נכתב במקור על ידי
TheNuts
פתוח לדיון, אם למישהו יש משהו להוסיף, לחדש, לכו על זה זה הערב שלכם (טרייד מרק על המשפט).
אני חושב שהסרטון הזה עבר פה כבר פעם מתישהו (או שאני ראיתי אותו איפשהו ושחכתי כבר), ובכל מקרה אדם ליונס אם כבר ציינת אותו
מעביר כחלק מהקורסים שלו שיטה שנקראת "מטה גיים", שעובדת בצורה מאוד דומה למה שמראים כאן, מה שכן מדובר בהרבה "עבודה קשה" ומהרגע שאתה נכנס למועדון אתה רק "עובד".
חשוב גם לזכור ששתי כוסיות שרוקדות איתכם צמוד ועושות לכם מסאג באמצע המועדון לא שוות ל 10 כונפות שדיברת איתן כמה מילים במועדון, ואם אתה נכנס מראש עם קבוצה של בנות, אף אחד לא יודע מאיפה אתם מכירים, ככה שבפועל 3 דקות של שיחה עם סט משועמם של כוסיות בכניסה (לפני שהן נכנסות הן הרבה פחות "מתגוננות", משום מה) יהיה שווה הרבה יותר מ20 שניות של שיחה עם 3 בחורים שאף אחד לא יזכור אותם כל הערב...
גם יש פה נושא של "טיפוס", יש גבול לכמה אתה יכול להיות "בחור כיפים" שמסתובב במועדון (לפחות לטעמי, כן? אני מעדיף 3 שיחות שמובילות לאנשהו מאשר 40 סמול טוקים) וכולם נותנים לו כיף. אבל יש אנשים שאוהבים את זה , ואין ספק שזה עובד...
לגבי הסרטון : העלתי אותו לפני כמה ימים לאשכול אחר,אז אולי משמה מוכר לך.
לגבי השיטה של אדם ליונס :חיפשתי ולא מצאתי מקור לדברים שלו,יש לך מושג איפה אפשר להשיג אתזה/להשיג סרטונים שלו בלייב , או כל מקור אחר מהחומר של הבחור הזה,או כל מיני שטויות אחרות של משחקי SP .
לגבי הסטים בכניסה : זה דיי ברור לי שעדיף תכוסיות המשועממות בסלקציה מאשר את הבנים או משו,אבל זה מוזר לי כי תמיד הייתי מגיע מצוייד[חבר שהוא יחצן שאיתו מגיעות הרבה ידידות,שהידידות האלה לבד מקיפות אותך-אתה לא צריך יותר SP מזה] עוד קודם הכניסה ,
ככה שלא היה תקטע המתפדח הזה של "בא ניצור SP כדי שילך אח"כ חלק" פשוט באים ונהנים ,אבל אני יקח אתזה לתשומת ליבי [אגב אחרי שאתה פותח איתן וכו כדאי להמשיך איתן לתוך המעגל שלהן?לקחת אותן כפיווט?לרחבה ושטויות?להמשיך ליפתוח לבד?..] ואבצע אתזה
לגבי כל המסגרות זמן של מיסטרי[שהוא לוקח מטרה-פיווט מסט אחד כדי לפתוח סט שני בטענה של"חברים שלי מחכים שם בואי תכירי אותם"]
-לקחת אתזה גם פה [כי תכלס אם אנחנו מחלקים את המועדון לכמה חלקים ואני עובד על הצד שלי אז חבר שלי לא לידי ואני "מסדר" אותה] ?
כי בדר"כ הייתי מושך בחורות מסטים אחרים למעגל שלנו בטענה של"בואי נכיר לך את חברים שלי"זה היה אמיתי.פה אני מרגיש שזה יכול להתגלות או משו..ניסת אתזה?..
לגבי "הטיפוס" : אין לי בעיה לעבוד קשה-במיוחד אם העבודה שלי מתחלקת בין ה3 שבאים איתי,אני בד"כ המשוגע שלא נח כל הערב,אבל זה כי אני נהנה נטו ברחבה.אני מפחד שזה יהרס לי בגלל אסטרטגיה לא נכונה ואז אני יתעסק כל הערב בפתיחת סטים חסרי סיכוי - אם ככה מה ההבדל ביני לבין כל כובע סניה שעושה אתזה במסיבות וחושב שזו השיטה לSP מהירP:.. לכן אני מבקש עזרה מאנשים שיודעים "לעוף סולו"..