קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כובע חדש-Billabong
    על ידי Uiop בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-05-2008, 19:46
  2. מדריך תיקון ל HITMAN למי שיש לאודר ודימון טולס ועדיין לא עובד
    על ידי Li0rz בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 22-05-2006, 23:06
  3. כובע חדש שקניתי
    על ידי Orel Abergel בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 30-03-2006, 07:49
  4. מי לומד מחר ועדיין פה ? :D
    על ידי Ran בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 13-01-2006, 11:55
  5. תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 07:35
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 6 << ראשון ... 23456 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 84

לבשתם כובע סניה, ניגשתם ועדיין לא הפכתם לזיינים? המדריך השלם לאישיות מושכת. - עמוד 4

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אתה הגיוני ומחושב מידי, כל עוד תישאר כך לא תבין את הרעיון.
    הגדר לי בבקשה את המונח "לעשות".
    בואנה גבר י'חופר !

ולשואל, תשאל את TD, זה המדריך שלו. אבל אני כמעט בטוח שהוא כבר כתב על זה איפשהו.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

לחיות זה כלכך יפה!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 15:58.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:32.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

חחחחחחחחחחחחח מאמר קטלניי גבר באמת יש תמיד תאחד הזה שיש לו קשרים ומלא בנות ו וואלה הוא אשכרה SP שאני חושב על זה חחחח
    אחלה מאמר תודה השכלתי!
    נערך לאחרונה על ידי tomer095; 28-03-2011 בשעה 18:33.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    איך להשתנות?

פשוט להיות מי שאתה רוצה להיות ולעזוב את הבולשיט הלא נחוץ בחיים שלך. ובטח שלא "להשלים" עם מי שאתה כרגע.
    השינוי מתחיל ממך, כמו שלא תראו חננות מייפל מסתובבים עם אנשים איכותיים ככה עליך להיות איכותי בעצמך על מנת להסתובב עם אנשים כאלה (או לפחות, להיות שווה משו)

אחרי שתהיה מספיק שווה את זה, זה יגיע לבד. עם קצת יוזמה, אבל זה בקטנה.

ועוד טיפ זה לעזוב את הלייף סטייל הישן ולהתחיל לצאת למסיבות, לרקוד, לשתות..לעשות דברים יותר נורמלים מאשר לשחק מייפל כל החיים ולשבת עם חברים AFC על פיצה ולדבר עד כמה שהחברה של טיילר כוסית ואתם מתים לעשות אותה.

פשוט לדפוק שינוי דרסטי ברמות היסטוריות.

הרבה אנשים כאן לא יתחברו לזה ואפילו יקראו לי מושפע, אבל אני מעדיף להיות מלך המושפעים ככיבול ולהנות מהחיים מאשר להיות "אמיתי" ולהיות בתול שפתיים שמשחק מייפל סטורי בגיל 21 ולא ראה חיים. לא אני המצאתי את החוקים, אני סה''כ עוד בחור שרצה חברה, סקס וחיים שאפשר להתגאות בהם.
    כל מילה בסלע! ואני רוצה להוסיף על כך.

לדעתי החבר'ה פה מחפשים פתרון מהיר, משהו שהם יהיו בטוחים שתוך כמה ימים ישנה להם את הלייף סטייל.
    אז חברים, זה לא הולך ככה, השינוי לא יבוא תוך שבוע, לא תוך חודש ולא תוך חצי שנה, זה שינוי ארוך, אתם תעברו הרבה עד שתגיעו ללייף סטייל המדובר, אז תחליטו עכשיו- אתם מתאבדים על זה? או שאתם בוחרים להישאר במייפל סטורי או בקונטר סטרייק ולחכות לנס.

לגבי עצמי, כן אני גם נמצא בהליך, אני עדיין לא חי את הלייף סטייל שאני רוצה אבל זה יגיע אני בטוח, אני לא מתייאש לרגע וכל יום יש לי מטרה חדשה בדרך למטרה הגדולה הזו של "שינוי לייף סטייל וחיים חברתיים", זה מתחיל כרגע בקטן, להיות סחבק עם כל החבר'ה בבית ספר, ובעתיד זה יהיה כבר לבחור את הקבוצה החברתית האהובה עליי ולבלות איתה באופן קבוע.(תוך כדי שאני מרחיב את המעגל הקיים). כרגע יש לי 3 ידידות, אבל בעתיד כל בחורה שאראה וארצה שתהיה ידידה שלי- תהפוך לידידה שלי.

מה אתם צריכים להבין?
    אנשים... רומא לא נבנת ביום אחד, אבל בסוף היא הפכה לאימפריה, ככה זה יהיה אתכם, התהליך יהיה ארוך (לחלקכם יותר לחלקכם פחות) אבל התוצאה בסוף מספקת
    נערך לאחרונה על ידי Pardo; 28-03-2011 בשעה 19:20.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים מושלמים!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 15:59.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

טיילר, מאמר מדהים, כבר אמרתי לך שאתה גאון הנמצא תחת מסיכה של איזה סטלן מחוק וחבל!
    רק דבר אחד מציק לי בפוסט שלך, שהכל נשאר בגדר רעיון, לא משהו מעשי.

