ד"א, שיגיד לזאת שהוא שכב איתה אם היא מודעת לזה שיש לה איידס...יכול להיות שהיא ממשיכה עם זה בלי לדעת.
שלא תדביק עם אנשים.
ד"א, שיגיד לזאת שהוא שכב איתה אם היא מודעת לזה שיש לה איידס...יכול להיות שהיא ממשיכה עם זה בלי לדעת.
שלא תדביק עם אנשים.
|
|
שידבר איתה על זה קודם, אם היא מודעת לזה שישחט אותה, אם לא אז כדאי מאוד שתהיה מודעת לזה...כי היא יכולה להדביק עוד אנשים.
כל הכבוד שאמרתם לו הצלת לו את החיים....
למכר שלי יש איידס ...
תיראה כול עוד לא עבר איזה 7-8 שנים מאז האיידס לא היתפרץ בגוף ויש תרופה שגורמת לו להירדם עוד ועוד..
הוא פשוט יהיה צריך לככת כדורים כל יום והוא יחיה... אני לא סגור על איך הוא יעשה ילדים..
לא משנה, אם היא לא מודעת לזה צריכים ליידע אותה כדי שלא תדביק אנשים נוספים.
אם היא ידעה שיש לה, הוא יכול לתבוע לה את הצורה ולעשות עליה קופה יפה מאוד.
+1
יש קוקטייל שמורכב מ- 20 כדורים בערך, צריך לקחת אותו פעם ביום אם אני לא טועה... אם הוא יקפיד על זה הוא יוכל לחיות עוד הרבה שנים.
לגבי ילדים, הוא לא יוכל לעשות, רק לאמץ.
כמובן שתהיה לו בעיה למצוא מישהי שתאהב אותו מספיק כדי לשכב איתו.... (גם עם 20 קונדומים, זה מרתיע ובצדק)
ההורים שלו יודעים על זה?
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
היא היתה שווה אחי ?.. ווואלה הוא יצא כלי אם היא כוסית בת 30
*אבל פאק איזה מפחיד זה כול הקטע הזה עם האיידס..
כמה שנים זה משאיר ? 10<??
אתה קצת טיפש ילד.
זה יכול להשאיר לו 40 שנה לחיות וזה יכול להשאיר לו חצי שנה לחיות, אין זמן מוערך במחלה כזו, זה לא כמו סרטן או מחלה חשוכת מרפא אחרת.
לפותח האשכול, תאשים את אבות אבותיך שעשו סקס עם חיות וקופים מתוך סקרנות מינית, זאת הסיבה שהמחלה איידס התפשטה בקרב בני אדם.
עד כמה שאני יודע זאת בכלל מחלה של שימפנזות.
אם לא עברו 3 ימים מזמן ההדבקה אתה יכול לנסות לעצור את זה בעזרת זריקה קטנהה, בדרך כלל זה מצליח.
נערך לאחרונה על ידי VOCA; 05-04-2011 בשעה 18:00.
לשעבר 'Like
אחי התכלס כל אחד לא רוצה להיות בתול .. אבל הוא מאוד חרמן אני מעדיף לו להתחיל לילמוד תורה אולי זה מצחיק אבל זה ירחיק אותו מזה
בקשר לאשה זה בעייתה שהיא שכבה איתו וגם זה לא הגיוני 30 -16 ?
אם הילד הזה היה מספיק טיפש בשביל לשכב עם אישה בת שלושים ועוד ללא קונדום איך אתה רוצה שהוא יתמודד לבד עם איידס ?
לפי איך שאתה מתאר אותו הוא לא יצליח להתמודד לבד עם שפעת חורף רגילה.
שיגיד מהר להורים שלו ויטוס לבית חולים לקבל חוות דעת של רופא מוסמך, אחד שיתחיל לתת לו טיפולים כמו שצריך, זה לא צחוק.
נערך לאחרונה על ידי VOCA; 05-04-2011 בשעה 20:25.
לשעבר 'Like