תשמעו אני וחבר שלי לפני כמה ימים היינו בפייסבוק שלי ודיברנו עם איזה ילד אחד.. ואמרנו לו בצחוק שהזדיינתי עם האקסית שלי..
עכשיו היא התקשרה אליי התחילה לצאת עליי וניתקתי לה בפנים.
אז התכתבנו באסאמס וזאת הייתה השיחה
אקסית :אל תתערב לי בחיים! אל תדבר עלי! לא בצחוק אפילו! זה מה שרציתי! עזוב אותי ואת החיים שלי בשקט! גם ככה עשית בלאגן! זהו.
אני : אני אעשה מה שבאלי.
אקסית : לא אתה לא! יש גבולות לכל דבר ועלזה אני יכולה להתלונן במשטרה! מציעה לך לא להמשיך לדבר כדי שלא תצא יותר מטומטם.
אני : תעשי לי טובה ואל תדברי איתי אני לא רוצה איתך קשר מי את חושבת שאת בכלל מתקשרת אליי ככה וצועקת עליי? (שכחתי להזכיר שאני והיא לא דברנו שבוע וחצי והיא התקשרה סתם כי באלה)
אקסית :חחח לא צעקתי נשמה! אתה יכול לקפוץ לי! עשית לי שמוות עכשיו אתה כבר לא מעניין אותי. אל תכתוב יותר באמת שאתה יוצא מפגר ואין לי כח לזה.
אני : כה הא תמיד אין לך כח. תוותרי תוותרי כמו תמיד.
אקסית : חחחחח טוב . קשה לך אני מבינה. יאללה מה אני מדברת איתך בכלל מי אתה? כמו שכולם אומרים - כלום!!!
אני : חחחח לאמצחיק היחידה פה שכלום זאת את באמת חושבת שאני שם זין על "כולם"? את אפס בשבילי.
אקסית : בשבילך.. כל העולם בשבילך אפס.. אתה לא מכבד אף אחד ואף אחד לא מכבד אותך.. יאלה בי.
זהו ואז נגמר לא החזרתי לה אסאמס יותר.. יצאתי תינוק? יצאתי טוב? מי יצא פה לא בסדר..

ציטוט ההודעה