קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [אתגר] החוקים משתנים
    על ידי Maor בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-09-2008, 20:21
  2. [בקשה]המלצה על משחק....
    על ידי idoli בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 20:44
  3. [בקשה] משחק אסטרתגיה
    על ידי Edo בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:59
  4. משחק פצצתי מפקד צבאות
    על ידי <<YaRoN>> בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 14:17
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 31

☮☮☮משחק מועדונים,צוברים SP מ-0,החוקים משתנים...☮☮☮

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ברירת מחדל ☮☮☮משחק מועדונים,צוברים SP מ-0,החוקים משתנים...☮☮☮

טוב אז מקווה שהבנתם מהכותרת על מה הרעש,אם לא,אתם 2% מהאוכלוסיה שעדיין לא מבין אותי.אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

כמו שהכותרת אומרת אנחנו נדון על NIGHT-GAME,ככה שמי שאין לו מושג בנושא ולא הגיע לרמת ההשתחררות והכיף במסיבות-שבבקשה לא יגיב,לא מקטע רע,פשוט בגלל שהוא יותר יוזיק מיועיל.לכולנו-שכן רוצים להחכים..:]

משחק מועדונים כמו שכולנו יודעים הוא משחק שבנוי על SP והמון ממנו,ז"א אם אני רוצה להביא סגירה הלילה[מי שחושב כרגע על נשיקת לילה טוב,כנראה מתאים לקטגורייה למעלה..] כדאי לי לבוא עם מעגל גדול-כע הDJ גם נחשב, זה הזמן שהביץ'שילד פרוס והAFC מלקקים..
    למה פתחתי את האשכול הזה? בגלל שאת כל זה אני לא מחדש לאף אחד שנהנה במסיבות ומגיע לסגירות[הסדר חשוב..],אממה אני מדבר על מצב שהחיים שלכם לא הכי סבבה,והמעגלים שהקמתם התפרקו או וואטאבר,ולמרות זאת אתם רוצים להשאר במקום של ה"חיית מסיבות" שהורגלתם אליו תמיד-אפילו שאתם לא מגיעים כחבר של הDJ וחצי מהמועדון שם עין עליכם נותנים כניסה, איך עושים אתזה??

הסרטון שלמטה יעזור לכם להבין איך פועלת הדינמיקה הקבוצתית מהרגע שנכנסתם למועדון,ואיך תהפכו לבחור עם הSP הכי גדול במועדון.

הסרטון הזה נבדק ונוסה ככה שתגובה של"זה לא עובד מניסיון" או כל שטות אחרת רק תוכיח נקודה על הכותב שלה.
    הבנתי שבמשחקי מועדונים אדם ליונס מככב בגדול,בכנות,הצצתי במשו קטן שלו[המשחק עם החגורה שבנות עוברות מתחת]וזה לא נראה לי מתאים למשחק כאן בארץ..טוב אולי למועדון סלסה במיאמי עם הרבה מוחיטו ברקע..
    ואני שואל איזה עוד דברים קיימים?חומרים[לא לזה מפגרים,מגיעים לסטלה טבעית..:]?משחקי מועדון וטיפים שיעזרו להגיע לSP מקסימלי..
    פיווטים-איך מאלתרים אותן?איך לוקחים אותן לסטים אחרים?איך ? אם אין לי SP התחלתי גבוה[עוד 3 חבר'ה שבאים איתי לא כזה נחשב..]

איך גורמים לכל החרא הזה למעלה לעבוד?כי דוגרי לא בזיין שלי לפתוח 2786 סטים רק כדי להביא SP,והאמת אני גם לא חושב שזה יעזור
    בנות קולטות מתי אתה נהנה ומתי אתה בא ויורה לכל הכיוונים.וחוצמזה המטרה העיקרית היא להנות הסגירה היא רק בונוס.

יאללה תאתגרו אותי...:]

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:47.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

^ מגיע עוד שניה,רק תגיד אם הווידאו שדחפתי באמצע הפוסט עולה,למה לי הוא לא מופיע P:

אחרי עריכה:הסרטון לא עולה כמו שראיתי,אני צריך לזוז,למי שיש גישה לנושא שיצרף את הכתובת למקום הנכון.

לא משנה הכל הסתדר.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

פתוח לדיון, אם למישהו יש משהו להוסיף, לחדש, לכו על זה זה הערב שלכם (טרייד מרק על המשפט).

אני חושב שהסרטון הזה עבר פה כבר פעם מתישהו (או שאני ראיתי אותו איפשהו ושחכתי כבר), ובכל מקרה אדם ליונס אם כבר ציינת אותו
    מעביר כחלק מהקורסים שלו שיטה שנקראת "מטה גיים", שעובדת בצורה מאוד דומה למה שמראים כאן, מה שכן מדובר בהרבה "עבודה קשה" ומהרגע שאתה נכנס למועדון אתה רק "עובד".

חשוב גם לזכור ששתי כוסיות שרוקדות איתכם צמוד ועושות לכם מסאג באמצע המועדון לא שוות ל 10 כונפות שדיברת איתן כמה מילים במועדון, ואם אתה נכנס מראש עם קבוצה של בנות, אף אחד לא יודע מאיפה אתם מכירים, ככה שבפועל 3 דקות של שיחה עם סט משועמם של כוסיות בכניסה (לפני שהן נכנסות הן הרבה פחות "מתגוננות", משום מה) יהיה שווה הרבה יותר מ20 שניות של שיחה עם 3 בחורים שאף אחד לא יזכור אותם כל הערב...

גם יש פה נושא של "טיפוס", יש גבול לכמה אתה יכול להיות "בחור כיפים" שמסתובב במועדון (לפחות לטעמי, כן? אני מעדיף 3 שיחות שמובילות לאנשהו מאשר 40 סמול טוקים) וכולם נותנים לו כיף. אבל יש אנשים שאוהבים את זה , ואין ספק שזה עובד...

לא הבנתי, יש שאלה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    לא הבנתי, יש שאלה?
    כן, וזה -

פיווטים-איך מאלתרים אותן?איך לוקחים אותן לסטים אחרים?איך ? אם אין לי SP התחלתי גבוה[עוד 3 חבר'ה שבאים איתי לא כזה נחשב..]

איך גורמים לכל החרא הזה למעלה לעבוד?כי דוגרי לא בזיין שלי לפתוח 2786 סטים רק כדי להביא SP,והאמת אני גם לא חושב שזה יעזור
    בנות קולטות מתי אתה נהנה ומתי אתה בא ויורה לכל הכיוונים.וחוצמזה המטרה העיקרית היא להנות הסגירה היא רק בונוס.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    פתוח לדיון, אם למישהו יש משהו להוסיף, לחדש, לכו על זה זה הערב שלכם (טרייד מרק על המשפט).

אני חושב שהסרטון הזה עבר פה כבר פעם מתישהו (או שאני ראיתי אותו איפשהו ושחכתי כבר), ובכל מקרה אדם ליונס אם כבר ציינת אותו
    מעביר כחלק מהקורסים שלו שיטה שנקראת "מטה גיים", שעובדת בצורה מאוד דומה למה שמראים כאן, מה שכן מדובר בהרבה "עבודה קשה" ומהרגע שאתה נכנס למועדון אתה רק "עובד".

חשוב גם לזכור ששתי כוסיות שרוקדות איתכם צמוד ועושות לכם מסאג באמצע המועדון לא שוות ל 10 כונפות שדיברת איתן כמה מילים במועדון, ואם אתה נכנס מראש עם קבוצה של בנות, אף אחד לא יודע מאיפה אתם מכירים, ככה שבפועל 3 דקות של שיחה עם סט משועמם של כוסיות בכניסה (לפני שהן נכנסות הן הרבה פחות "מתגוננות", משום מה) יהיה שווה הרבה יותר מ20 שניות של שיחה עם 3 בחורים שאף אחד לא יזכור אותם כל הערב...

גם יש פה נושא של "טיפוס", יש גבול לכמה אתה יכול להיות "בחור כיפים" שמסתובב במועדון (לפחות לטעמי, כן? אני מעדיף 3 שיחות שמובילות לאנשהו מאשר 40 סמול טוקים) וכולם נותנים לו כיף. אבל יש אנשים שאוהבים את זה , ואין ספק שזה עובד...
    לגבי הסרטון : העלתי אותו לפני כמה ימים לאשכול אחר,אז אולי משמה מוכר לך.

לגבי השיטה של אדם ליונס
    :חיפשתי ולא מצאתי מקור לדברים שלו,יש לך מושג איפה אפשר להשיג אתזה/להשיג סרטונים שלו בלייב , או כל מקור אחר מהחומר של הבחור הזה,או כל מיני שטויות אחרות של משחקי SP .

לגבי הסטים בכניסה : זה דיי ברור לי שעדיף תכוסיות המשועממות בסלקציה מאשר את הבנים או משו,אבל זה מוזר לי כי תמיד הייתי מגיע מצוייד[חבר שהוא יחצן שאיתו מגיעות הרבה ידידות,שהידידות האלה לבד מקיפות אותך-אתה לא צריך יותר SP מזה] עוד קודם הכניסה ,
    ככה שלא היה תקטע המתפדח הזה של "בא ניצור SP כדי שילך אח"כ חלק" פשוט באים ונהנים ,אבל אני יקח אתזה לתשומת ליבי [אגב אחרי שאתה פותח איתן וכו כדאי להמשיך איתן לתוך המעגל שלהן?לקחת אותן כפיווט?לרחבה ושטויות?להמשיך ליפתוח לבד?..] ואבצע אתזה
    לגבי כל המסגרות זמן של מיסטרי[שהוא לוקח מטרה-פיווט מסט אחד כדי לפתוח סט שני בטענה של"חברים שלי מחכים שם בואי תכירי אותם"]
    -לקחת אתזה גם פה [כי תכלס אם אנחנו מחלקים את המועדון לכמה חלקים ואני עובד על הצד שלי אז חבר שלי לא לידי ואני "מסדר" אותה] ?
    כי בדר"כ הייתי מושך בחורות מסטים אחרים למעגל שלנו בטענה של"בואי נכיר לך את חברים שלי"זה היה אמיתי.פה אני מרגיש שזה יכול להתגלות או משו..ניסת אתזה?..

