סתם חשבתי לפתוח דיון על זה... לראות מה אחרים עושים במצב כזה.. אני שולח אס אמ אס "צינתוק אה?" ומחכה שהיא תתקשר שוב.. לא נופל לפיתוי להתקשר אליה חחח וזה עובד לרוב..
מה אתם עושים במצב כזה?
סתם חשבתי לפתוח דיון על זה... לראות מה אחרים עושים במצב כזה.. אני שולח אס אמ אס "צינתוק אה?" ומחכה שהיא תתקשר שוב.. לא נופל לפיתוי להתקשר אליה חחח וזה עובד לרוב..
מה אתם עושים במצב כזה?
|
|
אם מישו רוצה אותי הוא ימצא דרך להתקשר כמו בנאדם,כנ"ל לגבי בחורה.
וגם כשאני יעבוד בסלקום ויהיה לי שיחות חינם אז אני לא מבטיח לחזור אליה.יש דרך להתקשר אם אתה רוצה משהו/ מישהו.
נ.ב תודיע איך הלך עם הטיפ שנתתי לך?...
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 05-04-2011 בשעה 18:13.
בחיים לא חוויתי צינתוק =/
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
כנ"ל, בחיים לא חוויתי צינתוק.
כןןןןן מהאקסית שלי כסעמק שמתי לב שאני מדבר עליה הרבה פה וזה לא טוב כן היא ניתקה לי בפרצוף מלא פעמים אני צעקתי עליה שאני גם יכול לקום וללכת עם היא מנתקת לי בפרצוף היא אמרה לי טוב אני לא אעשה את זה יותר.. אחרכך אני זוכר שהיא התעצבנה בגלל משהו שעשיתי בצדק והיא כעסה עליי ואמרתי לה טוב אי מרשה לך לנתק תטלפון בפרצוף שלי עכשיו הפעם והיא נתקה ואז היא תמיד עשתה אתזה וסבלתי אחושרמוטה..
החיים יפים!
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 17:07.
החיים יפים!
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 17:07.
נראה לי שהבחור היה קצת ציני...
חחחחחח לא קרה לי אבל במקרה שיקרה, אם היא רוצה לדבר איתי שתתקשר אני לא צריך לרדוף אחרי אף אחת.
^
אני מניח שפשוט הייתי חוזר אליה..
בטח הייתה לה סיבה שבגללה רצתה שאני אתקשר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
בחורות שמתקמצנות על זמן אוויר לא בידיוק הטעם שלי חבר, לא יודע מה איתך..