
נכתב במקור על ידי
XsonicX
אבל אתה לא יפה, אין לך ציצים.
בכל מקרה, יש מספר דרכים שאני מכיר לפחות:
1) להפוך את הפתיח העקיף שלך כלכך מטומטם או מצחיק שהבחורה כבר מבחינה שזוהי גישת המשחק אך מצד שני לא מונעת ממך לשחק איתה ובשמחה תפתח איתך בהיכרות (כמו הפתחים שכתבתי למעלה).
2) לפתוח בפתיח עקיף אבל בצורה כלכך רציני, כזאת שאתה באמת מפגין שאתה זקוק לעזרתה ושלאחר מכן אתה תלך.
אתה תיגש אליה ותבקש ממנה דעה כי אתה באמת תזדקק לדעה שלה! לא מתוך כוונה להתחיל איתה, אחרי הדעה הזאת אתה גם תגיד לה "ביי ביי". ברגע שהכנות משחקת תפקיד בקטע הלכאורה "עקיף" אז הפתיח הופך למאוד מאוד חזק. שב בבית ושאל מה מעניין אותך ובמה אתה צריך עזרה, בנה שאלות וגש איתן לבחורות. לי יצא לא מעט פעמים לגשת עם "שמעי, אני רוצה להתחיל עם בנות ואין לי מושג איך עושים את זה! מה דעתך לעזור לי?". ובכללי, דבר ופתח בחורות עם מה שמעניין אותך, זוהי התרופה הכי טובה לשבירת הקרח או למה להגיד או עם מה לפתוח (שים לב שכאן בפורום יש לך הרבה על מה לדבר, איך זה?).
3) שינוי נושא השיחה ע"י מחוייבות מצידה. יש חוק אחד בתורת השיכנוע שאומר שאם הלקוח כבר התעניין בעסקה שלך, הוא ירגיש מחוייב להמשיך בה. כיצד מבצעים זאת עם בחורות? (מקווה שאתה לא מתייחס לבחורה כאיזה לקוח שצריך לעבוד עליו כן?):
אני - "צריך את דעתך, איזו חנות בגדים הכי עדיפה לקניית מתנת יום הולדת לידידה?".
היא - "זרה/קאסטרו/שוק הכרמל".
אני - "אוקי, אאלץ להאמין לך, הרי את בחורה שכנראה מבינה על מה היא מדברת. אגב, אם היית מספיק נחמדה לעזור לי לגבי המתנה, תוכלי לומר לי מה לעשות אם אני דלוק על הבחורה הזאת ולא מסוגל לומר לה שהיא מוצאת-חן בעיני?"
רוב הסיכויים שהבחורה תטרח לעזור לך וגם תוכל לומר לה שהיא בעצם הבחורה שאתם מדברים עליה (אני נוהג לעשות זאת הרבה והן תמיד מתפלאות מחדש). למה היא תטרח לעזור לך? כי היא כבר נכנס לקומוניקציה איתך, היא כבר טרחה לעזור לך פעם אחת,היא מרגישה מחוייבת לעזור לך שוב. תחשוב בהגיון, אם סבא ניגש אליך ומבקש שתעזור לו להרים לו את הדברים ואתה עושה את זה, לאחר שאתה מסיים הוא שואל אותך איפה זה זה רחוב X, לא תעזור לו? בוודאי שתעזור לו! הרי כבר עזרת לו קודם.. זה יהיה מוזר שאחרי שהסכמת לעזור לו פתאום לא תסכים.