זאת הנקודה החלשה שלי
לפתוח שיחה עם מישהי אני לא מתפדח ואני עושה את זה הרבה
אבל בקטע של הסמול טוק אני קצת נתקע
אפשר כמה עצות בקשר לזה?
זאת הנקודה החלשה שלי
לפתוח שיחה עם מישהי אני לא מתפדח ואני עושה את זה הרבה
אבל בקטע של הסמול טוק אני קצת נתקע
אפשר כמה עצות בקשר לזה?
|
|
יופי לחיות את החיים!
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 16:52.
אין הרבה מה להגיד על סמול טוק מאולתר, מה שכן תקרא את הסידרה של המאמרים של דה נאטס: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=613538
הכי חשוב זה פשוט לזרום, תקח את מה שהיא אומרת ותבנה מזה נושא.
קראתי את ה4 הראשונים שלו
זה לאנשים טיפ טיפה יותר גדולים ממני, אני רק בן 16..
וסוניק אני מאוד אשמח אם תמצא לי את זה P:
מה הקשר שאתה בן 16? למה יש במאמרים שלו מגבלת גיל?
שלום, לכל מי שמעוניין עיצוב או בניית אתר ברמה גבוהה בחינם שיפנה אלי. (עבודות קודמות בפרטי)
אז למה בחינם אתה שואל את עצמך? בגלל שאני צריך להגדיל את תיק העבודות שלי למשהו רציני יותר.
מה הקשר? המאמרים שלו זה לאנשים בכל הגילאים. תשתמש בעקרונות שלו והשיחות שלך יהיו הרבה הרבה יותר טובות. אנשים גם יאהבו להיות לידך כי "לא יודעת אבל השיחה איתך פשוט זורמת!".
המאמר של דה נאטס מדבר בעיקר על שיחה טבעית. אבל זה לא תמיד בא ברגל לכולם. אם אתה חלק מהאנשים האלה אז אני ממליץ על השיטה הבאה:
במהלך היום יום, כל פעם שקורה לך משהו מעניין- תרשום אותו. כל פעם שאתה חושב על נושא שלדעתך יעניין בחורות- תרשום אותו. ככה אתה יכול להכין לעצמך מראש כמה נושאים שיהיו לך למקרה שתצטרך בזמן השיחה.
לדוגמה, אמא שלי קנתה לי היום תחתונים שכתוב עליהם "לא מתכווץ בכביסה" עם חץ לכיוון הזין. תהיה בטוח שאני הולך להכניס את זה בכל שיחה עם בחורה לפחות בחצי שנה הקרובה...![]()
מישהו יודע איפה המאמר של dins8 על פיתוח אישיות?
קראת את המאמר של דה נאטס,זה מספיק בנתיים.
צא לשטח ותתחיל שיחות,סתם ככה,עם אנשים.
אחרי שתשתמש במה שלמדת ותרגיש ש"ואללה השתפרתי,הצלחתי להשתמש בשיטה החדשה שלמדתי" עם בערך 15 אנשים,אתה תצליח בזה גם בשטח עם בחורות.
אתה מבין מה עשית? לקחת בעייה אחת, שהיא בעיה לגיטימית והיא העובדה שאתה לא יודע לנהל סמול טוק, ושייכת אותה לבעיית אופי שלך,
כאילו משהו בך לא בסדר אם אתה לא מתורגל בלדבר עם אנשים. בדרך הזאת אתה תשייך אליך כל בעיה או מכשול ששתקע בו בחיים - ואני מבטיח לך כאב ראש לא מהעולם הזה, כי אתה הולך להתקע בהרבה בעיות בחיים.
מישהו יודע איפה המאמר של dins8 על פיתוח אישיות?
הדרך הכי קלה להתרגל לסמול טוק זה לנהל סמול טוק. אם לא תדבר עם אנשים סתם ככה, לא תתרגל לזה, עד כדי כך פשוט.