|
|
את חושבת שזה נורמטיבי לשמור על פרופיל נמוך ולא לומר לו את כל היושב על ליבך מהסיבה שחלילה הוא ייפרד ממך?
אני חושבת שפתחת 'תלות' כלפיי בן זוגך, ולכן את בדעה שבמידה ותאבדי אותו - תאבדי את הכל.
אחד הפחדים הגדולים שלך כפי שציינת, הוא לאבד את חברך, הפחד הזה מקבע אותך במקום בו את נמצאת.
ההתניה הזו כ"כ חזקה,שגם אם רע לך ומגעיל לך במקום בו את שרויה,את תתנחמי שזהו לפחות "סירחון" מוכר, ותשארי בו.
רק כאשר יהיה לך מניע מספיק חזק ורציונלי לעזוב אותו,בין אם הוא נובע מהפחד שיכאב לך יותר, ובין אם הוא מתעורר עקב הרצון להשיג יותר סיפוק,הגשמה והנאה בחייך - את תאזרי את האומץ ותתחילי לחיות.
לחיות משמע להיות יותר אסרטיבית, ולא לכבול את עצמך בשל הפחד לאבד אותו.
סליחה , שכתבתי על הבעיה הקודמת שלי שאני נורא מקנאה בבן הזוג שלי וגם אמרתי לו את זה , אנשים אמרו לי שאני צריכה לכעוס על עצמי כי בנים לא אוהבים בנות אובססיביות .
וזה שאני אובססיבית אני יודעת , אבל אזרתי את האומץ וסיפרתי לחבר שלי שזה מפריע לי מה שהוא עשה .
כולם אמרו לי שזה לא היה נכון ושאני צריכה ללמוד להתגבר על זה .
בסופו של דבר ברור שאני עושה תמיד את מה שאני חושבת , אני פשוט נעזרת בתגובות של אנשים מבחוץ .
ועובדה שאחרי שאמרתי לו שזה מפריע לי הרגשתי שמשהו השתנה , וזה באמת נכון שבנים לא אוהבים בנות אובססיביות ושלא נותנות חופש , ואחרי שהסברתי לו שזה ממש לא מה שהתכוונתי ושהוא לא הבין אותי נכון (מה שלא אמיתי ) הוא אמר לי "את מושלמת יפה שלי 3> "
אז וואלה , יש דברים נכונים ויש דברים שלא צריך להקשיב להם . אני לוקחת הכל לתשומת ליבי![]()
ואי תסלחי לי אבל אני בהלם ממה שאת אומרת, את פשוט חייה במין פחד כזה שהוא יעזוב אותך אם תגידי או תעשי משהו לא במקום.
מה זה בנים לא אוהבות בנות אובססיביות ולא נותנות חופש? אז שלא יאהבו, שהם מתחילים קשר הם צריכים לדעת מהתחלה שכל מה שהם היו רגילים לעשות משתנה כי כרגע הוא נמצא במערכת יחסים.
תשמעי לבטא את עצמך את חייבת...השאלה פה הוא אמר לך שהוא אוהב אותך ליד אנשים אחרים? האם כולם יודעים שאתם ביחד?
האם את סומכת עליו במאה אחוז? אם כן לכל השאלות ששאלתי אז הכל בסדר ... השאלות האלה מעידות אם הוא מתבייש באיזשהו פורום בקשר שלכם (בפני משפחה חברים וכו' בצפר ) אם כן זה בעיה שאת צריכה לשאול אותו עליה ותדברי איתו כל הבחורות שהיו איתי...הכלבות האלה לא סתמו תפה (סליחה על הביטוי חח)...
שיהיה בהצלחה תעדכני!@
אני כמעט בטוחה שהוא אמר לי את זה ליד אנשים אחרים .. כן הוא אמר לי . כולם יודעים שאנחנו ביחד , ואני סומכת עליו .
יכול להיות שזה קשור למשפחה שלו כי בוא נגיד שהם לא אוהבים את הרעיון שיש לו חברה עכשיו . וכשאני אומרת לא אוהבים זה צירוף מילים נורא קטן לעומת מה שהם חושבים .
והוא גם מתבייש קצת מחברים שלו .. למשל כשאנחנו נפגשים וחברים שלו שם אנחנו כמעט ולא מתנשקים כי כנראה הוא לא רוצה לגרום להם לחוסר נעימות
אבל אנחנו כן מתחבקים המון לידם ונוגעים אחד בשני , כולם יודעים שאנחנו ביחד .
ואני כותבת לו לפעמים על הקיר שאני אוהבת אותו והוא מגיב רגיל והכל , זה פשוט בא יותר מהצד שלי כשזה מגיע לפייסבוק
תודה רבה לך !![]()