי הביתה כולי עייף עייף רוצה רק לנוח,פתאום אני קולט על השולחן שלי בקבוק מים שישב שם כמה זמן וכל הפה שלי התחיל להיות יבש,נהייתי ממש צמא ברגע !
    טוב אני פותח את הבקבוק מתחיל לשתות ומה אני קולט ? המים מעגילייים !!! ישר רצתי לכיור עם טעם מגעיל בפה של המים וירקתי הכול ! מסתבר שהמים האלו ישבו שם קצת יותר מידי זמן...

שמתי דגש איפה שצריך גם לשים דגש בדיבור עצמו,הוספתי קצת חזרות עם מילים מסויימות בשביל להעביר את התחושה בצורה יותר טובה והוספתי הרבה רגשות.
    נכון,זה האריך את הסיפור פי כמה,אבל זה נתן לו גם חיים,וזה מה שחשוב,הבחורה תיהיה מרותקת אליך ולכל דבר שאתה אומר.
    מיסטרי מתוד בהתגלמותו כמו שאומרים.
    הבהרת את הרעיון יותר טוב, אני בכל זאת מתעקש שזאת לא הדרך, במיוחד לא לאחר שספגתי אישית אמירות כגון:
    "תנחת אחינו.. אל תתרגש מכל שטות", "מה אתה עף?" "יווו כולה אוטובוס/בחורה/בקבוק מה אתה מתרגש..." "אתה בחור רגיש אתה יודע?" והבחורות איבדו מהר מאוד עניין, הרי הן רוצות את הבחור החזק, לא הרגיש. את הבחור שאם הנושא לשיחה הוא לא על כיצד הצלת את אחיך לנשק במלחמת לבנון השנייה או משהו כזה הוא בכלל לא יתייחס אליך, אותם הן אוהבות, ובצדק!

מה שכן אתה צודק, ברגע שמתחילים בקיצוניות לאחר מכן מבינים את "חוקי המשחק" ומתמתנים, ככה שאתה מוריד הילוך, נשאר "ריגשי" אבל בצורה שתועיל לך ותמשוך לעברך בחורות. הרעיון עצמו הוא נכון, הדרך עצמה קצת פחות לדעתי. תודה על ההסבר

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

מיסטרי מתוד בהתגלמותו כמו שאומרים.
    הבהרת את הרעיון יותר טוב, אני בכל זאת מתעקש שזאת לא הדרך, במיוחד לא לאחר שספגתי אישית אמירות כגון:
    "תנחת אחינו.. אל תתרגש מכל שטות", "מה אתה עף?" "יווו כולה אוטובוס/בחורה/בקבוק מה אתה מתרגש..." "אתה בחור רגיש אתה יודע?" והבחורות איבדו מהר מאוד עניין, הרי הן רוצות את הבחור החזק, לא הרגיש. את הבחור שאם הנושא לשיחה הוא לא על כיצד הצלת את אחיך לנשק במלחמת לבנון השנייה או משהו כזה הוא בכלל לא יתייחס אליך, אותם הן אוהבות, ובצדק!

מה שכן אתה צודק, ברגע שמתחילים בקיצוניות לאחר מכן מבינים את "חוקי המשחק" ומתמתנים, ככה שאתה מוריד הילוך, נשאר "ריגשי" אבל בצורה שתועיל לך ותמשוך לעברך בחורות. הרעיון עצמו הוא נכון, הדרך עצמה קצת פחות לדעתי. תודה על ההסבר
    הקטע הוא,שאני מדבר רק על דברים שמעניינים אותי.
    למשל אני זוכר ישבתי עם חברים מתחת לבניין,וסיפרתי להם על איזה משחק חדש ששיחקתי בו ל XBOX ,הסברתי להם למה הוא מיוחד ולמה אני מת עליו,תיארתי להם כל מיני סצנות מגניבות ומצחיקות,על דברים שגרמו לי להיבהל ודברים שגרמו לי לחשוב...תיארתי בפירוט מה אני חשבתי על המשחק.
    עכשיו,כל מי שיש לו XBOX מאותם חבר'ה שישבו איתי,כולם משחקים במשחק הזה (WET למי שמכיר...).

ברגע שתדבר על דברים שבאמת מעניינים אותך,אתה תהיה בנדאם מעניין ולא סתם מתלהב מכלום.
    מה גם,אתה מושך אותם למציאות שלך,במציאות שלך אתה מתלהב מהדברים האלו,ובגלל זה גם הם יתלהבו.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

הקטע הוא,שאני מדבר רק על דברים שמעניינים אותי.
    למשל אני זוכר ישבתי עם חברים מתחת לבניין,וסיפרתי להם על איזה משחק חדש ששיחקתי בו ל XBOX ,הסברתי להם למה הוא מיוחד ולמה אני מת עליו,תיארתי להם כל מיני סצנות מגניבות ומצחיקות,על דברים שגרמו לי להיבהל ודברים שגרמו לי לחשוב...תיארתי בפירוט מה אני חשבתי על המשחק.
    עכשיו,כל מי שיש לו XBOX מאותם חבר'ה שישבו איתי,כולם משחקים במשחק הזה (WET למי שמכיר...).

ברגע שתדבר על דברים שבאמת מעניינים אותך,אתה תהיה בנדאם מעניין ולא סתם מתלהב מכלום.
    מה גם,אתה מושך אותם למציאות שלך,במציאות שלך אתה מתלהב מהדברים האלו,ובגלל זה גם הם יתלהבו.
    אז תגיד "מה שמעניין אותך" ולא "תתרגש/תקצין רגשות".
    אגב, עם זה אני מסכים במיליון אחוז (אם זכור לי טוב כתבתי את זה בפוסט כאן) ולדעתי בקטע הזה הפיקאפ מיותר, הוא מכניס לראש שלנו מלא שטויות ושיטות במקום פשוט לדבר על מה שמרגש אותנו, מה שמגניב אותנו, מה שגורם לנו להתלהב.. ובזאת לדבר ברגש!

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אז תגיד "מה שמעניין אותך" ולא "תתרגש/תקצין רגשות".
    אגב, עם זה אני מסכים במיליון אחוז (אם זכור לי טוב כתבתי את זה בפוסט כאן) ולדעתי בקטע הזה הפיקאפ מיותר, הוא מכניס לראש שלנו מלא שטויות ושיטות במקום פשוט לדבר על מה שמרגש אותנו, מה שמגניב אותנו, מה שגורם לנו להתלהב.. ובזאת לדבר ברגש!
    חחחחחחחחחחחחחח איזה וויכוח מיותר ! זה מה שכתבתי בהתחלה רק במילים אחרות.
    "הכוונה היא לא לדבר בדיבור מונוטינו (לדבר בטון אחד ויחיד).
    אם אתה מתלהב ממשהו,תראה את זה בדיבור שלך."

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

חחחחחחחחחחחחחח איזה וויכוח מיותר ! זה מה שכתבתי בהתחלה רק במילים אחרות.
    "הכוונה היא לא לדבר בדיבור מונוטינו (לדבר בטון אחד ויחיד).
    אם אתה מתלהב ממשהו,תראה את זה בדיבור שלך."
    מבחינה לשונית, לא הצגת את הרעיון בציטוט זה, צר לי

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect