קורה לכם שאתם שומעים שיר של סדרת טלויזיה שכשהייתם קטנים ראיתם אותה וחוטפים צמרמורת או מן נוסטלגיה כזאת חחחח?
לי זה קרה עכשיו ,שמעתי את הפתיח של הילדים מגבעת נפוליאון וואי איך הייתי רוצה לחזור לתקופה הזאת . התקופה הכי יפה
קורה לכם שאתם שומעים שיר של סדרת טלויזיה שכשהייתם קטנים ראיתם אותה וחוטפים צמרמורת או מן נוסטלגיה כזאת חחחח?
לי זה קרה עכשיו ,שמעתי את הפתיח של הילדים מגבעת נפוליאון וואי איך הייתי רוצה לחזור לתקופה הזאת . התקופה הכי יפה
|
|
חח אתה לא היחיד שזה קורה לו : )
אתמול בארוחה משפחתית בנדוד שלי [בן 7] ראה ארתור, איך שזה העלה לי זכרונות והמוזיקה של הפתיחה וכל הדברים האלה והקולות ממש הזכירו לי את בצפר יסודי, כיתה ג' - ד', אז הצטרפתי אליו וראיתי איתו חח.
לשעבר 'Like
חחחח הייתי מת עכשיו להיות בכיתה ג חחחחחח
כה..למשל לפני כמה זמן יצא לי איכשהו לשמוע תשיר של ערוץ הילדים (חח...)וואלה זה הביא לי צמרמורת הייתי מכור לערוץ הילדים היום אני כבר בן 18 ושמתי את זה מאחוריי מן הסתם, אבל מה לעשות אלה החיים אתה גודל ((:
לפעמים פתאום קופצת לי בראש סדרה ישנה שצפיתי בה בילדות ואני נכנס ליו טיוב בשביל למצוא את המנגינה של הפתיח (השבוע חיפשתי סדרה מצוירת ישנה - "חתולי הרעם")
אני חורש על זה כמה זמן וממשיך הלאה
כל הזמן שאני רואה משו מצוייר זה מזכיר לי תקופה
מעצב גראפי לכל מטרה.
הילדים מגבעת נפוליאון ... בערך יסודי -חטיבה ------- > ה- תקופה הכי קלאסית שיש...
ואם הולכים ממש רחוק אז גם הקוסם מארץ עוץ, מרקו ועוד מגוון של תוכניות איכותיות ..
נוסטלגיה קלאסית בראבק!!