יפה ...
|
|
מה אתה מרים משקולת חח
אתה כאפותתתתתתתת
יודע למה?.. אתה מהמסכנים שירדו עליהם כשהם אמרו "אני רוצה להיות ככה"... מה אתה הומו שאתה מדרג ומחליט?!
ואם לילד יש חלום שיעוף על עצמו מותר לו!!!!!! יופי זה דבר שיטחי אפשר לקנות אותו<ואם אתה לא מאמין לי תסתכל על סלבס לפני ניתוחים פלסטיים ותחליט לבד אם היית שולח אותם לדגמן לפני.
בקיצור עזוב אותך עם אתה לא מאמין בעצמך,אל תהיה המניאק שמנפץ תחלום רק בגלל שהרסו לו.
לנושא: חתיך הורססססס אם אני אי פעם יעבור להיות הומו אתה הראשון שאני עושה[נ.ב אם אני זוכר אותך נכון אתה ההוא עם הבעיות בבצפר והערסים תעדכן איך זה התפתח..]
"זה שניפצו לו ת'חלום" ואני זה שכאפות..
אז תן לי להסביר לך כמה דברים
אני אף לא פעם לא אמרתי "אני רוצה להיות ככה וככה" אני שלם עם מה שאני ומי שאני, דרך אגב אנשים פה שואלים איך הם נראים, הם לא אומרים "תגידו לי שאני יפה" כמו שהוא כתב, "אז,איך אני?015.5)" ובנוסף גם הוא רשם
אמרתי את דעתי, הוא נראה סביר כמו שאמרתי, ורשמתי מתנשא בגלל שראיתי את תגובת הדוגמן שלו, אני לא זוכר שמשהו שאל אותו "חשבתי להיות דוגמן? "
יופי הוא יכול להגיד מה שבא לו אבל זה התנשאות
קיצר אתה יוצא פה מטומטם אחושרמוטה
אם היית רואה אותי אתה זה שהיית אומר אני רוצה להיות ככה ..
אל תדאג, אני יעלה כמה תמונות, אבל תביא ביד בשושו ><
בתגובה שלך רק הוכחת שאתה כאפות אמיתי
דיברתי על התגובה נטו שרשמת *ציטוט* "דוגמן אתה לא תהיה חמודי" - משו שאל אותך מה אתה חושב עליו כדוגמן?!
יש לילד חלום ואם הוא יאמין מספיק ויעשה הכל[וכל מה שמשתמע ב"הכל"..]הוא יהיה כזה! ואפעחד לא יעצור אותו בטח שלא איזה כאפות בפורום שחושב שהוא מינימום סוכן דוגמנים ששופט אותו כמו מטומטם..יש לי הרגשה חזקה שאתה מהכאפות חסרי בטחון שצריכים אישורים מהסביבה לזה שהם שווים משו והם מנסים לדרוך על אחרים כדי להעלות את הביטחון העצמי שלהם.= גישה של FucKIn AFC![]()
ותלמד לקרוא בין השורות,אם הוא מבקש אישורים מהסביבה שיגידו לו אם הוא שווה משו[><זה זועק לחוסר ביטחון עצמיP:]אז הדבר האחרון שהוא יבוא לעשות זה להתנשאות..ובמקרה יצא לי לדבר איתו קצת והוא אכן חסר בטחון לא איש של דאווין ופוזה><..
ומי רוצה לראות תמונות שלך דביל!.. מישהו דבר פה עליך ?! סה"כהערת לך על התגובה החסרת כל קשר/מראה על חוסר ביטחון עצמי שלך/מוכיחה מעבר לכל ספק שאתה כאפותת שמקבל בטחון רק ע"י רמיסת אחרים.
בקיצור כמו שציינתי בהתחלה יצאת הכאפותתת המושלם אחותי.פורים שמח ותאכל הרבה לביבות-כאפותת שלי![]()
אתה לא הזה שפתח אשכול שאף אחת לא שמה עליך וערסים מציקים לך?
בכל מקרה אחי אנלא מגיב הרבה בפורום הזה אבל שמע יש לך את זה..פשוט תעשה תספורת יפה ולא איזה קצוץ או ליפה כמו כל הגברים בישראל
תתחיל להתלבש יפה למה אתה נראה מוזנח כזה...תטפל בחצ'קונים או שתעיף אותם או שים מייקאפ שלא יראו
גם אני שהייתי בגיל שלך הייתי בתול שפתיים וזה אבל השתניתי ועכשיו אני משתין על כל מי שאמר עלי את מה שאמר ואני יודע שכיום הם מתים להיות כמונימבחינת מראה חיצוני ומבחינת בנות ואיכות חיים הם לא מתקרבים למה שאני כיום ויודע למה? כי הם אפסים שיורדים על אחרים כדי להרגיש טוב עם עצמם ועם כמה שזה נשמע לך מוזר הם מקנאים בך במובן מסויים..
אז יאללה אחי לך בדרך הנכונה ותן בראש תתחיל לצאת לזיין...
סתם כדי לעלות לך תבטחון העצמי
אה ואם אתה רוצה להיות דוגמן לך תהיה, בחיים אל תתן למערכת ולאנשים אחרים להגיד לך מה אתה יכול להיות ומה לא, וואלה אני יעשה מהשבא לי בחיים האלה ואף אחד לא יכול להגיד לי מה אני אהיה ומה אני לא אהיה, אמרו לי שאני אמות בתול ואף אחת לא תרצה אותי אבל ירקתי להם בפרצוף והצלחתי כנגד כל הסיכויים...אז גם אתה יכול!!! תן בראש!
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 08-04-2011 בשעה 15:15.
עזוב אל תנסה אפילו. גדולים ממך ניסו לנתח ולא הצליחו,אני החלום הרטוב של כל פסיכולוג מצליח. אבל מה זה משנה במילא לא הבנת למה התכוונתי ואין לי כוח לתרגם כל מילה שניה שלי לילד עם בעיות בהבנת הנקרא.
כתבתי גישה של AFC = אין כל קשר לכמות הבנות בחיים שלך או משו. הגישה שלך צועקת "תסכול" כמו AFC,
בן אדם שיורד על אחרים ללא סיבה ומרגיש שהבטחון שלו עלה ע"י זה = בן אדם מתוסכל = גישה של אפסים.
ותאמין לי הכרתי מספיק "חברים" שהיו לי כמוך שניסו להוריד לי תבטחון כדי שהם ירוויחו אותו.העפתי אותם על לקיבינימט ורק הרווחתי מזה.
רק תזכור: לפעמים להגיד "הפסדתי יצאתי ילד כאפותתתת" זוהי גם אפשרות..![]()
נראה טוב אחי
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....