יש מסיבה לגילאים 15-18 באומן ב11.4 בחופשת פסח
אני מגיע מהצפון [שעתיים נסיעה]
אני צריך ווינג למסיבה
מי בא?
יש מסיבה לגילאים 15-18 באומן ב11.4 בחופשת פסח
אני מגיע מהצפון [שעתיים נסיעה]
אני צריך ווינג למסיבה
מי בא?
|
|
לפי מה שהבנתי כל הערסים יהיו באומן..תבדוק יש מסיבות יותר טובות מהאומן עד כמה שזכור לי ..XD
לי אין בעיה עם ערסים
אני מכיר הרבה =.=
לא אמרתי שיהיה לך בעיה..פשוט אני שונא מסיבה שמפוצצת בערסים סביבך..
וואלה כבר מעדיף דיג'ימונים מתפתחים שרוקדים קור מאשר ערסיםP:
ועשה טובה לעצמך [אם אתה יחסית חדש בקטע של המשחק בלילה] אל תגיע בגישה של "PUA" .. תהנה קודם.בנות מריחות בידיוק למה אתה פונה אליהן,תפתח SP והרבה ממנו ואז תנסה לזרום.
הנה כמה שטויות שזרקתי שאולי יעזרו לך > http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=731109
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 04-04-2011 בשעה 19:52.
social proof-ערך חברתי,טוב אתה ממש בהתחלה קרא בנעוצים יש מדריך לכל הקיצורים וכו.
למרות זאת אני חושב שמה שהבאתי לך שווה הצצה אפילו שלא תבין הכל[תתמקד בסרטון] ותנסה להבין.
אם ישך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול..:]
Slats Slats Slats
קטלנית.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 13:03.
^אתה תבין הסופש למה התכוונתי,הקהל של הקור היום הוא לא מה שהיה בהתחלה שהתחילו אתזה,היום חצי מהרחבה היא יצורים שמסיבה כלשהיא עקפו תסלקציהP: המוזיקה סבבה במיוחד אם יש DJ שמבין מה הוא עושה
ובקשר לאומן בדוק הולכת להיות מסיבולבול של ערסים וכונפות סוג ז X__-__X
למה מסיבולבול חבר'ה? סביר שהמסיבה באומן תהיה ה-מסיבה של פסח בתל אביב...
רק אני לא מבין למה גילאים 15-18...זה טווח גילאים גדול מדי.
ותכלס אם אתם מחפשים מסיבות בלי ערסים בכלל (שזה קשה למצוא) לכו למסיבות דאבסטפ וכדומה....אבל שם יש סיכוי שיהיה בעיה של בנות (לא בטוח אבל כשאני הייתי במסיבה כזו לא היו הרבה בנות)
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 13:03.
אחי אתה רציני?! המסיבה באומן תהיה חרא דבר.באחריות,אם ישך קשרים עם יחצנים ואנשים שמבינים תשאל ,כל אחד שמבין יגיד לך
אני קרוב ל18 ככה שהעדיפות היא מסיבות לגדולים ולא שירקדו לידי קטינים ובנות שטוחות..למרות שממש לא קשה להזרים מישי לשירותים במסיבות כאלה,בנות אוהבות שאתה גדול מהם וחרא בסגנון.
ומסיבות דאבסטפ זה הדבר !.. במיוחד אם זה באנגליה וכולם שם על MDMA והבנות הן 9HB ומעלה בלי הבולשיט שקורה כאן שכל כונפה ממוצעת מחזיקה ביצ'שילד של דוגמנית ביקיני מינימום נערת פנטאוז.. אבל הולכים לדאבסטפ בגלל המוזיקה לא הבנות ..
וכאן באמת אין עדיין את התרבות של הבנות בדאבסטפ,אבל זה משתנה לאט לאט בתקווה שכל האיכותיות יגיעו לשם..![]()
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 06-04-2011 בשעה 15:18.
אלוהים בחר בך ואני באחותך
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-06-2011 בשעה 07:37.
יש מועדון שנחשב "כמועדון הכי טוב בעולם" קוראים לו "אמנזייה" באיביזה,קהל יותר איכותי מזה אין.
הנה המסיבה הכי פרועעעעע שהיתה שם בקיץ >>>
זה בהשוואה לליין של איציק הספר ואלירון,שחצי מהבנים עם שפמי בר מצווה ושלושת רבעי מהבנות כונפות והשאר ערסיות ועוד שלושה
כוסיות שבאו יענו לייצג איזה שייכות למסיבות בחו"ל ששמה כוסיות זורמות כמו מיים,זה בלתי אפשרי ......><......
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 13:13.