חח זה כל אחד והטעם שלו.. אני אוהב LM כחול מרלברו לייט וווינסטון כחול זה סיגריות סבבה אבל יש יותר חזקות כמו מרלברו אדום ועוד כל מיני.. אם אתה רוצה להתנסות אתה יכול לנסות LM ו WINSTON אבל שוב זה כל אחד והטעם שלו...
חח זה כל אחד והטעם שלו.. אני אוהב LM כחול מרלברו לייט וווינסטון כחול זה סיגריות סבבה אבל יש יותר חזקות כמו מרלברו אדום ועוד כל מיני.. אם אתה רוצה להתנסות אתה יכול לנסות LM ו WINSTON אבל שוב זה כל אחד והטעם שלו...
נערך לאחרונה על ידי eiguermax; 27-03-2011 בשעה 19:05.
|
|
להגיד שסיגריה מרגיעה זה כמו להגיד שלהפסיק לדפוק את הראש שלך בקיר מפיג את הכאב מדפיקת הראש בקיר.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
אחי, אתה עושה את הטעות של החיים שלך.
אם יש רגע שהייתי חוזר אליו אחורה ומשנה אותו,
זה הרגע שאמרתי "כן" כשהציעו לי את הסיגריה הראשונה שלי.
תעשה טובה ענקית לעצמך, תתגבר על הסקרנות ותשכח מהעניין.
במילא מריחואנה יותר טוב מטבק![]()
חחח איך אנשים לא מבינים שהודעות מהסוג הזה (וגם, אגב, פרסום שסיגריות מזיקות לבריאות) רק יוצרות אנטגוניזם בקרב בני נוער... זה גורם להם עוד יותר לרצות לעשן... אגב עשו מחקר שבמקומות ששמים בהן תמונות זוועה על חפיסות הסיגריות במקום אזהרות אחוז המעשנים שם גבוה יותר... זה פשוט דורש
נערך לאחרונה על ידי kroen; 29-03-2011 בשעה 20:41.
לא אחי אל תנסה כי נשיפה רודפת נשיפה ועד שאתה לא רואה את עצמכ ולא יכול להפסיק.
אחיי עשיתה כבר סיפור![]()
קח מחבר ותנסה וזהו! סוף סיפור.. אם אתה אוהב את זה תמשיך עם לא אז אל תמשיך וזהו.. ואם אתה רצה שאני ימליץ לך על סיגרייה אז כך ווינסטון לייט הכי טוב והכי סוס למתחילים ואם אין אז LM לייט!
טוב שבגיל 17 החלטתה ליהיות מושפע ולרצות להתחיל אם באלך תנסה סיגריה שתיים תראה אם את אוהב אתזה להמשיך ככה או כככה אתה תתחיל בצבא
בס''ד
לא כדאי לך אחי .. לא שזה ממכר אחי זה לא טוב לבריאות אחי לך תיהיה בכושר ולא שמן כול היום במחשב אחי ...
תהנה תחיימשלך שאתה צעיר ...
רווצה עצה? תתחיל לעשות פארקור