לגבי "הטיפוס" : אין לי בעיה לעבוד קשה-במיוחד אם העבודה שלי מתחלקת בין ה3 שבאים איתי,אני בד"כ המשוגע שלא נח כל הערב,אבל זה כי אני נהנה נטו ברחבה.אני מפחד שזה יהרס לי בגלל אסטרטגיה לא נכונה ואז אני יתעסק כל הערב בפתיחת סטים חסרי סיכוי - אם ככה מה ההבדל ביני לבין כל כובע סניה שעושה אתזה במסיבות וחושב שזו השיטה לSP מהירP:.. לכן אני מבקש עזרה מאנשים שיודעים "לעוף סולו"..
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 04-04-2011 בשעה 03:21.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:55.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

"לא לעשות כלום ולתת לSP לעשות את שלו"
    ^ דSAME SHIT AS ME
    אבל הבעיה הזאת של "מה עושים כשבאים לבד בלי SP" היא סוג של "שטח אפור" בNight-Game,במיוחד אם הורגלת להרבה קודם.

לכולם,אפילו למיסטרי,ראיתי בדיווח שטח מצולם שלו את החצי שעה הראשונה שלו מהרגע שהוא נכנס-בכלל לא מרשיםP:

המטרה שלי היא ל-ה-נ-ו-ת ול-ח-ג-ו-ג תוך כדי כל האינטרקציות,אם לא אני בכלל לא מתחיל עם הדרעק הזה,ולזה צריך אסטרטגיה נכונה-ואתזה אני מחפש..
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 04-04-2011 בשעה 04:36.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:51.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    לאדע אחי זה מחרפן אותי שאיזה מכוער שאף אחד לא מכיר אותו בכלל מצליח להביא מישי נורמלית במועדון ואני אוכל רק דחיות כמו איזה זין רק כי אין לי מושג מה לעשות.

זה די מוזר בתכלס, אנשים כל הזמן אומרים לי שאם אחד כמוני (ועוד בחור אחד שאני מסתובב איתו) רק מגיע למסיבה הסיכוי שהוא לא יזיין בה קלוש..אבל עובדה שכל המעפנים סוגרים ואני לא
    כשאני מספר על הבעיה שלי כולם חושבים שאני מסתלבט עליהם ובתכלס נמאס לי מהחרא הזה, בטוח יש איזה דרכים שאנלא יודע, חייב להיות.

אם יש פה איזה ספץ מועודנים שפועל סולו בלי SP שיועיל בטובו לרשום איזה מדריך או מאמר או לפחות טיפים למה אני כבר משתגע כל מסיבה אותו הפאקינג זבל. כבר התחלתי להריץ סרטים בראש שהסלקטורים מחלקים בכניסה תמונה שלי לבנות ואומרים להן "לא לזרום עם הבחור הזה"...או שבנות נמשכות לביישנים מסריחים.

ובוא למסן
    אנחנו צריכים להמשיך את השיחה שלנו במסן אחי, אבל המסן שלי דפוק, בקושי מתחבר ובנוסף אני לא רואה אם אתה מחובר או לא, כשאתה מחובר ואתה רואה שאני מחובר שלח לי הודעה שאני אדע שאתה מחובר, אני רוצה להמשיך תשיחה שלנו בקשר לבעיה ההיא שלך וגם בקשר לפרוייקט ההוא.
    דרך אגב האינבוקס שלך מלא אז אני לא יכול לשלוח לשם.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

BIKER, אתה נותן הרבה שמות לאותו הפרנציפ. הרעיון הוא להשתמש בבחורה א' בשביל לפתוח בחורה ב'. הדרך הכי מהירה ופשוטה היא להפסיק לצאת עם בחורים (או רק עם בחורים), ובמקום שהבחורות יקיפו את החבר היחצן שלך, לארגן לעצמך "פמליה" של בחורות. (יש הרבה דרכים, הראשונה היא למשל לא לנסות שום דבר איתן, פשוט להסתובב איתן ולתת להן לראות אותך מתחיל עם אחרות.)

