קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מבזק] האלפרונים התקוטטו בלוויה וקיבלו מאסר על תנאי
    על ידי EMINƎM בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-10-2010, 15:17
  2. [כתבה] מאסר על תנאי לישראלי שפרץ לשרתי Counter-Strike
    על ידי Funy בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-03-2010, 12:24
  3. [פרסום]מאסר על תנאי לחייל שתקף שרתי CS
    על ידי Ofer. בפורום Counter Strike
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 01-02-2010, 07:27
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-04-2008, 14:00
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

שיכור דרס בת 12, הפכה לנכה וקיבל מאסר על תנאי, השעיית רשיון, וקנס בסך 1000 ש"ח. צדק?

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ברירת מחדל שיכור דרס בת 12, הפכה לנכה וקיבל מאסר על תנאי, השעיית רשיון, וקנס בסך 1000 ש"ח. צדק?

נא לקרוא מההתחלה ועד הסוף. קורע לב.
    (לחץ כאן לגרסה שכתובה בצורה יותר טובה.)

מתעצמת הסערה הציבורית סביב המכתב שפרסמה בפייסבוק יעל גרינשפן, אחותה הגדולה של שחר גרינשפן בת ה-13 שנפצעה קשה בתאונת דרכים ואיבדה את היכולת לדבר ולתפקד. במכתב מוחה יעל על העונש הקל שנגזר על הנהג: קנס של 1,000 שקל ועבודות שירות.
    התאונה אירעה בתאריך 28 בדצמבר, 2009, כאשר שחר גרינשפן הייתה בת 12 בלבד. שחר עמדה על אי-תנועה עם חברתה וחיכתה לרמזור שיתחלף לירוק. היה זה בסביבות השעה 16:00 אחר-הצהריים, כאשר נהג שיכור עלה על אי-התנועה במהירות ופגע בשתי הילדות. שחר נפצעה אנושות, וחברתה נפצעה באורח קל.

בריאיון לתכנית "שש" בערוץ 2 סיפרה יעל בת ה-18 על התחושות שהובילו אותה לגשת לשופטת באופן אישי לאחר המשפט. "אחרי שקיבלנו את הפרוטוקול של הדיון במשפט, ראיתי את גזר הדין ועליתי לשופטת יחד עם ההזמנה של שחר לבת-המצווה. ההזמנה כבר הספיקה להישלח לכל החברים שלה, אך המסיבה מעולם לא התקיימה. הכעס בער בי. בעצם המשפט לא התנהל אלא נחתמה עסקת טיעון. הייתי בהלם כששמעתי מה העונש.
    "ניגשתי לשופטת ואמרתי לה: 'זאת שחר, והחיים שלה נלקחו ממנה על-ידי האדם שהולך לחיות את החיים שלו כאילו שום דבר לא קרה".
    לאחר שהבינה כי ההחלטה סופית, פרסמה יעל בפייסבוק את המכתב הבא:

"אני מחפשת את המילים המתאימות לתאר את הכאב שלי כרגע, ופשוט לא מוצאת. שום דבר לא מספיק כדי לתאר את הכעס שאני חשה, ואת האכזבה, העלבון והעצב הזה.
    "שמי יעל גרינשפן, אני אחותה של שחר, שהיום בת 13, שלפני כשנה ו-3 חודשים נפגעה בתאונת דרכים. תאונת דרכים זה המושג שנועד לתאר את מה שהיא עברה, אבל חלק ממני מסרב להשתמש בביטוי הזה.
    "ביום שבת, 28.12.09, בשעה 16:00 אחר-הצהריים בערך, מרק פטריק נהג הביתה כשהוא שיכור ועלה על אי-תנועה, עליו עמדה אחותי, ממתינה שהרמזור האדום יתחלף.
    "מרק פטריק פגע באחותי ובחברה שלה. חברתה נפגעה באורח קל, ושחר נפגעה באורח אנוש. היא התנדנדה שבוע בין החיים למוות, הייתה שרויה בקומה במשך חודש וחצי, מאושפזת בשיקום במשך 8 חודשים. במשך כל התקופה הזאת שמענו פעמים רבות שלשחר אין סיכוי לחיות או סיכוי להתעורר או סיכוי להשתקם. בימים הראשונים כבר דיברנו על תרומת איברים וסידורי לוויה, עד ששחר התחילה לנשום בכוחות עצמה.
    "במשך כל התקופה הזאת שחר לא צחקה, ולא אמרה מילה, ולא עמדה על הרגליים. כבר שנה ו-3 חודשים שאני מחכה שאחותי הקטנה, שהייתה ימים ספורים לפני חגיגות בת-המצווה שלה, שאת יום הולדתה חגגנו לה כשהיא שוכבת בטיפול נמרץ, מונשמת, תקום על הרגליים ותצחק ותרקוד. אף אחד לא מבטיח לי שזה יקרה.
    "היום, 6.3.11, התקיים דיון בבית המשפט לתעבורה בפתח-תקווה, דיון בו תובעת המדינה את מרק פטריק. הדיון, שהיה אמור להתקיים בשעה 10:00, הוקדם בספונטניות לשעה 09:00 בערך, וכאשר אני ומשפחתי הגענו בשעה 09:30, הדיון כבר הסתיים. אף אחד לא הודיע לנו דבר. כאשר ביקשנו לעיין בפרוטוקול, נשלחנו למזכירות וטורטרנו מהמזכירות לשופטת ובחזרה במשך כמעט שעתיים.
    "לבסוף, כאשר הפרוטוקול היה בידי, חשכו עיניי. נחתמה עסקת טיעון בה נאמר שמרק פטריק, אותו אדם שנהג שיכור, עלה על מדרכה ופגע בילדה בת 12 שחיכתה שהאור ברמזור יתחלף לירוק, קיבל קנס על סך 1,000 שקל ועבודות שירות בהיקף של 600 שעות. רישיונו נשלל ל-6 שנים, והוא קיבל מאסר על-תנאי.
    "נהג שנתפס מדבר בסלולרי בזמן נהיגה מקבל קנס של 1,000 שקל. אדם שזרק נעל על שופטת קיבל 3 שנות מאסר בפועל. האדם שלקח מאחותי את החיים, שהרס משפחה שלמה, הולך לחיות את חייו כאילו דבר לא קרה.
    "הזדעזעתי לקרוא את הפרוטוקול, בו נאמר שתוצאות התאונה היו 'די קשות', ונאמרו שם שקרים בנוסח 'ניסה לבקר בבית-החולים אך גורש משם', מה שלא היה ולא נברא. מסופר על כמה הוא אומלל ומסכן, וכמה חייו קשים וכמה הוא נפגע מהתאונה הזאת.
    "מילה לא נאמרת על אחותי. מילה אחת לא מזכירה את תוצאות התאונה.
    "מרק פטריק לקח לשחר את החיים. מרק פטריק נהג בשבת אחרי-הצהריים, בעודו שיכור, עלה על אי-תנועה וריסק לה את הראש. אף אחד, אף לא אדם אחד יכול להבטיח לי ששחר אי-פעם תקבל את החיים שלה בחזרה. אף אחד לא יכול להבטיח לי ששחר אי-פעם תאמר מילה, תלך, תצחק, תחייה. מרק פטריק, לעומת זאת, יחיה את חייו.
    "אני לא יודעת אם הוא אי-פעם חשב עליה בכלל. ואני רוצה לצרוח. אני רוצה לצרוח בקולי קולות, ואין מי ששומע. לאף אחד במדינה הזאת לא אכפת מצדק ומהיגיון בריא. אכפת להם שהוא 'הודה וחסך זמן שיפוטי יקר', על-פי הפרוטוקול. לא אכפת להם שכבר שנה ו-3 חודשים מהחיים של אחותי אבדו. הזמן הזה לא נחשב בעיניהם.
    "ואני רוצה לצרוח, ואין מי ששומע. כשניסינו לפני מספר חודשים לקבוע עם פרקליטות המדינה, על מנת לדאוג שדבר כזה לא יקרה, נאמר לנו שעוד לא הייתה הקראה, ואין לנו מה להיפגש עם התובעת. מה שלא ידענו הוא שבזמן הזה הוחלט לחתום על עסקת הטיעון המזעזעת.
    "הלב שלי שבור, וכואב, ואני מרגישה כאילו לקחו את הלב השבור שלי היום ודרכו עליו. לא עברנו מספיק עדיין. לא מספיק שאבא שלי נאלץ לסחוב את אחותי כי המדינה לא מאשרת לנו לבנות מעלית בבית, או שעשרות אלפי שקלים יוצאים מכיסם של הורי על מנת לשלם על הטיפולים של שחר. לא מספיק שנאלצנו לשמוע רופאים מספרים לנו שאחותי הקטנה למעשה כבר מתה.
    "שחר לא צד בתביעה הזאת. היא מעולם לא הייתה. התביעה התנהלה בין מרק פטריק למדינת ישראל, שהאינטרסים שלה הם קודם כל לחסוך כסף, לחסוך זמן. למי אכפת שדורכים על בני אדם בדרך.
    "היום שחר בת 13 ו-3 חודשים. לפני שנה ו-3 חודשים שחר נפגעה במה שמכונה תאונת דרכים. אבל שחר היא לא חלק מסטטיסטיקה. היא הילדה הכי אנרגטית בעולם, החברה הכי טובה של כל מי שמכיר אותה, צופיפניקית, אוהבת בעלי-חיים, שומעת מוזיקה מזעזעת, קרציה לא נורמלית. היא הבת של נחמה וישראל גרינשפן, והיא האחות הקטנה שלי ושל נטע. שחר היא קודם כל ומעל הכול - בן אדם.
    "מבחינת בית המשפט, היא לא יותר ממספר זהות. המערכת לא תבוא ותסתכל לה בעיניים, כי לא אכפת לה. בתי המשפט, הפרקליטות – מנסים לסמן כמה שיותר וי על דברים, לא למצות את הצדק. ואנחנו נמשיך להילחם על החיים של אחותי, ואחותי תמשיך להילחם בשביל להרוויח עוד תנועה קטנה ביד ועוד סימן מוסכם אחד.

