קראתי פה את כל המאמרים והמדריכים.. אבל עדיין שאני רואה איך אני מדברים פה אני מרגיש כאילו אני מפספס מלא.. כל אחד בא לי עם שיטה SPו כאלה זורקים פה מושגים לאוויר.. מישהו יכול לסדר לי קצת את הבלאגן
קראתי פה את כל המאמרים והמדריכים.. אבל עדיין שאני רואה איך אני מדברים פה אני מרגיש כאילו אני מפספס מלא.. כל אחד בא לי עם שיטה SPו כאלה זורקים פה מושגים לאוויר.. מישהו יכול לסדר לי קצת את הבלאגן
|
|
נתחיל מזה שלא קראת את כל המאמרים והמדריכים. אחרת היית כבר מוצא בלינקיה את אשכול המושגים הגדול.
יש יותר מדי מידע כדי שיהיה אפשר להגיד אותו במאמר של 2 עמודים. אם אתה מתעניין להבין באמת, אני מציע לך לקרוא את הMM- זה באמת הבסיס להכל, ומישומה הרבה אנשים בפורום מתייחסים אליו בזלזול (מה שרק מראה כמה באמת הם לא הבינו אותו).
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי mir123; 22-03-2011 בשעה 12:54.
לקרוא זה שלב א'
להבין זה שלב ב'
לצאת ולנסות זה השלב הבא !
קראת ? לא קראת הכל , אני מראש אומר לך. אתה גם לא צריך לקרוא הכל - זה היופי שבדבר !
כשהייתי מתחיל , הייתי קורא דפים על דפים.
אבל זה כל כך לא נכון.
איך אמרת? כל אחד בא לי עם שיטה אחרת. כי כל אחד מספר לך מה עובד בשבילו.
אתה לא צריך לקרוא ולחקות מישהו אחר.
תקרא קצת , תתחבר למה שאתה מתחבר. אל תנסה יותר מדי להבין.
קח מהתחום הזה רק כמה כלים , וצא לנסות.
עם הניסיון - תבוא עם תובנות משלך , "שיטה" משלך.
לא צריך לא מיסטרי ולא גמבלר ולא סטייל ולא אף אחד אחר.
קרא קצת - תבין את הבסיס וצא לנסות !
בהצלחה![]()
הייתי פה.
מצויין! ככה לא תיפול בפח ותחשוב שהרבה קריאה וחרישת מדריכים כאלו או אחרים יספקו לך בכל ערב בלונדינית בתוך המיטה.
במקום להבין מאמרים, צא לשטח ותכתוב כאלה בעצמך.
צא לשטח עם מטרות קלות והתחלתיות: "לצאת ולהישאר בשטח שעה אחת שלמה", "לצאת עם חיוך מהבית ולחזור עם חיוך הביתה" (מטרה מאוד חשובה מכיוון שבהתחלה הכל ילך הכי גרוע שאתה תדמיין לעצמך ושום דבר לא יעבוד לך), "לומר שלום לחמש בחורות".
לאחר כל יציאה שכזאת, חזור לכאן ועדכן אותנו בתובנות שלך, בשאלות שעלו לך לאחר המשחק ובמה שהספקת ללמוד ע"י התנסות ממשית בשטח, ככה כל המדריכים, המאמרים, הסרטים והפורום הזה יוכלו לעזור לך בצורה מיטבית.