אפשר גם לעשות דברים יותר ספציפיים, כמו להגיד למישהי להגיד לך משהו באוזן, לתפוס קשר עין עם מישהי אחרת ולעשות כאילו הבחורה חופרת לך, משהו כמו "תקשיבי הבחורה הזאת אוכלת לי ת'ראש, אני חושב שהיא מנסה להשכיב אותי, את חייבת לעזור..." (אני באופן אישי ניסיתי את זה, וזה עובד בקטע מצחיק.)

מה שאני מנסה להגיד זה שאם המטרה היא להתחיל עם בנות, לא צריך שכל המועדון יכיר אותך, אתה צריך SP נקודתית לנקודה שהבחורה רואה אותך. אם אני יודע שאני צריך לגשת לדוגמנית שבמועדון, ואין לי את היחצן בכיס, אני אגרום לזה להראות כאילו אני מסתובב עם כל מי שסביבה גם ככה, אז כשאני אגש אליה זה דיי פשוט - אני ניגש לכולם, את לא מיוחדת.

ואז לבנות ראפור לשבור ראפור לגרום לה לעבוד קצת להוציא אותה מהמועדון אם יש התנגדויות להתמודד (כי אתה כבר מוכן לוגיסטית ואי אפשר להפתיע אותך), לתת סיבה מוצדקת לכל התקדמות (אני רעב -> בואי נקפוץ לאכול משהו \ בא לי שוקולד -> בואי נקפוץ לפיצוציה רגע),
    ובעיקרון זו הדרך להביא איתך מישהי הביתה.

להיות חיית מסיבות בלייף סטייל ולתת לזה למשוך לך בחורות פה ושם זה בן זונה, אבל אם אתה רוצה להתחיל עם בחורה באופן נקודתי, אתה חייב לדעת להיות איש מכירות קצת ולהכיר את הקטע הפסיכולוגי מאחורי זה.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    לאדע אחי זה מחרפן אותי שאיזה מכוער שאף אחד לא מכיר אותו בכלל מצליח להביא מישי נורמלית במועדון ואני אוכל רק דחיות כמו איזה זין רק כי אין לי מושג מה לעשות.

זה די מוזר בתכלס, אנשים כל הזמן אומרים לי שאם אחד כמוני (ועוד בחור אחד שאני מסתובב איתו) רק מגיע למסיבה הסיכוי שהוא לא יזיין בה קלוש..אבל עובדה שכל המעפנים סוגרים ואני לא
    כשאני מספר על הבעיה שלי כולם חושבים שאני מסתלבט עליהם ובתכלס נמאס לי מהחרא הזה, בטוח יש איזה דרכים שאנלא יודע, חייב להיות.

אם יש פה איזה ספץ מועודנים שפועל סולו בלי SP שיועיל בטובו לרשום איזה מדריך או מאמר או לפחות טיפים למה אני כבר משתגע כל מסיבה אותו הפאקינג זבל. כבר התחלתי להריץ סרטים בראש שהסלקטורים מחלקים בכניסה תמונה שלי לבנות ואומרים להן "לא לזרום עם הבחור הזה"...או שבנות נמשכות לביישנים מסריחים.

ובוא למסן
    אני שופט לפי התגובות שלך,אתה בטח מתחיל איתן בצורה HARD CORE ,פתיח ישיר,את יודעת שאנחנו הולכים לעשות סקס אם את לא רוצה אז עופי לי מהפנים. (זו הגישה,לא הפתיח).

במועדונים,שים לב לאלו שסוגרים,מה הם עושים,איך הם מתנהגים...לרוב אלו חברים שבאו למסיבה אז תעזוב את זה,אבל לגבי השאר,זה בדרך כלל מישהו שמתחיל עם מישהי שמספיק שיכורה\מישהו שתה מספיק בשביל לקבל ביטחון להתחיל עם מישהי כוסית\מישהו שיודע מה הוא עושה והתחיל עם מישהי באיזור שאפשר לשמוע מה אומרים,ומשם זרם איתה לרקוד (או לשירותים).

תנסה לסנן ולהגיע רק לקבוצה האחרונה....האמת שאין כל כך הרבה הבדל בין NIGHT GAME ל DAY GAME חוץ מהפתיח ועוד כמה שטויות

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

טוב הגיע הזמן לבחון את כל השטויות שהעלנו כאן "אי לכך ובהתאם לזאת"[קרדיט להוא מהיפה והחנוןP:] האשכול ישאר זמין לחירטוטים..

אני יביא תוצאות ודברים שניסיתי ועבדו,ועם הזמן אנחנו נפצח את הנוסחה המושלמת למשחק מועדונים ונגאל את כל הבתולים החמודים מסבלםXD

הסופש הולך להיות עמוססססס

בלאט

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

רק/ו
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-06-2011 בשעה 07:46.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,852 | הודעות: 8,174,439 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect