אני ממש צריך עזרה אני כל הזמן מנסה לעשות ולא הולך לי טוב אשמח לעזרה בדחיפות דרך יותר פשוטה לעשות את זה וגם עוד משהו כשאני נגיד קונה מנוב סכרול של 10% ב-100K אז אחרי זה אף אחד לא רוצה לקנות ממני אותו אפילו ב-300K וזה לא סכרול DEF בבקשה עזרה
אני ממש צריך עזרה אני כל הזמן מנסה לעשות ולא הולך לי טוב אשמח לעזרה בדחיפות דרך יותר פשוטה לעשות את זה וגם עוד משהו כשאני נגיד קונה מנוב סכרול של 10% ב-100K אז אחרי זה אף אחד לא רוצה לקנות ממני אותו אפילו ב-300K וזה לא סכרול DEF בבקשה עזרה
|
|
אף פעם אל תקנה סקרולים של 10% קשה רצח למכור אותם
אפילו אם זה gfa 10% בגלל שהסיכווים שזה יעבוד ממש נמוכים אנשים בקושי קונים את זה
אם זה משהו שיכול להיות שווה אם קצת מזל (אם זה gfa 10% ) אז פשוט תנסה לסקרל
מקסימום לא הצליח אין מה לעשות לא הפסדת הרבה בטוח
10% זה הכי הכי הכי גרוע !
למה?
בגלל שבדרך כלל זה לא מצליח ואנשים לא קונים אותם רק אם יש לם סקרול לבן שאם זה אפשר לנסות!
בהצלחה בהמשך !
אז משהו מפה יכול להסביר לי את השיטה שלו איך הוא עושה בבקשה קצת עזרה
מה שאני עושה זה רושם ב-FM
BUY SCROLLS
וברגע שבאים אליי אנשים ומציעים לי סקרולים אני משלם רק על ה-60% ,10% אני לא קונה בכלל.
כל יום ככה אני יוצא עם רווח של 7-8M
ותראה..
אני משיג סקרולים בקלות בעוד שיטה ,אפילו שאומרים שהיא ממש גרועה ,אני הולך לבוס הימי נו איך קוראים לו ..
הקונכיה הזה ,הורג אותו (כמובן שלוקח לי זמן להרוג אותו ) איזה 4 דקות אני צריך להלחם נגדו כי אני רק רמה
60 ואז יש סיכויים שיוצא ממנו סקרולים טובים.
הכל עיניין של מזל ,אתה יכול להרוג 100 בוסים כאלה ולא יצא לך כלום ..
אבל אם יש לך מזל אז אתה יכול להרוג 10-15 בוסים וברובם יצאו לך סקרולים טובים (דרך אגב גם CHAOS SCROLL יוצא ממנו).
אני אישית יצא לי אתמול ממנו GLOVE ATT 60% +ERRINGS INT 60%
אז זה ממה שווה ללכת אליו,ואתה עוד רמה 80+ אז בכלל תהרוג אותו תוך חצי דקה וממש יהיה לך קל להלחם נגדו ולהרוג עשרות
אם לא מאות בוסים כאלה.
אבל המפלצות שהם לרמה 70+ אז איך אתה מגיע לשם?