צעדים מעשיים שכדאי לך לבדוק אותם:
1. למצוא מספר מקורות מידע מאמנים בקאוצ'ינג, ובתהליך האימון עצמו בפרט.
2. למצוא מקורות מידע העוסקים באימון לנשים, אני יודע שיש מספר אתרים שעוסקים בנושא.
3. מציאת המידע הדרוש או אפילו התעניינות במכון כלשהו המסוגל להכשיר אותך בהליכי הרזיה או תזונה (פרוייקט שלם וגדול בפני עצמו, שים לב לכך). לעת עתה תתחיל לגשש, תתקשר למסודות ומכונים המלמדים על תהליכי הרזייה ודיאטות ותתחיל ללקט מידע.
4. תלקט מידע הנוגע בהכשרה ותהליכי אימון בתחום ה-NLP. גם כאן עליך להתחיל לגשש.
5. אם באמת הצלחת לאסוף את כל המידע הדרוש, תתחיל לסדר אותו מחדש בצורה שתהיה ברורה עבורך (הסרת תכנים לא רלוונטים והוספת נקודות שלא ידעת קודם לכן, לדוגמה).
6. בדוק אתה הכדאיות הכספית של הכיוון שבחרת בו, אם תגיע לשלב הזה יהיה ראוי מאוד שתיפגש ותדבר עם אדם שכבר עשה זאת לפניך או שהוא עוסק בעבודה הכי קרובה לשאיפה שלך (אפילו עם כמה אנשים כאלה).
מהנקודה הזאת אני מניח שכבר תהיה נעול על המשך הדרך.
אלה הן הנקודות המעשיות שעלו לי, כמובן שהן לא הכל, אפילו חלקן לא רלוונטיות אבל מקווה שהבנת את הכיוון, אם לא, הכיוון הוא להתחיל ולבדוק את היעד שלך מבחינה מעשית ולעשות עבודת שטח, שהשאיפה שלך לא תהיה באוויר אלא יעד מעשי שבאפשרותך להגיע אליו.
קודם כל, נתחיל בכך שאם ברצונך להשיג מהפוסט הזה מעשיות אתה מוכרח להפריד בין המטרות ולסדר את כל הסאלם שכתבת כאן.
אני מאמין שבת זוג זוהי שאיפה שאם תשיג אותה, תהיה לה השפעה על רוב השאיפות האחרות שלך, אז אתמקד בה.
המטרה - להשיג חברה עד סוף שנת 2012 (כמובן שאתה יכול לנסח את המטרה
שלך כרצונך, אך חשוב שהיא תהיה ברורה ובעלת תאריך יעד).
צעדים:
1. העלה על דף את כל הצדדים החיוביים שבך, את כל מה שאדם הנמצא בקרבתך עלול להרוויח.
2. צור לעצמך רשימת עקרונות חברתיים אשר אתה מתחייב לעצמך שתעמוד בהם והם יובילו אותך, גם אם התוצאות לא יהיו משהו וגם אם אחרים ממש ירגיזו אותך וכו'. כמובן שבהמשך הדרך אתה תמיד יכול לשפץ או אפילו לשנות את עקרונותיך בהתאם לניסיונך.
הרשימה הזאת צריכה להיווצר בהתאם לשאיפות החברתיות שלך. אם אתה רוצה להשיג חברה, זה לא יהיה חכם לקבוע בתור עיקרון "לא להקשיב לבחורות, להתעלם כשהן פונות אלי ולהיות מאצ'ו קשוח", למרות שלחלק מאיתנו זה יעבוד.
3. לקבוע לעצמך הרגלים ושיגרת חיים שיעודדו היכרויות עם בחורות ויעלו את ההסתברות שתשיג חברה.
במילים פשוטות, תתחיל לבדוק מה יקרב אותך לבחורות, מה יקרב אותן אליך, אילו פעולות, מעשים, הרגלים ואם צריך גם אימונים.. יועילו לך בעניין זה ותתחיל לקבוע לעצמך מספר פעמים שתבצע ותרגל אותם בשבוע.
*חשוב מאוד שבמהלך העשייה הזאת אתה תשלב ותתאמן אם צריך על רשימת העקרונות שיצרת לעצמך ושתיישם ותביא לידי ביטוי את כל הצדדים החיוביים שבך אשר כתבת קודם לכן.
4. לאחר כל מעשה, תרגול, אימון, תרגיל, סיטואציה וכל דבר אחר, תמשב את עצמך ובדוק כיצד תוכל לפעול טוב יותר בסיטואציה הבאה.
5. תישאר עקבי, גם אם אינך רואה תוצאות, תמשיך לפעול.
* פעל כך עד שתשיג את מטרתך, כמובן שבהמשך הדרך אתה תעלה על נקודות, שיטות ואפילו מטרות שכרגע אינך מודע אליהן, או שגם תבין שעליך לשנות את מטרותיך, שאיפותיך ועקרונותיך, זה בסדר גמור, אך קודם-כל עליך להיות בעולם של ביצועים.
*לא כתבתי לך זאת, אך שקול אופציה למצוא את המידע שיעזור לך להשיג בת זוג, לא חסר מידע כזה אך נמנעתי מלציין זאת כי יש אנשים שזה רק יעשה להם ברדק והם מתקדמים הכי טוב באמצעות הניסיון שלהם ולא באמצעות הידע.
בטאי צ'י לימדו אותך שה"רוצה" זוהי דמות רעה?
אני מאמין שקודם כל, הצעד הכי מעשי שתוכל לעשות זה להינעל על עצמך ולדעת בבירור מה אתה "רוצה" (רוצה בלי מרכאות), לאחר מכן תוכל לשכתב את הודעתך מחדש ואולי נוכל לעזור מעט
כל הכבוד לכם,
רק קחו בחשבון שכל מה שכתבתי נבע מהיגון בריא וכי איני מקור בר-סמכא בעניין.
בהצלחה חבר'ס...