אפשר להגיע להמון מקומות עם משקפיים אל תדאג לגבי זה פשוט ביום סיירות אם תיהיה טוב ימינו אותך למקומות מסוימים.
יש לי חבר מהצוות עם מספר 5 ומשו... לא הייתי דואג...
לגבי המשקפיים, נמוך מאוד הסיכוי שלך להתקבל ליחידה מובחרת אם לא תעשה לייזר ומהר
שטויות, אני מכיר הרבה אנשים ששירתו ביחידות מובחרות עם משקפיים. הצבא רק צריך לקבוע שהם כשירים, וזהו.
בניתוח לייזר יש סיכוי לעוורון, לא הייתי ממליץ לאף אחד לעשות אותו, גם אם זה אומר שלא תוכל להתקבל לסיירת.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים
שטויות, אני מכיר הרבה אנשים ששירתו ביחידות מובחרות עם משקפיים. הצבא רק צריך לקבוע שהם כשירים, וזהו.
בניתוח לייזר יש סיכוי לעוורון, לא הייתי ממליץ לאף אחד לעשות אותו, גם אם זה אומר שלא תוכל להתקבל לסיירת.
אז?לכל דבר תמיד יש סיכוי למשהוא רע...בגלל זה מוותרים עליו?
אתה מכיר אבל השאלה אם היית בעצמך בלפחות יום סיירות אחד?
אני הייתי בשניים ואני אומר לך מנסיון שלי מה אני יודע, אולי עכשיו זה השתנה כי אני כבר משוחרר, ככה זה היה פעם...יש לך משקפיים?הביתה חבר
אז?לכל דבר תמיד יש סיכוי למשהוא רע...בגלל זה מוותרים עליו?
אתה מכיר אבל השאלה אם היית בעצמך בלפחות יום סיירות אחד?
אני הייתי בשניים ואני אומר לך מנסיון שלי מה אני יודע, אולי עכשיו זה השתנה כי אני כבר משוחרר, ככה זה היה פעם...יש לך משקפיים?הביתה חבר
יש לי משקפיים, ולא קיבלתי זימון ליום סיירות. בגלל שאני חריג, ביקשתי ושלחו לי, אבל לא הלכתי.
ולמרות המשקפיים, הייתי בגיבושים של טייס וחובלים, וגם סיימתי את שניהם.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים
יש לי משקפיים, ולא קיבלתי זימון ליום סיירות. בגלל שאני חריג, ביקשתי ושלחו לי, אבל לא הלכתי.
ולמרות המשקפיים, הייתי בגיבושים של טייס וחובלים, וגם סיימתי את שניהם.
כשאני התגייסתי לא היה כזה דבר אפילו לחריגים
חובלים חרא יחידה
טייס כמעט בלתי אפשרי לסיים את כל המסלול