קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] רוצה להתחבר מהר לאנשים
    על ידי משתמש אנונימי בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 07-03-2012, 17:17
  2. אני לא מצליחה להתחבר.. ממש מוזר- דחוףףף
    על ידי נועם222 בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 12:53
  3. כניסה לאנשים טובים בלבד ...
    על ידי MostWanteD בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 07:41
  4. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 18:28
  5. 04:00 האשכול לאנשים עם נדודי שינה
    על ידי Gigi Buffon בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 06:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

להתחבר לאנשים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Somone
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תהנה מכול ר ג ע

ברירת מחדל להתחבר לאנשים

אתמול (שישי) אז 2 ידידות שלי אמרו לי לבוא לצאת איתם ( 7 -5 אנשים) אחרי זה יצטרפו עוד אבל לא משנה כרגע.
    ותאמת לא הרגשתי קשור בהתחלה למרות שאחר כך כבר זה זרם יותר (לא קשור לשתיה )... הקטע הוא שאני רוצה ללמוד ולשנות את הקטע הזה. הייתי רוצה לבטל את ההרגשה של הנדחף לא יודע איך להסביר בדיוק אבל לגרום להם לראות בי מישהו שכיף להיות איתו ויבואו לדבר איתי ויזמינו אותי בפעמים הבאות...
    ואני כמעט בטוח שהם לא יקראו לי לבוא פעם הבאה לא שתיהיה להם בעיה שאני יהיה איתם, פשוט אני לא מוסיף הרבה.
    נערך לאחרונה על ידי SuperP; 09-04-2011 בשעה 09:20.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

החיים יפים!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 17:15.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחד הדברים הכי חשובים הוא עבודה על ביטחון עצמי. יש אין-ספור מאמרים ושיטות לזה, תקרא תתאמן ותשתפר.
    חוץ מביטחון עצמי, אתה צריך גם לדעת איך לנהל שיחה ולהשאיר אותה 'זורמת'. גם על כך ניתן למצוא מדריך מעולה של TheNuts בלינקיה.

כשיש לך ביטחון ויכולת לנהל שיחה, יש לך את המאפיינים הדרושים להיות "בן אדם בולט שכיף להיות איתו". מכאן והלאה זה רק תרגול
    אתה יכול לנסות לפרק את החבורה הזו לגורמים ולהתחבר לחלקים ממנה. צור קשר עם 2 בנות מהחבורה ותיפגש איתן, צור קשר עם האלפא של הקבוצה ותארגן איתו ישיבה של כמה בנים בפיצה או משהו כזה.
    אחרי שתכיר כמה חלקים מהחבורה, יהיה לך הרבה יותר קל לנהל עם כולם שיחה משותפת וזורמת ביציאות הבאות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Somone
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תהנה מכול ר ג ע

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אני הייתי רוצה להיות מלך העולם, עשיר מאוד, בריא, חטוב, חכם, מחונן, ומושלם.. כן, זה מה שהייתי רוצה להיות, בקשה מאוד צנועה נכון?

בקיצור גבר, מה שביקשת זה דבר שכולם רוצים להיות ואין פתרון קסמים לזה, חוץ מהמון עבודה קשה ולאחריה עוד יותר הרבה עבודה קשה. בא לך להיות זה שכולם סובבים סביבו? תתחיל ללמוד על זה ולהתנסות בשטח.

אם אני יכול לתת לך טיפ (שאני לא ידוע עד כמה כדאי לך להתייחס אליו מכיוון שאני במקור בחור ביישן):
    רק תתחיל לדבר! ברגע שתתחיל לדבר אתה תתרגל לזה ומהר מאוד תהפוך את הדיבור לאירוע ענק שימשוך אליך את הסובבים.

זה כמו ללמוד למבחן, בהתחלה אין חשק, אין זמן, אין כוח... אין מוטיבציה.. אבל ברגע שאתה מתחיל (גם אם המוטיבציה בתחתונים באותו הזמן והחשק ירוד) אתה נכנס לזה, אפילו מתמכר ודופק חרישה בפול-טיים! כנ"ל לגבי השיחות שלך עם החברים או לגבי המצב החברתי שלך בכלל. בהתחלה, "אין זמן", "זה לא מתאים", "זה לא קשור"... אבל ברגע שאתה רק מבצע את הצעד הראשון, אתה מהר מאוד נכנס לזה ומתחיל לשלוט על זה!
    אוקי לא אמרתי המצב החברתי שלי גרוע הוא השתפר פשוט אני רוצה לדעת איך להיות בולט בקבוצות חדשות שאני נכנס אליהם ...

ציטוט נכתב במקור על ידי OmryH צפיה בהודעה
    אחד הדברים הכי חשובים הוא עבודה על ביטחון עצמי. יש אין-ספור מאמרים ושיטות לזה, תקרא תתאמן ותשתפר.
    חוץ מביטחון עצמי, אתה צריך גם לדעת איך לנהל שיחה ולהשאיר אותה 'זורמת'. גם על כך ניתן למצוא מדריך מעולה של TheNuts בלינקיה.

