קרה לי איזה מיקרה לאחרונה, ד"א אני בן 15
הכל התחיל לפני איזה שנה, הכרתי מישהי בצ'אט אינטרנטי, סתם נתתי שם בדוי ועוד כמה דברים שהם בעצם שקרים כדי שאם ובמיקרה שזה אנס או איזה פדופיל שלא יגיע אליי.
בקיצור איכשהו נוצר מצב שניפגשנו, ראיתי שזאת באמת היא, לא איזה פדופיל או מבוגר.
אחרי זה נישארנו בקשר בפלאפון, אסמסים, וכו וכו..
אתמול דיברנו וקבענו שהיא וחברות שלה יבואו אליי באיזה 1 בלילה סתם לשבת על איזה כוס בירה, מוזיקה, וזה..
הן ביקשו שגם אני אביא איזה 2 - 3 חברים וזה שיהיה יותר נחמד, אז התקשרתי לשני חברים טובים שיבואו גם.
בקיצור הם באו, ואז היא אמרה שהן לא יוכלו להגיע, הן פיספסו את הרכבת האחרונה שיצאה באיזה 12 מירושלים וכבר היה בערך 12:30.
עכשיו היא עדיין חושבת שקוראים לי בשם הבדוי, עם הפרטים השיקריים, כל השקרים שהאכלתי אותה בקשר אליי ולחברה שבא אני מסתובב.
לא שאני ילד חננה שמקבל מכות בבצפר, אבל שיקרתי לה בקשר לכמה דברים.
חבר שלי הוסיף אותה לפייסבוק, במיקרה הוא ראה איך קוראים לה באנשי קשר שלי בפלאפון והוא לא יודע שאני שיקרתי לה.
עכישו במיקרה והוא ידבר איתה, היא תבין שאני שיקרתי בקשר למי שאני ובעצם גם הוא יבין שאני שקרן.
ככה שזה יפגע בי משני הכיוונים וזה מה שמבאס אותי.
השקרים הם בקשר לשם שלי, לחלק מהתחביבים שלי וזהו בעיקרון.
מה שאני מפחד זה שחבר שלי ידבר איתה, יבין גם מאיפה ניפגשנו שזה צ'אט אינטרנטי, כל הזמן היינו צוחקים על אלה שדרך שם ניפגשים עם אחרים.
הוא יבין את זה, יספר לעוד חברים וכולם אחרי זה ידעו, היא תדע מן הסתם כי הוא ידבר איתה וזהו.
יש לכם אולי איזהשהו ייעוץ לתת לי ?
לספר ת'אמת ? לא לספר ? אנלי מושג אני אכול מהדבר הזה מבפנים זה מה שמעסיק אותי מהבוקר.
תודה לעוזרים.

ציטוט ההודעה