Slats Slats Slats
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:59.
|
|
מדהים!
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 16:56.
ל THENUTS
זה ממש לא קשור לקטע של בן אדם עסוק,אני לא חושב לקרוא ספר כי לדעתי זה המון מידע שגורם לך לקרוא ולרוא ולקרוא וסתם תוקע אותך,מאשר מאמר שאומר לך אחרי איזה 10 דקות קריאה צא לשטח ותזיין.
הספר כל כך ארוך שלדעתי הוא יכול לזין לך תשכל פשוט.ולא שאני לא אוהב ספרים אני קורא קבוע.
XSONIC אני גם מבין ותומך במה שאתה אומר בקשר לידע שהוא כבר טמון בנו,אני באמת קראתי את זה ופשוט קלטתי שפעולות שאני מודע אליהן הופכות להיות פשוט מונח מסויים,וזה פשוט מדגיש לך את זה ואומר לך בראש:ואללה זה דבר טוב אני חייב לנסות,ומזכיר לך את זה זה הכל,מדגיש ומדגיש עד שזה נכנס לשכל.
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:59.
מה מפריע לך לקרוא את הספר, ותו"כ לצאת? ליישם את הדברים לכאן או לכאן זו בחירה שלך. אנשים שלא יוצאים כי הם "לא סיימו את הספר" הם אנשים שלא ייצאו גם אחרי שהם יסיימו את הספר. פיקאפ, או לצורך העניין "השפעה" זה משהו שדורש אימון, זיכרון שריר (התכונה של הגוף שלנו לעשות דברים שאנחנו מתרגלים בצורה אוטומטית, כמו לפדל על אופניים), ביטחון (שמגיע רק עם נסיון).
בכל מקרה צריך לצאת "לשטח", מה אתה הולך לעשות כשאתה שם זה משהו שאפשר למצוא בספרים. ברור שאני יכול לתמצת לך את כל הבולשיט לשעתיים של ישיבה אחד על אחד בפאב, אבל זה אחרי שאני כבר קראתי וניסיתי דברים ספציפים ומצאתי מה עובד ומה סתם תאורטי.
בכל תחום פיק אפ או לא, כדאי לאגור מידע
וקריאה של הספרים האלה היא אחלה של דבר
כמו שהרוב אמרו פה זה הורס אם אתה רק קורה ומקווה לטוב
אבל יש שם הרבה ספרים, חלקם מענינים חלקם טיפשיים ולא מוסיפים כלום
חלקם אדירים ומוסיפיפ לך לדרך חשיבה, אם בספר של 500 עמודים תמצא משפט אחד שאיכשהו שינה לך את קו המחשבה אז כבר הרווחת
זה נכון בעיקרון.
אבל לי יש טבעי אחד שהיתי איתו בהתחלה שלי,אם תסתכל על הבחור מהצד על הקיר שלו אתה תראה אותו לא מפסיק ללקק לבנות,חימשלי ,נשמה,ומושלמת-זה רוב המילים שהוא משתמש בהם ואצלו כל כוסית מיוחדת.. ועדיין הוא זיין יותר ממני ובנות שוות רצח,אפילו יש אחת כרגע
שאני מת לסגור כבר הרבה זמן[דוגמנית לשעבר רוסיה,עם הביצ'שילד הכי גבוה שאני ראיתי] והוא סגר אותה לא פעם אחת,ואני הייתי עד לזה,והיא לא היחידה,הבנתי גם שהיה לו קטע עם איזה חשפנית שווה ביותר [מהמועדון חשפנות ההוא ליד האומן 17],ככה שהוא ראה בנות שוות רצח ולמרות זאת הוא הכי נידי.
ועכשיו תשאל איך זה?.. פשוט.לבנאדם יש מעגלים מפה ועד הודעה חדשה,המון SP ואישיות חזקה ככה שאפילו בתור גבר אתה תרגיש כיף לידו,ממש "אלפא אמיתי" חוץ מהקטע של המחמאות שהוא אוהב לחלק לכוסיות,לבנאדם יש סוג של משיכה שקשה מאוד להתנגד להP:
הוא לא כמו שאר הליצנים שיזרקו "איזה כוסית את" והיא תגיד להם פאקאוף,אצלו זה "אינעל העולם כמה את יפה" והיא "תודה מותק"..![]()
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:55.
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:51.
חחחחח 18+
אז TheNuts StreetLight אתם ממליצים על ספרים לא ככה?
אתם אומרים יש ספרים שהם טובים ויש כאלו שלא, אולי תעשו לנו קיצור דרך אדיר ותביאו לנו את הספרים שהם יעילים בשבילינו
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 04-04-2011 בשעה 18:28.
מושלם!
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 16:57.
אין לי בעיה לצאת לשטח באמת שאין בעיה פשוט אני גר במקום די רחוק ממקומות עם הרבה בנות ואני נוסע לעזריאלי ואז אני גם קונה שם וכבר הולך לי איזה 150 שקל כל פעם, אני לא גר באיזור שם אז אני לא רוצה לבזבז כל כך הרבה כסף
זה כבר יהיה צורה מוגזמת כי אני יצטרך לצאת איזה 10-15 פעם בשביל שאני ירגיש את השינוי