היי
אני חדשה כאן ןרציתי לדעת אם כדאי לי להתחיל לקחת גלולות ואיזה? אני לא רוצה שיקרו לי כל השינויים האלו שאומרים שקורים כשמתחילים גלולות, יש כאן מישהי שיכולה להגיד לי באיזה גלולות היא משתמשת?
תודה
היי
אני חדשה כאן ןרציתי לדעת אם כדאי לי להתחיל לקחת גלולות ואיזה? אני לא רוצה שיקרו לי כל השינויים האלו שאומרים שקורים כשמתחילים גלולות, יש כאן מישהי שיכולה להגיד לי באיזה גלולות היא משתמשת?
תודה
|
|
תדברי עם רופא נשים...לא איתנו.
הוא ידע להתאים לך את הגלולות שאת צריכה לקחת.
בהצלחה.
אצל כל כל בחורה זה אינדיבידואלי.
אני יכול להגיד לך שבהתחלה יהיו קצת כאבי בטן (יום יומיים) עד ששהמערכת הגופנית שלך תתרגל לזה.
חוץ מזה לא יקרה לך כלום,במידה ואין לך מגרנות וכו'.
על כל מקרה,רופא יודע הכי טוב.
בנוסף,בפעם הראשונה יהיה לך מחזור ליום יומיים והוא יפסיק לגמרי,והוא ימשיך באמצע החודש או בסופו.
אבל אי אפשר להגיד בוודאות כי אצל כל בחורה זה אינדיבידואלי
קבעתי תור לרופא, אני יראה מה הוא ימליץ לי ואני ישאל אותו הכל, ככה הכי טוב
מישהי שמעה על גלולות פליים ? חברה שלי אמרה שיש להם גם שירות תזכורת כזה שהוא בחינם, נקרא מזכירונט וכל יום מקבלים sms שמזכיר לקחת גלולה שזה נשמע לי טוב כי הבנתי שעדיף לקחת כל יום באותה שעה את הגלולה ואני לא רוצה לפספס
עדיף לעשות תזכורת חוזרת כל יום בטלפון הנייד.
ובחמישה ימים שאת לא צריכה לקחת יש גלולות דמה אם זה ממש קשה לך לזכור.
אני על גלולות כבר 3 חודשים ואין שום בעיות, זה נורא אינדיבידואלי ... תנסי תיראי איך זה משפיע עלייך.
יש ספקטרום רחב מאוד של גלולות, החל ממינון נמוך של הורמונים ועד לגבוהה, השאלה הנשאלת מה הסיבה שאת רוצה להתחיל לקחת גלולות.
אם זה רק נגד הריון אז עדיף גלולות עם מינון נמוך, במידה וזה עקב אי סדירות מחזור אז הרופא יקבע את המינון המתאים עבורך,
בשתיים המקרים את חייבת לגשת לרופא נשים שיבדוק אותך וייעץ לך הגלולות שמתאימות לך.
בנוגע לתופעות לוואי זה מאוד אישי לכל בחורה, הייתה לי חברה שסבלה ממיגרנות והגלולות רק חיזקו את המקרים, אני לעומת זה משתמשת בגלולות כבר כמה שנים ולא סבלתי משום תופעה לא כאבים ולא השמנה.
\בכל מקרה דברמ ראשון צרי קשר עם רופא נשים. בהצלחה!
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 12-04-2011 בשעה 09:29.
אין גלולות דמה, ממה שהבנתי לוקחים 21 יום ואז שבוע הפסקה בגלל זה עדיף את המזכירונט הזה על תזכורת בטלפון (חוצמזה הוא בחינם אז למה לא?)
יש גלולות של 28 יום, 24 כדורים פעילים (מכילים הורמונים) ו4 כדורים לא פעילים את הגלולות האלה לוקחים ללא הפסקה ואין צורך לחשוש שיתפספס יום (גלולות לדוג' MINESSE ו- YAZ). גלולות מסוג זה בדר"כ גלולות בעלי מינון נמוך של הורמנים מה שמחזיר אותי לכך שיש להתייעץ עם רופא קודם.
בנוגע לאורך של המחזור זה מאוד אינדיבידואלי, הגלולות נודע לאיזון ההורמונים בגוף כך שלא חייב שהדימום הראשון לאחר נטילת גלולה יהיה יום או יומיים, המחזור יכול להתחיל באופן סדיר למס' ימים וכך להמשיך חודש בחודשו עם נטילת הגלולות.
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 12-04-2011 בשעה 14:58.