פתור את הבעיה שלי:

אני אדם מפוחד, חסר חיים, חסר חברים, שהדבר היחיד שהוא טוב בו זה לאונן ולשחק במחשב.
    כעת אני נמצא ברחוב, עומד כמו זומבי שלא ידוע מה הוא עושה בחוץ בשעה מאוחרת כלכך (עשר בבוקר), מה עושים?

מבין? תהיה מעשי נטו, אני יודע שזה נשמע נואש, אבל החבר'ה כאן צריכים הוראות ברמה של:
    1) הוזז את רגל ימין.
    2) הוזז את רגל שמאל.
    3) תתקדם לעבר הבחורה.
    4) עת תדמיין אותה מחייך אליך.
    5) תומר "שלום".

וכו'.. לדבר באמצעות סיסמאות או רעיונות נכונים לא ממש יעזור כאן למישהו, גם לא לי בשביל לעבור את נקודת התקיעה שלי.
    טוב אז קראתי בערך את כל התגובות[טוב לא את כולם אבל רובם..] ומישו כבר העלה את הנקודה שלך ,אז אני יענה ממה שאני חושב.

איך להתחיל ממה שיש?איך לפתח מעגלים?איך? דרך X ? דרך Y ? אז זהו אני חושב שאין תשובה פרקטית.
    להתקרב ל X שיש לו 300 ידידות וכו -איך מישו יוכל להסביר לכם על "מקורות" או חברים במקרה המדובר שמשמה תצמח הישועה?!

זה כמו בשחמט אתה צריך לחשוב כמה מהלכים קדימה.אתה היחיד שיודע איזה בנאדם תתחבר אליו וממנו אתה רק תכיר עוד ותפתח.
    זה יותר ה"איך להנות ולהפוך לאחד שזורם וטוב לו" ואם תהנה האלפא ההוא שיש לו גישה גדולה לבנות יצרף אותך למעגל >אתם תצאו ביחד>תכירו בנות יהיה לך SP ענק>מכאן אתה רק צריך לבחור ולסגור[כמובן שתמיד צריך להמשיך את הקשרים האלה ולפתח עוד מעגלים,ככה האפשרויות יהיו רבות!].
    ומה שהוא כתב זה מניסיון חיים שלו פרטי.וזה עבד לו ככה שזה גם אמור לעבוד לכל אחד אחר.

לסיכום:אין מדריך שיתן לכם את הנעלם X . אותו תצטרכו לחפש ולמצוא לבד[זה יכול להיות ג'וב כיחצ"ן במסיבות שיעזור לך מאוד, או אלפא מהביצפר שפשוט ירצה לראות אותך בכל מסיבה שהוא הולך אליה.. וכו] אבל להתחלה צריך לעשות משו,ומשמה חוקי המשיכה או אלוהים או כל כוח על טבעי אחר ימשיך אותכם [כמובן לנצל כל הזדמנות שאתם מוצאים על הדרך,אפילו משו שלא נראה שיעזור,אהמ *כונפה עם חברות כוסיות ומעגל חברתי גדול* אהמ..] והכל יזרום הלאה,אבל להנות זה ההתחלה,כי אם לא תהנו אפעחד לא ירצה אתכם איתו..:]
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 28-03-2011 בשעה 20:01.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats

Slats Slats Slats
    שלו. מה שכן, יש "שלד" שתקף לכל המקרים.
    המטרה שלי היה לפרסם אותו.
    Slats Slats Slats
    עם הזמן זה יגיע לבד.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:32.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

לחיות זה דבר כלכך יפה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

X 0...

אם זה כך, צר לי אך המאמר הזה לא שווה כלום (סליחה על הגסות טיילר, אתה יודע עד כמה אני מעריץ את הפיטמות שלך).
    בלי הנעלם X הזה שהוא הזכיר, לקרוא מאמרים, ספרים או פוסטים זה בזבוז זמן מיידע ושריפת עיניים מיותרת.
    יפה גילתה את הסוד.

הנעלם X זה כעצם המעגל החברתי או המישו שיפתח לך את כמות האפשרויות/כמות הבנות בחיים,אבל זה לא שלקרוא ספרים לא יעזור לך,פשוט בלעדי הבנות ל"ניסויים" עליהם,מה שקראת בספרים ["החומר"] לא יעזור לך,כי על מי תנסה אתזה?על אחותך?..

אבל אם יהיה לך חומר בראש והרבה אפשרויות לניסוי,אתה תהיה הרבה יותר שווה מסתם טבעי עם אותה כמות SP..

ואני יביא דוגמא פשוטה: ל X יש 300 ידידות,אבל מה הוא למד פיקאפ ויודע לפתח מעגלים ויודע איך לסגור יותר הרבה וכו.
    ואילו ל Y יש 400 ידידות, Y הוא טבעי ולא למד פיקאפ ויש לו סגירות יפות עם בנות אבל מה הוא לא ידע להוציא תמיד את הMAX .

מי נראה לך סטטיסטית יזיין יותר?..
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 28-03-2011 בשעה 20:39.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    +1

אין דרך מעשית של ממש שפועלת לכולם כל אחד והסגנון שלו. מה שכן, יש "שלד" שתקף לכל המקרים.
    המטרה שלי היה לפרסם אותו.

הדרך טבעית, קלה וכיפית. מה שלא ניתן להגיד על סארג'ים בתור דרך לשינוי עצמי.

אה ואזהרה - יהיו לכם הרבה נפילות ויציאות שיסתיימו גרוע מאוד. עם הזמן זה יגיע לבד.
    למה אתה אומר שסרג' זה בזבוז זמן ? אולי את צודק, אני לא יודע ... אבל למה ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    למה אתה אומר שסרג' זה בזבוז זמן ? אולי את צודק, אני לא יודע ... אבל למה ?
    אני לא יענה לך במקומו, אבל אני אגיד לך מה רבים חושבים.

הרבה חשובים שלצאת לסארג'ים, כלומר לצאת במטרה להתחיל עם בחורות, זה בזבוז של זמן כיוון שאפשר למצוא בחורות גם כשהולכים לקנות במכולת- כלומר לא צריך לצאת במיוחד כדי להתחיל איתן, אפשר למצוא אותם במקריות, בנוסף יש האומרים שזה מכניס ללחץ, יכול להביא לתסכול וחוסר מוטיבציה.

לדעתי, סארג'ים זה חלק מהעניין, זה יכול לעזור לך בשיפור בטחון עצמי, לשבור את הפחד גישה ועוד פלוסים רבים וטובים.
    אם אתה עושה סארג' נכון, מתכונן אליו בצורה נכונה, ומפיק ממנו את התועלת אין סיבה שהוא לא יעזור ויתרום

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חבר יקר יש לי חדשות בשבילך המדריך שכתבת נכון עד שלב מסוים ולאנשים מסוימים והוא תקף לזמן מוגבל ואני מדבר איתך על זה שנמצא בצד השני כלומר לזה שמכיר את כולם נכנס לכל מקום חינם ואף אחד לא נוגע בו וכולם רוצים להיות חברים שלו כי הוא יכול לסדר את כולם אתה יודע מה הבעיה? אני יגיד לך מה זה נכון לגבי כל מי שעדיין לא יצא לא להתנסות בעולם הזה שווה לו באמת להכיר את האנשים האלה אבל האנשים האלה בעצמם יש בעיה אני אומר לך מניסיון ברגע שאתה צובר שם וכולם מכירים אותך והבנות יודעות מי אתה זה בעייתי כי יש לך שלב שקוראים לו תקופת היובש אני השלב בו הבנות פשוט נגמרות כל מי שהיית איתה כבר שרפה אותך וחברות שלה לא יגע בך (יש מקרים כן) אבל הקטע שהבנות השוות מוכרות והרבה בנות אחרות מכירות אותם כך שהם שורפות אותך דבר שני אתה חושב שזה כזה כיף באיזה שהוא שלב זה נמאס העניין הזה אתה כולה רוצה לבחור איזה בחורה נחמדה שלא תזיין לך תמוח ותגיד לך תכניס אותי לפה תכניס אותי לפה תסדר את זה ואת זה.
    כי ככה זה שאתה בעולם הזה אתה הופך להיות חלק מזה אין לך את ההיתרון של המסתורין שעופף אותך כשאתה לא מוכר.
    בחורות שאתה תתחיל איתם תוך 5 דק ידעו עלייך הכל איפה אתה גר איזה אוטו יש לך וכמה אנשים אתה מכיר ואת מי זיינת..
    בשורה התחתונה הדשא של השכן ירוק יותר תמיד

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

פששש... חיים!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "מילותיו של אדם שיכור,הן מחשבותיו של אדם פיקח"

לזרוק את החברים הישנים שלך? להתחבר לחדשים?
    ילדים שעושים דברים כאלה כדי ללכת לחבורה יותר "חזקה" בסוף בפני האחרים הם סתם נראים נדחפים, אין להם ערך בעיני השאר. לא אצל כל אחד תופס המעבר הזה.

קיצר לדעתי לפי המדריך שלך המעבר הזה הוא קיצוני מידי, וברור לך שבנאדם כזה משנה לגמרי את עצמו כדי להיות שם. אני לא בעד ללכת ל"מקובלים" כדי להרגיש טוב יותר, אני אומר תעשה את עצמך אחד כזה, אתה לא צריך אותם כמו שהם לא היו צריכים אותך, הסוד הוא פשוט להשתחרר.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,181 | הודעות: 8,200,774 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect