שלום אני בן 12 ואני בכיתה ז'
מאז שהייתי בכיתה א' ילדים בבית ספר שלי התעללו בי בלי הפסקה. התעללות פיזית והתעללות מילולית.
למשל, אמא שלי סיפרה לי (לא ממש זכרתי את זה...) שביום הראשון של כיתה א' חזרתי הביתה ואמרתי לה ש***** מהכיתה שלי קפץ עליי ונתן לי אגרופים.
היום התבגרתי ואני לא רוצה לספר לה איזה חוויות אני עובר יומיום בבית ספר... החוויות שאני עובר היום הם יותר גרועות בהרבה ממה שעברתי בכיתות קודמות...
רובכם עברתם את הגיל שלי ואתם יודעים שבגיל שלי אחד הדברים העיקריים הוא להרשים את הבנות. ושכל הזמן מתעללים בי ליד הבנות זה מבייש וגם פוגע.
לפני כמה שבועות ילד מהכיתה שלי התחיל להגיד שהוא "פתח" את אמא שלי והתחיל לצחוק על זה. אני מאוד נפגעתי ואפילו בכיתי לידו אבל הוא לא הפסיק עם ההשפלות והשפיל אותי עד שלא יכולתי פשוט לשאת את זה יותר. אני זוכר את זה... כולם צחקו עליי ואני יושב בצד... פגוע... בוכה והוא ממשיך כאילו כלום...
אחרי אותו יום קיוויתי שזה לא יחזור על עצמו... אבל זה חזר ומאז הם לא מפסיקים לצחוק עליי ויורדים עליי בלי הפסקה הם מוצאים סיבה לצחוק עליי כל פעם שאני פותח את הפה. הם המציאו שיר על אמא שלי... הם לועגים לי ולה בלי הפסקה... זה פוגע מאוד אני לא יכול לשאת את זה יותר!!!אני לא רוצה ללכת לבית ספר... אני מפחד להזכיר את השם של אמא שלי בכיתה בגלל שאז הם יצחקו עליה... יום אחד בשיעור אלגברה נתנו דעה של תלמידה ולתלמידה הזאת היה שם כמו של אמא שלי... הם התחילו לצחוק ולעגו לי שפשוט ביקשתי מהמורה לצאת להתפנות ויצאתי לבכות... הם הורסים לי את הילדות מיום ליום... אף אחד כבר לא עוזר לי ופניתי כבר לכל העזרות האפשריות... אפילו פעם אחת ניסיתי במכות אבל זה אחרי זה הלך כאילו כלום והם המשיכו...
זה פשוט משגע אותי אני ניסיתי גם להתעלם אבל הם ממשיכים וממשיכים ועד שהם מפסיקים אני סופג עלבונות בלי סוף!!!
חלק ממכם יגידו לי להרביץ להם אבל אני לא רוצה!!!
חלק ממכם יגידו לי לדבר עם ההורים אבל ממש לא נעים לי לדבר איתך על נושא כזה!!!
נכון אני ילד קטן אבל בבקשה תתייחסו אלי כאל גדול ואל תזלזלו בי!!!

ציטוט ההודעה

KRONOGUILD