Slats Slats Slats
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:25.
|
|
נתת מוטיבציה בת זונה והבנתי כמה דברים שלא הבנתי ממך לפני זה.. יאללה la fette![]()
אז בעצם אתה אומר שאם יש למישו חברי ילדות שהם יבשים לזרוק אותם קיבינימט?
מעצב גראפי לכל מטרה.
מדריך מעולה,אבל הוא מדבר בעיקר על חיי הלילה
מה יעשו כל הקטינים פה למינהם?[ואני]
מסיבות נוער/לשבת בגינה ולהתמסטל עם קבוצות של אנשים.
זה מה שאני הייתי עושה גם.
אז אתה אומר ש DAYGAME זה בזבוז זמן ? כי יש מלא דיווחים של אנשים מ DAYGAME עם סגירות..
הייתי מסכם את כל זה ב"תספר לי מי החברים שלך ואספר לך מי אתה".
1) מה זה כובעי סניה ?
2) מה זה AFC ?
3) SP מה זה ?! הבנתי מההקשר שזה בנאדם שהוא קאליבר.
4) מה זה טבעיים ? אנשים שלא עברו ניתוחים פלסטיים חח ?
החיים זה כמו קליפת בננה...יום יבוא ולא תפול.
בניית אתרים | עיצוב אתרים | קידום ושיווק אתרים
רוצים להתרשם ?!
הפרויקט החם, החדש והמדהים:
ח.מיתר לבניין בע"מ
אחלה מדריך אבל איך אני אמור להתחבר עם האלפה?
איך ממה שקראת הבנת את זה תגיד לי?
הוא לא דיבר על זה בכלל, אל תנסה להיות חכם ולהתחכם עם אנשים, הוא לא דיבר פה לא על DAYGAME ולא על NIGHTGAME, הוא דיבר על לייף סטייל.
דרך אגב אני לא מאמין שזה משנה, אם אתה יודע לדבר זה לא משנה אם השמש זורחת או לא.
דרך אגב, כל הכבוד על המאמר טיילר !
נערך לאחרונה על ידי roy444; 24-03-2011 בשעה 14:34.
כמה שאלות:
1.איך מישהו חסר חברים (חוץ מכמה חנונים) אמור להכיר את האנשים האלו?
2.סביר להניח שלאנשים האלו שדיברת עליהם יש אלף חברים למה שהם יהיו דווקא חברים טובים שלי?
3.למי יש יותר סיכוי להצליח עם בחורות לאלכס מהיפה והחנון (אחרי התוכנית) או לך?
מסכים איתך , תמיד חשוב להיות בקשר עם אנשים מקומבנים, בהכול ולא רק בתחום הזה.
אני חייב להגיד לך שאני אוהב את הגישה שלך , לייף סטייל מעניין , ולהיות בן אדם מעניין עם סיפורים וחווית הרבה יותר חשוב מכמה "נגים" רוטינות ומשפטי פתיחה שאמורים להוריד לבחורה את הבטחון או מה שזה לא יהיה...
רק דבר אחד... לי למשל יש שני סוגים של חברים , החברים היותר פעלתנים , האלה שאתה יכול לעשות איתם שטיות , ללכת למסיבות ולהתנהג
כמו מסטול טבעי :]
אבל יש גם עוד סוג של חברים ,שחלק מיהם חברי ילדות שהם הפחות אקטיבים , ונחשבים יותר חנונים גם איתם יש את הדחאק , אבל המקסימום יציאה איתם זה לשחק קצת כדורגל וכדורסל או להיפגש לאכול משהו.
בתכלס אני נהנה עם שניהם באותה מידה זה פשוט סוג אחר של בילוי.
אני ממש לא מתכוון לזרוק את אותם החברים בשביל בנות או מישהו שיכול לשרת לי את האינטרסים...
לי אישית אין בעיה להיות בקשר עם כל מיני סוגים של אנשים זה ממש לא סותר אחד את השני.
נערך לאחרונה על ידי SexRama; 24-03-2011 בשעה 15:09.
ואם לבשתי כובע סניה, ניגשתי והפכתי לזיין?
אחלה מאמר. מכיר את הקטע שאנשים פותחים מלאאא סטים ועוד לא סגרו כלום. אני מתאפק שלא לצחוק להם בפנים כשאני בשטח.
ובאמת שאין על מעגלים חברתיים ועל היתרונות של להסתובב עם טבעיים.. איכשהו הכל זורם, ואני אפילו לא זוכר תפעם האחרונה שהוצאתי רוטינה מהפה.
נערך לאחרונה על ידי mir123; 24-03-2011 בשעה 15:59.
מסכים עם כל מילה במאמר הזה.
השינוי לייף סטייל הזה, וההתחברות לאנשים הנכונים יכולה לחסוך זמן בסארג'ים חסרי תועלת.
השאלה הגדולה, שהיא שאלת המיליון בתכלס היא איך עושים את זה? איך מAFC עם 3 חברים חנונים, אתה פתאום מסתובב עם האלפות של העיר\שכבה\ שכונה? ותשובה לדבר הזה אני חושב שאי אפשר לתת