קראתי כמה מאמרים מכל מיני מקומות וזה.. אבל מאיפה כדאי בעקרון להתחיל ללמוד ? למישהו יש ספר/ים שכדאי ללמוד מהם?
ותעשו טובה, ילדים מתחת לגיל 17 אל תגיבו בכלל..
קראתי כמה מאמרים מכל מיני מקומות וזה.. אבל מאיפה כדאי בעקרון להתחיל ללמוד ? למישהו יש ספר/ים שכדאי ללמוד מהם?
ותעשו טובה, ילדים מתחת לגיל 17 אל תגיבו בכלל..
|
|
ללמוד?
תלמד מניסיון וטעיה אין ספר בעולם שיכול לתת לך שיטות טובות ומדוייקות להצלחה זה לא מדע הכי הרבה שתוכל להוציא מספר כזה הוא רעיון כללי או אולי כיוון כלשהו אבל בסופו של דבר מבחן התוצאה מתקבל אך ורק בשטח..
תצא לשם ותתנסה רק ככה תלמד מה לעשות ותחווה על בשרך את הסיטואצייה..
מחזק את מה שזה שמעלי רשם
בספר לא תמצא איזה נוסחא או משהו מדויק שאם תגיד ככה וככה בדיוק הצלחת
אתה חייב לצאת החוצה להתחיל עם בנות ולראות מה מצליח מה לא ומזה ללמוד
כל הכבוד
תתחיל מלהתעניין
אם התחום באמת מושך אותך אתה שואף ללמוד עוד
לא צרי להתחיל מאיפה שהו מסויים
פשוט תתחיל להתעניין ולקרוא מאמרים.
אבל אם אתה מתעקש:
תתחיל מללמוד מוסגים.
זה יעזור לך כדי לשרוד פה בפורום
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
תשנה תגישה שלך ואז תחזור
יש ילדים בני 13 שיעשו לך הרצאה על נשים,ושעשו הרבה יותר ממך עם נשים
מסכים.
הבנאדם הכי זיין וטבעי ולימד אותי איך לעשות קינו בין הטובים בלי שהבחורה תרתע [והוא בכלל לא יודע פיקאפ]שהכרתי,
מזיין מגיל 14 וחצי קבוע [ז"א כל שבוע לפחות פעם אחת אם לא יותר,ואני עד לזה] והוא בכלל שנה מתחתי[השנה יהיה לו 17] ככה שזה ממש בולשיט,וגם ההפך אני מכיר חבר'ה בני 19 עדיין בתולים><
-גיל לא קובע כלום-
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 08-04-2011 בשעה 01:59.
זה דיון מקיץ 2009 אם פספסתם
והטעות שלכם היא שהוא ביקש עזרה בחומר תאורטי והדרכה מסוימת, משהו שסביר להניח שבני 13-14 לא יוכלו לספק לו ברמה גבוהה
אין מה לעשות, ככל שבני אדם מתבגרים וגדלים יכולת הניסוח שלהם, יכולת ההבחנה בפרטים וכו' משתפרות ומתחזקות
וכן, ילד בן 15 שמזיין כל שבוע זה קצת יותר נדיר מחייל בן 19
מהיכן שאתה נמצא.מאיפה להתחיל ?
ואל תזלזל בילדים מתחת לגיל 17, רובם יוכלו בהרבה יותר לעזור לך מהרציניים הכבדים בני ה-20.
אני מתחת לגיל 17 ולא שאני שחצן או משהו אבל כשתגיע לאן שאני הגעתי תבקש ממני לא להגיב.
תתחיל,תקרא,תצא לשטח ותנסה את מה שלמדת.
תכתוב דיווחי שטח על איך היה ואיפה אתה צריך להשתפר.
תציב לעצמך מטרות לאיך אתה רוצה להתקדם.
06-07-2009 13:21
אתם לא אמיתיים לפעמים.