Slats Slats Slats
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:17.
|
|
לא רחוק מזה, בעיר הקודש ירושלים
רק להבהיר משו, אני מת על חברים שלי, למרות שהם לא זורמים למסיבות, אבל הם באמת אחלה אנשים ובחיים לא אנתק איתם תקשר, אבל כדי להתקדם עם בחורות צריך ללכת למסיבות אין מה לעשות, אז מה שירצה יצטרף מי שלא לא.
לפותח האשכול:
סורי שנדחפתי לך לאשכול חחחח
נערך לאחרונה על ידי A.L; 22-03-2011 בשעה 21:33.
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:16.
נערך לאחרונה על ידי A.L; 22-03-2011 בשעה 21:33.
לא נראה לי שיש הבדל
גם אני עכשיו במין כיתה כזאת של מחוננים, "מופת" קוראים לכיתה המפגרת הזאת ואני מתחרט שהלכתי לשם...
אבל לא נורא בעזרת השם אחרי חופש פסח אני יוצא לחיים הטובים, כי שנה שעברה הייתי מקובל והכל ועכשיו עם הכיתה המזויינת הזאת נדפקתי, בקיצר אני עכשיו מתחבר עוד פעם לאלפא של השכבה שהיה חבר ממש טוב שלי ואנחנו כזה הרבה ביחד והכרתי בנתיים מלא אנשים
אז גם בשבילי החברים האלה, היותר חננות הם חברים טובים אבל תכלס אני מוכן לזרוק אותם חוץ מאיזה אחד שהוא ממש קרוב... כמו אח
Slats Slats Slats
אני מרגיש שאני נהייה כמו טיילר! לא יודע איך לאכול את הדבר הזה אני פתאום מרגיש כל כך משוחרר שאני אפילו מרשה לעצמי לכתוב slats
מה אתה אומר שתכתוב על זה בהזדמנות?נכתב במקור על ידי Tyler Durdenאתה יודע כמה זמן לוקח להפוך מישו שכל היום משחק מייפל סטורי ולא יוצא למסיבות אפילו לבנאדם נורמלי?
שנה. בממוצע. ומדבר בתור אחד שעשה את זה לאנשים. כי אל תשכח שיש מלא שלבים כמו מייקאובר, שיפור בטחון עצמי, יציאה מאיזור הנוחות...
שלא נזכיר תעובדה שאין להם בנות בחיים וSP. זה כבר עושה אותם ל"לא מאגניבים"
לעשות את זה ל5 אנשים זאת עבודה קשה מייגעת ולא בטוח שתגיעו לתוצאות הנכונות. עדיף לבנות כבר על קרקע מוכנה מאשר להכין אחת בעצמך.
כולנו פה צריכים את זה (אני מאמין שגם לי תחדש מלא דברים)
יעזור למלא!
כנראה שאתה באמת יודע על מה אתה מדבר ולא סתם חופר על כובעי סניה.אתה יודע כמה זמן לוקח להפוך מישו שכל היום משחק מייפל סטורי ולא יוצא למסיבות אפילו לבנאדם נורמלי?
שנה. בממוצע. ומדבר בתור אחד שעשה את זה לאנשים. כי אל תשכח שיש מלא שלבים כמו מייקאובר, שיפור בטחון עצמי, יציאה מאיזור הנוחות...
שלא נזכיר תעובדה שאין להם בנות בחיים וSP. זה כבר עושה אותם ל"לא מאגניבים"
לעשות את זה ל5 אנשים זאת עבודה קשה מייגעת ולא בטוח שתגיעו לתוצאות הנכונות. עדיף לבנות כבר על קרקע מוכנה מאשר להכין אחת בעצמך.
בכל מקרה, התגובה הזאת ממש אבל ממש משקפת ת'מציאות וזה בדיוק האמת הכואבת שאנחנו חיים בה.
ומי שחושב שתוך חודש-חודשיים הוא יהפוך למגניב וימציא לעצמו תחביבי אקסטרים של פארקור וגלישת סקי בשוויץ, זה לא יקרה.
עוד דבר אחד - אין קשר בין תחביבים למה שאמרת
יש אנשים שהתחביבים היחידים שלהם זה לעשן סמים ולשתות וודקה ומעולם לא עשו ספורט (מעניין מאוד למה) והמצב החברתי שלהם בשמיים הם מביאים יותר בנות מ"ספורט אקסטרים בשוויץ"