Slats Slats Slats
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 15:44.
|
|
או טיילר! זיין על שכמותך!
אני בא אלייך אך ורק כמשרתך הצנוע! כעבדרך הנאמן! חיית המחמד שלך!
הצל אותי מהחיים האלו! אנא ממך!
ושוב חזרה ל2011. =]
נשמע זורם.
אישית, אני לא מת על מועדונים, אבל זה תחום שאני רוצה לשפר בו דבר או שניים, אז אני מוכן להשקיע בזה קצת.
דבר איתי לגבי פרטים.
חפשו אותי בפייסבוק,
Meydan Kaplan
חחח מילה שהרגת אותי
ולי כל העניין הזה זורם רצח נשמע כיף וגם ככה יש לי רצון עז להשתפר אז דבר איתי אחי
דרך אגב אני בן18 לפני גיוס לצבא...
(עד לא מזמן הכרתי מלא יחצ"נים וכו' ואז .... ואז הם התגייסו...)
נו, בקיצור יכולת לשלוח לי הודעה פרטית להגיד שאתה צריך אותי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
הפקתי לא מעט מסיבות בחיים שלי.
אני חי רוב הזמן שיכור.
אני חולה על מסיבות.
אין לי בעיה להשיג זיון במסיבה.
צור קשר.
טיילר את האמת שזאת חתיכת הצעה, תראה בעיקרון אני עונה על 99 אחוז הקריטריונים שלך רק שאני באמת לא סגרתי FC עדיין במועדון למרות שאני רק כמה חודשים יוצא לשם כבנאדם נורמלי ולא כסמרטוט, אבל בהחלט אני יודע שיש לי מה לשפר ובין היתר הדברים שאני צריך לשפר, זה האנשים שאני הולך איתם למועדון! כשהייתי לבד בלי אף אחד היה ליגה! אבל לפעמים הייתי הולך עם אנשים מעאפנים ולא בהיי מטורף וזה דופק הכל, יש לי אוטו עם דלקן ועם GPS(עוד שבוע נגמר המלווה!!!) אני אוטוטו (משחק מילים חח) 19 ואני לגמרי רוצה היות אחד שהוא ספץ מועדונים בתור אחד שמן הסתם זה המקומות שיוצא לו ללכת אליהם, צור קשר!![]()
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 21-03-2011 בשעה 16:08.
"המשתמש/ת Tyler Durden הגיע/ה לכמות ההודעות המקסימליות שניתן לאחסן."
בכל מקרה דבר איתי, תלוי במה בדיוק מדובר
רכב כרגע אין לי, אבל בד"כ זאת לא בעייה כל כך גדולה
אני בעניין,
אני גם רוצה לבנות גיים מועדונים חזק, בהמשך אולי גם לייחצן ולהפיק
?What have you been up to lately
אני יודע על מה אתה מדבר,ודיברנו עלזה כבר-ללא SP ממעגלים שהיו לי בתקופה שעוד פרחתי [יחסית להיוםP:] במסיבות,הסיכויים שלי לסגור באותו ערב היו קלושים מאוד אם בכלל-ואני בכלל לא מדבר על פיקאפ שמעורב פה כי יצאתי עם טבעיים. נשיקות יש מצב שכן תלוי בכמה משוגע היתי באותו ערב[אבל בינינו מהזה נשיקות כולן זורמות איתך],הפעם היחידה שסגרתי במועדון בלי להכיר אפעחד [אולי כמה בנים שם,אבל לא היה בנות איתי או משו] היתה עם אחת שאתה יכול לקרוא לה "זורמת" +היתי מסטול והיא היתה בעניין שלי מההתחלה ככה שזה לא נחשב..
ההתרשמות שלי ממך שאתה משוגע שזה כבר טוב וגמאני כזה כמו שכבר גיליתנרלי רק תרחיק ממני את הפרפקט ואני יהיה בסדר-למה חטפתי ממנה פאקינג האנגוברP: אין לי רכב אבל אני חושב שאני מפצה עלזה עם השיגעון שלי..בקיצור אם אתה חושב שאני מתאים אתה יודע איך להשיג אותי..יהיה מענין להשתתף במחקר כזה.
:]
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 21-03-2011 בשעה 21:37.
נשמע לי טוב , הפקתי כמה מסיבות כבר , בקשר עם הרבה יחצנים , כל סופש אני במסיבה , מסטול , נהנה מהחיים![]()
לא מחפש לצאת רק כדי להתחיל עם בנות , את זה אפשר לעשות תוך כדי יציאה כייפית עם חברים במסיבות וכ'ו... אני איש מסיבות בוא נגיד ככה
אוטו אין , אופנוע יש , עוד מאט עושה טסט לאוטו אז יש זמן ^^ , ואתה יכול ליצור קשר בפרטי,פייסבוק וכו ^^
התפנה לי מקום בהודעות פרטיות, אתם מזומנים לשלוח לי תמסן שלכם למי שמעוניין.
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:17.
נו באמא שך ביאסת חחחחחח
זורם להפוך תמסיבות למשו של חבורת מפגריםםםםם,אבל אני חיפאי=-=
כשהסבב שלכם עובר באולטרא דברו איתי