כשיש לך ביטחון ויכולת לנהל שיחה, יש לך את המאפיינים הדרושים להיות "בן אדם בולט שכיף להיות איתו". מכאן והלאה זה רק תרגול
    אתה יכול לנסות לפרק את החבורה הזו לגורמים ולהתחבר לחלקים ממנה. צור קשר עם 2 בנות מהחבורה ותיפגש איתן, צור קשר עם האלפא של הקבוצה ותארגן איתו ישיבה של כמה בנים בפיצה או משהו כזה.
    אחרי שתכיר כמה חלקים מהחבורה, יהיה לך הרבה יותר קל לנהל עם כולם שיחה משותפת וזורמת ביציאות הבאות.
    סבבה אני יתחיל לשפר עוד יותר את היבטחון עצמי.

תודה אנשים, למישהו יש עוד משהו ?

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי SuperP צפיה בהודעה
    אתמול (שישי) אז 2 ידידות שלי אמרו לי לבוא לצאת איתם ( 7 -5 אנשים) אחרי זה יצטרפו עוד אבל לא משנה כרגע.
    ותאמת לא הרגשתי קשור בהתחלה למרות שאחר כך כבר זה זרם יותר (לא קשור לשתיה )... הקטע הוא שאני רוצה ללמוד ולשנות את הקטע הזה. הייתי רוצה לבטל את ההרגשה של הנדחף לא יודע איך להסביר בדיוק אבל לגרום להם לראות בי מישהו שכיף להיות איתו ויבואו לדבר איתי ויזמינו אותי בפעמים הבאות...
    ואני כמעט בטוח שהם לא יקראו לי לבוא פעם הבאה לא שתיהיה להם בעיה שאני יהיה איתם, פשוט אני לא מוסיף הרבה.
    היי.
    2 דברים עליך לעשות

1. בפן הפסיכולוגי - ממליץ לך לקרוא מאמרים על פסיכולוגיה ודינמיקה חברתית.
    2. פרקטיקה - לעשות מה שעשית כמה שיותר, ועם הזמן תהיה לך היכולת להתחבר לכל אחד

בהצלחה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Somone
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תהנה מכול ר ג ע

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    היי.
    2 דברים עליך לעשות

1. בפן הפסיכולוגי - ממליץ לך לקרוא מאמרים על פסיכולוגיה ודינמיקה חברתית.
    2. פרקטיקה - לעשות מה שעשית כמה שיותר, ועם הזמן תהיה לך היכולת להתחבר לכל אחד

בהצלחה.
    1.יש שם לקטגוריה של דינמיקה חברתית? מאיפה אפשר להשיג מאמרים וכו' ...
    2.אם היית רואה אותי תחילת שנה ועכשיו ... הקטע שזהו אני מרגיש שאני מפסיק להתקדם ואני לא מצליח כנראה שחסר לי ידע בנושא כי לקלוט את הידע מהסביבה עצמה כבר קשה.
    נערך לאחרונה על ידי SuperP; 09-04-2011 בשעה 17:33.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

היי בחור,

לא ראיתי תגובה שסיפקה אותי, אז אני אוסיף לך כמה דברים.

הכל עיניין של הצורה שבה אתה מסתכל על דברים. שים לב שאם אתה יושב בקבוצה וכל הזמן חושב שאתה הבחור הנדחף והלא קשור אתה תהיה לא קשור. זו בעצם נבואה שמגשימה את עצמה. זה דבר נורא שכיח אצל בני אדם. ברגע שאתה מתרכז בבעיה כלשהי, אתה רק מעצים אותה. אותו דבר תקף לגבי כל דבר. התת מודע שלך לא יודע מהי המילה לא. אז אם אתה אומר לעצמך "אני רוצה להפסיק להיות נדחף, להפסיק להיות לא קשור" מה שאתה עושה בעצם אתה גורם לעצמך לחשוב עוד ועוד שאתה נדחף ולא קשור ורק מונע מעצמך להתקדם.

בניגוד למה שסוניק אמר, אני לא רוצה שתחשוב על זה בתור עבודה קשה. כי אז אתה תתחיל להתנגד לזה. אגב, מחויבות כלשהי היא ההפך ממשיכה. אז אם אתה מחייב את עצמך לעשות את זה אתה ממש לא הולך לאהוב את זה. תחשוב על זה במקום בתור אתגר כיפי וחדש בשבילך. אין טעם לשבת ולקרוא מאמרים.
    כרגע, אתה צריך להציב לעצמך מטרה אחת פשוטה: "להקשיב".

בדרך כלל חיבוק בין אנשים נוצר כשאתה מקשיב, כשאתה נהנה מהסביבה שלך ואחרים נהנים בסביבה שלך - ככה אתה יכול להתחבר לאנשים. אני יכול לומר לך מניסיון, כי המון אנשים אמרו לי את זה, אני יכול להתחבר לכל אחד, בין אם זו בחורה בת 19, אמא בת 36, סבתא בת 80, בחור בן 16 או גבר בן 40. למה? כי אני יוצר סביבה מהנה לידי, אני מקשיב להם, אני מדבר איתם, והם נהנים מזה.

תחשוב על העולם בתור מקום שמח וטוב, מבט חיובי שכזה ייגרום לך להיות חיובי ואנשים אוהבים דברים חיוביים, אז הם יימשכו אל האנרגיה שלך בכל מקרה.

מקווה שהבנת.
    בהצלחה.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

החיים יפים!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 17:16.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect