נכתב במקור על ידי Aviv.E ואתה אומר בתור אחד ש... ? היה שם פעמיים
נכתב במקור על ידי Aviv.E איפה תאילנד איפה ? תהנה גבר . שחכתי לציין גם את תאילנד אחי
נכתב במקור על ידי Shinx היה שם פעמיים אם זאת מדינה חרא אז למה היית שם פעמיים ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E אם זאת מדינה חרא אז למה היית שם פעמיים ? אולי הוא אוהב חרא?
נכתב במקור על ידי -David- אולי הוא אוהב חרא? איך אתה מכיר אותי
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 23-03-2011 בשעה 15:26.
נכתב במקור על ידי Shinx איך אתה מכיר אותי אתה הולך פעמיים לחרא = אתה אוהב חרא אין פה משהו מסובך
מה אכפת לי עם הוא היה שם או תגיבו לי לא לו!!!!!!!!
^^ אתה צודק .. בן כמה אתה הולך להיות ? נכתב במקור על ידי -David- אולי הוא אוהב חרא? חחחחחחחחחחחח תכלס הוא צודק למהשתלך למקום שלא אהבת בפעם הראשונה עוד פעם ? רק בגלל שאבא שלך הציע לך ?
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 23-03-2011 בשעה 15:34.
נכתב במקור על ידי Aviv.E ^^ אתה צודק .. בן כמה אתה הולך להיות ? חחחחחחחחחחחח תכלס הוא צודק למהשתלך למקום שלא אהבת בפעם הראשונה עוד פעם ? רק בגלל שאבא שלך הציע לך ? מה אכפת לי שבועיים חופש בלי בית ספר בחרא מדינה על חוף הים מה יותר טוב מזה?
נכתב במקור על ידי Shinx מה אכפת לי שבועיים חופש בלי בית ספר בחרא מדינה על חוף הים מה יותר טוב מזה? אין לי מה להגיד לך חוץ מזה שזה מוזר .. ומסכן הילד פתח אשכול יומהולדת .
תנו תגובות בשבילייייייייייייי
נכתב במקור על ידי arz תנו תגובות בשבילייייייייייייי תהנה אחי
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....
תודה
נכתב במקור על ידי arz יש לי יום הולדת היום ואני טס לכמה מדינות צרפת בלגיה גרמניה ספרד מרוקו הולנד אמסטרדם רוסיה וארצות הברית =]]]]]]]]]]]]]]]]] חח נשמע מגניב אתה, מזל טוב, תיהנה
תהנה ומה הבעיה בתאילנד?
חוקי הפורום