בהצלחה
תקצירי ספורט מהארץ ומהעולם בלעדי לאטרף:http://www.youtube.com/iAtrafSports
נכתב במקור על ידי B1ackSn0w הקדימו לי את הגיוס, ובגלל שאני הולך לתפקיד מסווג מאוד אני אסגור די הרבה, אז אני אולי אהיה פה יום בחודש. נשתמע. טבח בחיל הים זה לא מסווג
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao טבח בחיל הים זה לא מסווג הוא משקית ת"ש!
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao טבח בחיל הים זה לא מסווג יא זין
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה נכתב במקור על ידי אושרי לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים
נכתב במקור על ידי B1ackSn0w הקדימו לי את הגיוס, ובגלל שאני הולך לתפקיד מסווג מאוד אני אסגור די הרבה, אז אני אולי אהיה פה יום בחודש. נשתמע. מזל טוב טירון עם הריח של החדש אוהבים אותך, שמור עלינו ועוד יותר על עצמך אני כבר מתגעגע..
נכתב במקור על ידי XsonicX מזל טוב טירון עם הריח של החדש אוהבים אותך, שמור עלינו ועוד יותר על עצמך אני כבר מתגעגע.. 1 באפריל, אני מתגייס רק עוד חודשיים... כבר אמרתי את זה מקודם
נכתב במקור על ידי B1ackSn0w 1 באפריל, אני מתגייס רק עוד חודשיים... כבר אמרתי את זה מקודם בגלל שכבר השני לאפריל, הרשה לי לציין שסתם מתחתי אותך ושאני לא באמת מתגעגע למכת מצרים שכמוך, יאלה תתגייס כבר, קישטה!
נכתב במקור על ידי XsonicX בגלל שכבר השני לאפריל, הרשה לי לציין שסתם מתחתי אותך ושאני לא באמת מתגעגע למכת מצרים שכמוך, יאלה תתגייס כבר, קישטה! You got me there!
נכתב במקור על ידי B1ackSn0w אל תאמין להורים שלך, אתה מאומץ. יש לי שתי אבות, די ברור לי שאני מאומץ.
נכתב במקור על ידי Shinx יש לי שתי אבות, די ברור לי שאני מאומץ. מאומץ זה אומר שגם אמא שלך היא לא אמא שלך...
נכתב במקור על ידי B1ackSn0w מאומץ זה אומר שגם אמא שלך היא לא אמא שלך... יש לו הורים לא אורגיה.
נכתב במקור על ידי B1ackSn0w מאומץ זה אומר שגם אמא שלך היא לא אמא שלך... י'גייז התכוונתי לזה שיש לי שתי אבות נשואים, אין לי אמא בחיים, זה לא GANG BANG כאן חחחחחחחחחחחח סתםםםםםםםםםם 2 באפריל!!!
נכתב במקור על ידי -Ben- יש לו הורים לא אורגיה. נכתב במקור על ידי Shinx י'גייז התכוונתי לזה שיש לי שתי אבות נשואים, אין לי אמא בחיים, זה לא GANG BANG כאן חחחחחחחחחחחח סתםםםםםםםםםם 2 באפריל!!! חשבתי שהתכוונת לזה שאמא שלך נשואה למישהו שהוא לא האבא הביולוגי שלך... יענו שאתה ילד ממזר. (חפש בגוגל אין לי כוח להסביר) בכל מקרה ידעתי שאתה צוחק
נכתב במקור על ידי Shinx בסדר יש לי בכיתה ילד בשם סחף, אתה לא הכי גרוע. יש לו גם אח בשם צוף. =_= היה לי פעם כלב בשם צוף
ספוילר:
נכתב במקור על ידי edge superstar היה לי פעם כלב בשם צוף אתה צוחק על שם שאתה נתתה לו?
חוקי הפורום