נכתב במקור על ידי
che1000
חבר יקר יש לי חדשות בשבילך המדריך שכתבת נכון עד שלב מסוים ולאנשים מסוימים והוא תקף לזמן מוגבל ואני מדבר איתך על זה שנמצא בצד השני כלומר לזה שמכיר את כולם נכנס לכל מקום חינם ואף אחד לא נוגע בו וכולם רוצים להיות חברים שלו כי הוא יכול לסדר את כולם אתה יודע מה הבעיה? אני יגיד לך מה זה נכון לגבי כל מי שעדיין לא יצא לא להתנסות בעולם הזה שווה לו באמת להכיר את האנשים האלה אבל האנשים האלה בעצמם יש בעיה אני אומר לך מניסיון ברגע שאתה צובר שם וכולם מכירים אותך והבנות יודעות מי אתה זה בעייתי כי יש לך שלב שקוראים לו תקופת היובש אני השלב בו הבנות פשוט נגמרות כל מי שהיית איתה כבר שרפה אותך וחברות שלה לא יגע בך (יש מקרים כן) אבל הקטע שהבנות השוות מוכרות והרבה בנות אחרות מכירות אותם כך שהם שורפות אותך דבר שני אתה חושב שזה כזה כיף באיזה שהוא שלב זה נמאס העניין הזה אתה כולה רוצה לבחור איזה בחורה נחמדה שלא תזיין לך תמוח ותגיד לך תכניס אותי לפה תכניס אותי לפה תסדר את זה ואת זה.
כי ככה זה שאתה בעולם הזה אתה הופך להיות חלק מזה אין לך את ההיתרון של המסתורין שעופף אותך כשאתה לא מוכר.
בחורות שאתה תתחיל איתם תוך 5 דק ידעו עלייך הכל איפה אתה גר איזה אוטו יש לך וכמה אנשים אתה מכיר ואת מי זיינת..
בשורה התחתונה הדשא של השכן ירוק יותר תמיד