מה לעשות?.. אני אתלבש צבעוני זה לא בעיה אבל אני לא יודע מה לעשות כשאני אהיה במועדון.. אני אהיה עם מלא חברים שלי שמה אנלא יודע איך לפתוח סטים אני לא יודע מזה לפתוח סטים בכלל מה אני אעשה שם?
מה לעשות?.. אני אתלבש צבעוני זה לא בעיה אבל אני לא יודע מה לעשות כשאני אהיה במועדון.. אני אהיה עם מלא חברים שלי שמה אנלא יודע איך לפתוח סטים אני לא יודע מזה לפתוח סטים בכלל מה אני אעשה שם?
|
|
אל תחשוב על זה. פשוט תבוא בגישה של באתי להנות ואני שם זין על כולם.
בכללי מסיבות [מהסוג שילד בן 14 קורא לו מסיבות] זה לא כזה כיף
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
מסיבה!!!
שים את הבחורות בצד באותו הערב...
אייייייי נו עזבו להנות אני אהנה כבר אתזה תעזבו אני רוצה שם לפקק או איך שלא אומרים את זה ואני צריך עזרה..
לפקק חולה עלייך באמא
תבוא בגישה של להנות,תהנה ותעשה כמה שיותר צחוקים עם החברים.
כשאתה תעשה את זה,אתה תשדר שאתה נהנה,ואנשים ואפילו נשים,כן כן נשים יגידו לעצמן בראש ואו כיף לו,מגניב באלי גם להנות כמוהו,פה אתה נכנס לתמונה
תנסה ליצור קשר עיין,מי שתמשוך איתך את הקשר עין פשוט תתקרב אלייה ותתחילו לרקוד,מפה לשם יד פה יד שם והופ נשיקה\להעביר למקום כי אתה לא שומע וכואבות לך הרגליים וזה וזה..
בשביל מה מחזיקים פה מליון כתבות בערך על הנושא אם כל אחד הולך להודיע לי רשמית שהוא סוף סוף החליט שהוא הולך לדבר עם בנות ועכשיו הוא רוצה לדעת איך לעשות את זה?
תקרא, אם לא תבין, תקרא שוב.