כל פעם הCPU שלי מגיע ל50% ולפעמים אפילו ל80% ואין לי שום תוכנות פעילות וכו'...
מישהו מוכן להסביר לי למה? וגם כל פעם שזה מגיע לכזה % זה משמיע רעש חד של התאמצות לשניה ומפסיק.
וגם כשאני מדליק את המחשב הוא עולה לי ממש איטי למה זה?
כל פעם הCPU שלי מגיע ל50% ולפעמים אפילו ל80% ואין לי שום תוכנות פעילות וכו'...
מישהו מוכן להסביר לי למה? וגם כל פעם שזה מגיע לכזה % זה משמיע רעש חד של התאמצות לשניה ומפסיק.
וגם כשאני מדליק את המחשב הוא עולה לי ממש איטי למה זה?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כצת יותר פרטים מערכת הפעלה מעבד זכרון ראם הגנות זה יעזור לחברה כאן
התחל הפעלה תרשום sysdm.cpl שם יופיע לך הכל
פתח את מנהל המשימות ותבדוק שם איזה תהליך אוכל לך הרבה משאבים.
תסגור תוכנית שעולות באתחול התחל הפעלה תרשום msconfig גש ללשונית אתחול או בוינדוס 7 לשונית הפעלה תסיר את הוי מהכול חוץ מ CTFMON תאתחל תמחשב תופיע לך הודעה סמן אל תציג הודעה זאת שוב.
לגבי התחממות המעבד פתח את המארז ונקה בפנים אבק עם פן. תבדוק חום מעבד
.
לסיום תריץ סריקת וירוסים מהחתימה שלי את מספר 1 בלבדתעדכן אם יש שיפור אם לא יש המשך
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בקשר להתחממות המעבד - בדקת שהמאורר שלו תקין?
כשאתה אומר התחממות - מה הטמפ' שלו בזמן מנוחה?
מ א ו ש ר
כנס למנהל המשימות (ctrl+alt+del) עבור ללשונית תהליכים תגדיל את החלון צלם לי ותעלה לפה
בעיקרון זה יכולה להיות תוכנה ספציפית שמאטה לך את המחשב אפילו ספיוור(דומה לוירוס), או הרבה תוכנות פתוחות שמעמיסות
נערך לאחרונה על ידי therider1; 22-03-2011 בשעה 21:35.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
אני רואה שמה שמעמיס לך על המחשב זה הפיירפוקס ובמיוחד הפייסבוק בגלל כל הפלאש שיש שם..
הנוד32 גם מעמיס לך ..
תשקול לעבור דפדפן לכרום הוא יותר קליל, ואתה יכול גם למצוא אנטיוירוס שלוקח פחות זיכרון תנסה את avira free
חוץ מזה אתה יכול גם להעביר סריקות של קבצי זבל יש לך בלינקייה (קישור בחתימה שלי) את כל התוכנות הדרושות
נערך לאחרונה על ידי therider1; 23-03-2011 בשעה 00:57.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
התחל הפעלה תרשום msconfig גש ללשונית שרותים תסמן בוי הסתר את כל שרותי מיקרוסופט ממה שנשאר סגור הכל חוץ מהאנטי וירוס.
זה ישחרר לך עוד קצת זכרון
התחל הפעלה תרשום sysdm.cpl ותעלה תמונה או שתגיד לי כמה זכרון ראם מופיע שם
מ א ו ש ר
הבנתי נפגעת ממש לא התכוונתי זה היה עצה ידידותית בלי שום כוונה להתעלות או משהו.
ואם תקרא טוב לא ממש חוזר על עצמי למעט משהו שלא קיבלתי עליו תשובה.
ציטוט
התחל הפעלה תרשום sysdm.cpl ותעלה תמונה או שתגיד לי כמה זכרון ראם מופיע שם
עדיין לא קיבלתי תשובה רק ראיתי צריכה של 471 מגה שזה בסדר גמור ל XP בהנחה שפיירפוקס רק צרך 150 והאנטי וירוס ועוד כמה דברים לא היה לי זמן לבדוק את התהליכים. בחשבון פשוט אין לו צריכת ראם גבוהה השאלה היא כמה יש בכלל.
תראה מה שמתי בחתימה שלי אלוהים ישמור איזה אכזריות יש בעולם הזה אני יבקש ממך לחתום שם על העצומה וכנל כל מי שקורא את זה תודה מראש לכולם
לילה טוב אלי
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 23-03-2011 בשעה 05:48.