1400 , לאנוס זקנות בימי הביניים.
1400 , לאנוס זקנות בימי הביניים.
|
|
1850 - מערב פרוע![]()
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
חחח
"ב-39 מחקרים אשר נערכו בין השנים 1927 ו-2002, וכן במחקר שנערך ב-1998 על ידי מדענים מהמכון הטכנולוגי של מסצ'וסטס ואוניברסיטת קליפורניה, נמצא יחס הפוך בין רמת האינטליגנציה וההשכלה לבין מידת האמונה הדתית. בספרו יש אלוהים? (2006) מסיק ריצ'רד דוקינס: "ככל שעולה רמת האינטליגנציה וההשכלה, כך קטן הסיכוי שהאדם יהיה דתי או יחזיק באמונות מכל סוג". "
One Shot - One Kill
כן אבל הם דתיים בגלל שאין להם מושג בקשר לאבולוציה, אביוגנזה או המפץ הגדול.
אילו היה להם, הם לא היו דתיים.
ולא!
עוד לא פגשתי דתי אחדשמבין באבולוציה, ועדיין מאמין באלוהים.
אף לא אחד, ופגשתי הרבה בבר אילן, כולם חושבים שהם מבינים, אבל הם קיבלו ת'מידע ממקורות לא מוסמכים שחירטטולהם ת'שכל.
One Shot - One Kill
בטח שיש להם נראה לך שהם אף פעם לא חשבו על הרעיון של האבולוציה? ולא בדקו דברים? בטח שכן והם הגיעו למסקנה שיש אלוהים והמקומות שבהם הם למדו הכול ממש לא חירטטו אותם שם תנ''ך וספר הזוהר ודברים בסיגנון זה משהו שעובר אלפי שנים בין האנשים והרוב עם עובדות לפי שנתיים בערך אני זוכר גם שפירסמו כתבה שמצאו שרידים מהסיפור עם ים סוף שנחצה לשתיים והרבה מצרים מתו שם אז מצאו שרידים מאותו סיפור אז זה כבר עובדה שזה קרה ואני קראתי המון דברים על אבולוציה והגעתי למסקנה שיש אלוהים אז חירטטו אותי?
וואלה הייתי נשאר בימיים של עכשיו.
מה רע לי? נהנה מהחיים, חברים משפחה לא רוצה יותר מזה![]()
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....
איינשטין ומדענים גדולים האמינו, ולא פיקפקו לרגע בקיומו של ה', הם היו מדענים דגולים, והם לא היו בטחים במאה אחוזים שאלוקים לא קיים אז הם האמינו ולא פתחו את הפה הרבה.
ואילו אתה תלמיד כיתה י' או י"א או י"ב שנחשב לאחד הגאונים בהיסטוריה האנושית אומר שאין, תעשה טובה, עד שלא מוכח חד משמעית אני מאמין.
1933, להגיע לתקופת השואה ולעבור מה שסבתא שלי עברה ..
ספוילר: