היי.
בדיוק כתבתי מאמר חדש על גיים במועדונים, ואיך לשפר אותו : לחצו כאן.
בואו נשתף בטיפים וטריקים שיש לכם, איך אתם פותחים, סוגרים ובכלל מריצים גיים במועודונים? התובנות מהדיון הזה יועיל לרבים מאיתנו.
שתפו !
XAN -
היי.
בדיוק כתבתי מאמר חדש על גיים במועדונים, ואיך לשפר אותו : לחצו כאן.
בואו נשתף בטיפים וטריקים שיש לכם, איך אתם פותחים, סוגרים ובכלל מריצים גיים במועודונים? התובנות מהדיון הזה יועיל לרבים מאיתנו.
שתפו !
XAN -
|
|
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:14.
יקירי,
אין נכון או לא נכון, יש עובד ולא עובד.
אני פועל לפי מה שכתבתי לכם, לי זה עובד. אתה מוזמן להוסיף שיטה שלך שעובדת, ואני מאמין שיש עוד כאלו![]()
הפיקוק שלך לא חייב להיות מגעיל ומכוער. אני נורא אוהב להתלבש ויש לי סטייל, אנשים תמיד שואלים אותי מה ללבוש ואיך ללכת ומה שמים עם זה.
אני למשל לא מהאלה שילכו עם כובע של פיראט רק בשביל הפיקוק.
אבל מה שכן, אני יכול ללבוש איזה צעיף נדיר לדוגמא, שזה גם פיקוק, כי רוב האנשים במועדון לא הולכים עם צעיפים נגיד...סתם דוגמא
אפילו אם יש לך איזה כובע גרב ממש יפה, לי למשל יש אחד קטלני של נייק, לא ערסי בכלל יותר של סקייטרים כזה, הוא מתאים לי ללבוש לפעמים אני יוצא איתו לפעמים אפילו עם חולצה קצרה בקיץ.
פיקוק לא חייב להיות מוזר ומכוער כדי להשיג תשומת לב, להפך,אני אוהב ללבוש פיקוק שמסתדר לי עם הלבוש ונראה יפה.
בקשר לסיבה הראשונה, גם אצלי. אני רגיל לסביבה, אני עובד בחיי הלילה כמו שכתבתי, לא מפריע לי, אבל אני כותב מאמרים לכלל, לרוב האנשים זה מפריע.
וגם אני נראה טוב מאד, גם עלי בנות מתות, אבל יש לי חבר, חתיך רצח, אני תמיד אומר לו את זה, והבן אדם בתול בן 22. מראה לא קובע, הוא מוסיף, אבל לא קובע.
אמרתם בסוף המאמר משו על SP
שכדאי להתחיל ליחצן
ידוע לך איך נגיד נאי יכול להתחיל ליחצן במועדונים?
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:14.
אז אולי אל תשתה?![]()
קראתי את הכתבה , וכל מה שכתבת מאוד נכון.
אממה אתה מעיד על עצמך שאתה יחצן = SP מטורף,הייתי זורם עם יחצנים DJים מפיקים וכו... זה לא כזאתי חוכמה [ואל תבין מפה שאני כאילו מזלזל בהצלחות ובגיים שיש לך,כי אני לא] לצאת באותו ערב עם סגירה[ושנינו יודעים שאני לא מתכוון לחיבוק ונשיקת לילה טוב]..וכו..
הבעיה הקשה כמו שטיילר ציין היא : לעוף סולו ולהוציא את אותם דברים שצינתי בלי אותו מעמד ו SP שהיית רגיל אליו.איך להתחיל
מנקודת ה SP 0> ולעלות עם זה כדי שלא תהיה התנגדות לזרימה.
ולזה אני מחפש את הנוסחה ואני בטוח שיש לך כמה עצות טובות לתת.
אפילו פתחתי אשכול כאן על זה[תציץ ותראה אם השטויות שזרקתי נכונים וכו..] הנה: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=731109
יקירי, כל עניין היחצנות חדש, אני בערך שלושה חודשים...
גם לפני הכל עבד..אני בפיקאפ מגיל 15 בערך .
אבל החשיבה שלך ממש לא נכונה לדעתי.
יש לך מטרה. אם זה לזיין הרבה, סבבה.
השאלה היא, איך אתה משיג את המטרה שלך. אם תהיה מפיק, ותעבוד קשה, בשביל לזיין הרבה, והשגת את המטרה - הצלחת.
אתה לא יכול לומר "זה לא חוכמה, אתה משיג את המטרה ככה וככה." השגת את המטרה? סיימנו עניין. אותי הדרך לא מעניינת.
XAN -
חחח לא דיברתי ספציפית עליך.. יותר על עצמי. אני בעבר הייתי יוצא עם יחצנים וכו ונהניתי מכל המעמד הזה עם כל היתרונות והחסרונות.
אני מדבר על מקרה אחר. מצב שהחיים שלך לא הכי סבבה,ואתה זורם עם כמה נוספים שהם לא שיכים למעמד שהזכרתי,ככה שSP מטורף וכל הדברים שנילווים לזה = לא קיימים,מה אז עושים ?.. איך עדיין אתה יכול להגיע לאותה מטרה והישגים שהגעת ואתה מציב?..
וגם אצלי הדרך לא משנה,כל עוד השגת תמטרה. הפוך איך להשיג תמטרה שלי בלי כל הSP שנהניתי ממנו בעבר?............
אני מרגיש שאנחנו לא על אותו וייב בקטע הזה>תסתכל על האשכול שהבאתי לך ותבין יותר מה הבעיה ,
ואת הסוד הזה אני מחפש<<![]()
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 06-04-2011 בשעה 15:11.
אוי, תרבות המועדונים כל כך רדודה
שבעיניי לסגור במועדון זה הדבר הכי קל שיש.
לא צריך יותר מפיקוק עצבני, כדי להיות בטוחים שאתם עולים לראש פירמידת הערכיים במועדון.
וואלה יודעים מה, לפעמים אפילו שרשרת הוואי מזדיינת זה מספיק..
ובכל זאת, כדי לחלוק לך כבוד על הטירחה שבכתיבת המאמר , אקרא אותו הערב =]
[חח מת על הבלוג שלך 3> ]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
בחופש של שנה שעברה לא הכניסו אותי עם כובע נייק