|
|
למעשה, אתה מתכוון לדון האם סיפוריהם של אלה שחוו מוות קליני אמתיים או לא.
אי לכך, ובהתאם לזאת - מועבר לתאולוגיה ודתות...
לנושא:
הטיעון שהעלית הוא אכן נכון, אלא שבכך אין אנו מוכיחים דבר בהקשר למהות התופעה.
כך יכולים אנו לטעון כי דיווחים על חוויות וטראומות מיניות בגיל צעיר מצויים למכביר בחברה בה מאמינים בתיאוריות פרוידיאניות, האם זה אומר דבר לגבי נכונותם של הדיווחים?
אם עניין החוויה הזאת והגורם לה הוא בלתי מודע, מנין לנו שהחינוך לאמונה ולמודעות קיום האלוהים אינו גורם להכרה בכך?!
או אולי להיפך: הזלזול וחוסר המודעות של תרבויות אחרות בקיומו של אלוהים, גורם להדחקת ההכרה הזו.
מסע אסטרלי הוא נקרא מסע מכיוון שבאירוע הזה הנשמה של האדם יוצאת מגופה - !זה הוכח מדעית!
במצב כזה, האדם מודע שהוא הוציא את נשמתו משום שהוא עצמו היה זה שהוציא אותה!
כאן כבר נכנסת ההגדרה של המיסטיקה מכיוון שהמסע האסטרלי הוא אחד הנושאים החשובים במיסטיקה...
ובכן, מכאן ניתן להבין שהנשמה ניתנת להוצאה מגוף האדם.
אם זה קורה במוות קליני שהנשמה חוזרת אחר כך לגוף...זוה בדיוק מה שאפשר להגיד על מסע אסטרלי..
איך המוח יודע מזה מוות ? חשבת על זה ?
כל זה בעצם תלוי בהגדרה של מתי הנשמה יוצאת, מתי שהמוח מפסיק לפעול או מתי שהלב מפסיק לפעול?
כי מוות קליני זה דום לב ומוות סופני זה מוות מוחי, שאי אפשר להחזיר אותך לחיים (אולי עד שעה גג מהרגע שהאדם נהפך למחוסר הכרה עד שמסיימים את ההשתלת מוח, אם זה אפשרי אני לא כ"כ מבין ברפואה)
אם הנשמה יוצאת כשאתה מחוסר הכרה, אז זה יכול להיות. אבל אם לא?
עוד דבר: קרה לך פעם שאתה במיטה מתכונן לישון, עוצם עיניים ופתאום בום! אתה מתעורר בקפיצה? הלב שלך דופק ממש חזק?
מדענים אומרים שזה קורה בגלל שכשאתה ישן, הנשמה שלך עוזבת אותך והבום הזה היא שהיא חזרה פנימה מהר מדיי כאילו זרקו אותה חזרה לשם. (אני יודע, זה נשמע מופרך אבל זה אמיתי.) אם כך, למה אתה לא חולם את אותו החלום כל הזמן - מנהרה, אור בקצה, משהו ששואב אותך פנימה? הרי הנשמה שלך יוצאת מהגוף כל פעם שאתה הולך לישון.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
בולשיט.
מוות קליני זה כאשר אתה חי כמו צמח, למה הכוונה? שהמוח שלך מת ואתה לא יכול לזוז אבל אתה נושם וחי.
איך בדיוק המוח שלך מת ואתה רואה את כל החיים שלך? כאשר לבן אדם לא פועל המוח הוא יכול לספר סיפורים מכאן ועד הודעה חדשה.
אולי יש רק 1:10000 שהמוח שלהם בפתאומיות חזר לעבוד או שהם התחילו לדמיין דברים.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
אז בילבלתי עם משהו אחר, מצטער על השגיאה.
הפואנטה שלי הייתה שכאשר אחד האיברים החיוניים ביותר בגוף שלך (מוח ולב) לא פועל, קשה לחשוב על דרך הצלה.
ממוות קליני אין דרך חזרה, והמוח שלהם כנראה משתגע והם מתחילים להזכר ולעשות סלט מכל הזכרונות/חוויות/תצפיות וכו'..
ואני לא מאמין לשטויות האלו שאנשים רואים גיהנום וגן עדן, ישו, מוחמד ועוד ועוד..
לא יודע, אולי כי כבר אין לו אספקת חמצן במשך שעתיים?
מוח:"וואלה גבר כבר אין לי חמצן שעתיים"
נשמה:"כנראה שאתה מת"
מוח:"וואלה? אז יאללה יאללה עוף מפה!!!!"
כן....אמיתי לגמריי............
אם הוכיחו שאכן קיימת הנשמה....היינו שומעים על זה.
מכיוון שלא שמענו, ואני עדיין לא גר במאה שערים, אני מניח שאו שאתה משקר או שזה לא מוכח מדעית.
אין דבר כזה נשמה, היא לא קיימת. ואם הייתי אומר לך שזה מוכח מדעית היית מאמין לי? ברור שלא.
אז למה שאני יאמין לך?
חחח... מוכח מדעית, לא הגזמת.
One Shot - One Kill