"ובינתיים אני מבקשת: אין לנו מה לעשות עם הכרעת הדין. אנחנו לא צד במשפט. אבל אני לא יכולה לשתוק, אני לא יכולה לתת לזה לעבור ולהתעלם ולהמשיך הלאה, אז אני מבקשת, תפיצו את זה. אני רוצה שכמה שיותר אנשים ידעו מה קרה לשחר. אני לצעוק את הצעקה שלה, ואני מחפשת מישהו שישמע.
    "אנחנו לא יכולים לשתוק. אם המכתב הזה יגיע למישהו שיש בידו את הכוח לעשות משהו, אפילו לפרסם עבורנו כתבה קטנה, אשמח אם תצרו קשר:
    0527471185
    Grinspan1@walla.co.il
    תודה רבה לכולם,
    יעל גרינשפן ומשפחתה".

אמן של שחר ויעל אמרה היום (ג') לגלי צה"ל: "צריך לשנות את סטנדרט הענישה במקרה של תאונות במצב של נהיגה בשכרות. לנו לא יעזור כבר כל עונש שיינתן לאיש שפגע בשחר, אבל צריך לשנות את המצב. אנחנו נפנה לחברי כנסת, ושוקלים גם תביעה אזרחית. אני גאה ביעל על המכתב, אבל היא יודעת את זה".
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 26-03-2011 בשעה 22:41.

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

אם משה קצב קיבל 7 שנים רק על אונס ומישהו אחר הרס למישהי ולמשפחתה את חייה מקבל 3 ועוד על תנאי ? בווושה למדינה !

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

משתמש ותיק
    שם פרטי
    באקס
    לייקים
    222
    נקודות
    -20
    משפט מחץ
    באקס באני באקס באני זה הוא שמי!

בושה וחרפה

"Once more into the fray
    Into the last good fight I'll ever know.
    Live or die on this day
    Live or die on this day."

לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Blaugrna' צפיה בהודעה
    אם משה קצב קיבל 7 שנים רק על אונס ומישהו אחר הרס למישהי ולמשפחתה את חייה מקבל 3 ועוד על תנאי ? בווושה למדינה !
    הוא לא קיבל כלא בכלל. הוא על תנאי.
    מה שהם אומרים שם זה שמישהו זרק נעל על שופטת וקיבל 3 שנים
    והאיש הזה לא קיבל בכלל שום דבר

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    רוצה מיץ לחיזוק השפיץ?

בושה !
    איזו מסכנה !

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

אווי כמה שדיברו אצלנו על הנושא הזה.
    ידידות שלי שבצופים הלכו להפגנה מול הכנסת, גם זה לא ממש עזר.
    הנושא הזה כל כך עצוב שזה פשוט אין לתאר, הוא קיבל קנס של מישהו שמדבר בפלאפון בזמן נהיגה.
    הוא הרס לילדה בת 12 את החיים, שהפשע היחידי שהיא עשתה זה לחכות שהרמזור יתחלף מאדום לירוק.

הנושא הזה קשור אליי אישי מכיוון שאני מכיר את אותה ילדה שניפגעה וגם את אחותה.
    תאמינו לי שהם שבורים מבפנים, פשוט שבורים.
    נערך לאחרונה על ידי VOCA; 26-03-2011 בשעה 23:38.

לשעבר 'Like

משתמש משקיע האוואטר של Reggae-Man
    לייקים
    11
    נקודות
    1

פשוט מדינה עלובה עם זה המצב מה זה השופט הזה עם זה היה קורה למישהו מהמשפחה שלו נראה עם הוא היה מגיב ככה

משתמש ותיק האוואטר של GazieL
    שם פרטי
    בר
    לייקים
    56
    נקודות
    9

אני לא יודע מה הייתי עושה אם זה היה קורא לאחי/אחותי הקטן. הוא הרס חיים לילדה בת 12, ורק 1000 שקל כנס ועבודות שרות? מה הם מפגרים?
    פשוט טימטום וחוסר כבוד למשפחה. וכמו שאמרו למעלה, קצב קיבל 7 שנים על אונס ואיזה מפגר ששתה והרס לילדה תחיים מקבל קנס מסכן של 1000 שקל ועוד כמה עבודות שרות? פשוט בושה.
    הם בטח שבורים.
    ואם אתם שואלים אותי? 10 (+ -) שנים בכלא.
    נערך לאחרונה על ידי GazieL; 26-03-2011 בשעה 22:11.
    תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

בהחלט סיפור מזעזע ונוגע ללב...

בלי שום קשר אני חושב, שבשביל להגיע למסקנה אמתית ואובייקטיבית באשר לצדקתו של המשפט שנעשה, צריך לקרוא את הפרוטוקול, לא לקרוא מכתב קורע לב...

לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי הפילוסוף צפיה בהודעה
    בהחלט סיפור מזעזע ונוגע ללב...

בלי שום קשר אני חושב, שבשביל להגיע למסקנה אמתית ואובייקטיבית באשר לצדקתו של המשפט שנעשה, צריך לקרוא את הפרוטוקול, לא לקרוא מכתב קורע לב...
    המשפט היה בלי נוכחות של המשפחה בכלל, ולא אמרו במשפט בכלל מה היו התוצאות של התאונה על הילדה.

משתמש כבוד
    I'm Sexy and i know it
    האוואטר של Display
    לייקים
    1596
    נקודות
    2,060
    משפט מחץ
    ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

אני אמרתי את זה ואני יחזור על זה שוב:
    ''המדינה הזאת מדרדרת יותר ויותר מיום ליום''
    מה נסגר לעזאזל !!!?!? כל יום קורה משהו מזה!!!!!!!!!!
    ספוילר:

כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

פשוט בושה. בושה לאינטליגנציה.
    אדם כזה צריך לקבל הרבה מאוד שנים בכלא. ולא על תנאי.
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

משתמש מכור האוואטר של bailey
    שם פרטי
    ಠ_ಠ
    לייקים
    68
    נקודות
    615
    משפט מחץ
    Reach for the stars so if you fall you land on a cloud

עזבו תבנאדם. את השופט הדפקט הזה צריך לשים הכלא
    Our greatest fear is not that we are inadequate,
    but that we are powerful beyond measure.

It is our light, not our darkness, that frightens us.
    We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
    gorgeous, handsome, talented and fabulous?

Actually, who are you not to be?

מתכנת ב
    java | html | javascript | sql

משתמש משקיע האוואטר של -Ben-
    שם פרטי
    אליהו ענבים
    לייקים
    563
    נקודות
    1

הבעיה זה שהם לא היו צד במשפט, לא היה להם מה לעשות.
    אבל עכשיו בתביעה האזרחית הם יתבעו את האמא של הדפוק הזה.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlack צפיה בהודעה
    המשפט היה בלי נוכחות של המשפחה בכלל, ולא אמרו במשפט בכלל מה היו התוצאות של התאונה על הילדה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי -Ben- צפיה בהודעה
    הבעיה זה שהם לא היו צד במשפט, לא היה להם מה לעשות.
    אבל עכשיו בתביעה האזרחית הם יתבעו את האמא של הדפוק הזה.
    המדינה היא התובעת ולא הם,
    הנפגעת היא בעלת דין עם הפוגע ולא המשפחה,
    כך שעם כל הכבוד, הזמנת המשפחה למשפט היא לא יותר מאשר רמה של הגינות ושקיפות,
    הם לא בעלי הדין עצמם.

בכל מקרה זה מוזר מאוד שלא הודיעו למשפחה על הקדמת המשפט...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,440 | הודעות: 8,174,027 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect