|
|
כמו שיאן אמר, בואו נעבור את ה2012, ואם החרדים ישלטו פה אז אמריקה מחכה לנו ..
ספוילר:
אני רוצה לעזוב את הארץ הזאת בכלל עוד 4-5 שנים
יופי שאתה רוצה, ואני רוצה להיות מולטי ביליונר.
לא קל לעזוב את ישראל, לא קל לקבל אזרחות במדינה אחרת במיוחד שאתה מישראל ועוד יותר לא קל להקים משפחה בארץ זרה.
אתה צריך עבודה טובה, כסף, בית, משהו להתבסס ולהתקיים עליו.
כל החברים והמשפחה שלך נמצאים כאן, אתה רוצה להתחיל הכל מ-0 בארץ זרה ? לא עדיף אולי שתגיע לגיל 35 עם ילדים, בית עבודה ומשפחה ואז תחליט אם לעזוב או לא ?
בכל מיקרה אם יהיה רוב חרידי והוא יכפה על האזרחים את האמונה באל אני לא בטוח עד כמה אני ארצה לחיות ואני אומר לכם את האמת.
עדיף לא לחיות מאשר לחיות בשקר, אני אנסה להבין כמה שאני יכול את הדת ולנסות ולהגיע לסוג של פשרה בעיניין, אבל אם אני יהיה דבוק בהחלטתי אני לא יודע עד כמה אני אשאר באותו אזור שהרוב החרידי שולט.
אני כמעט בטוח שזה לא מה שיהיה, אל תשכח שיש עוד עדות, כרגע המוסלמים גובים כמילארד ומשהו בעולם וכפי שאתה רואה הם לא עושים משהו בעיניין, אז מה מונע מהם לעשות משהו ? את זה אני לא יודע אבל אני בטוח שזה ימנע גם מהחרידים לעשות משהו.
לשעבר 'Like
בוודאי שזה מפריע... למה שהם יתרבו על חשבוני? הרי ברור שהם "משריצים" ילדים על חשבון המסים שלך... אם זה לא מפריע לך אני שמחה בשבילך, אבל יש אנשים שרוצים לחיות ולא התקיים. דבר שני, הם מקבלים הרבה הטבות מהמדינה עכשיו (כשהמדינה עדיין לא חרדית): לומדים הם בחינם (או כמעט בחינם), קצבאות ילדים הם מקבלים בסכומים מאוד, מאוד מכובדים (על כול ילד במשפחה) ועדיין מתלוננים. מה יש להתלונן פה? החיים שלהם נראים ורודים. יש משפחות בישראל (לא חרדיות) שמספר הילדים שלהם במשפחה בדיוק כמו לחרדים, אבל הם לא מקבלים שום הטבות מהממשלה... יש משפחות עם ילד אחד או שניים שלא מסוגלים לכלכל את עצמם והממשלה לא שמה עליהם! איפה השיוויון? אני אישית לא חושבת שלימודי תורה נחשבים בערך שלהם יותר ממה שאזרחים רגילים עושים בשביל לקדם את המדינה... אז לדעתי ההטבות שמקבלים הדתיים והחרדים ממש לא הוגנות כלפי אזרחים רגילים - שאוספים כול טיפת זיעה מהמצח שלהם בשביל לשרוד יום נוסף... החרדים לא עושים כלום... חוץ מלהתלונן למרות כול התנאים שהממשלה מספקת להם. אם עכשיו המצב הוא כזה, אני לא רוצה לדעת מה יהיה כאשר הרוב יהיה פה חרדי. לדעתי כשיהיה פה הרוב דתי/חרדי תהיה פה אפליה פסולה, שתחייב אותי - כאזרחית שלא קרובה בכלל לדת ולכול המסורת היהודית - לשמור על חוקי ההלכה ועל מצוות הדת, שאת האמת זה אף פעם לא עיניין אותי. כי הם ירצו להנחיל אופי דתי-חרדי בישראל, וכול אזרח שלא יהיה מעוניין לשמור על חוקתם פשוט יסבול מאפלייה או מחוסר הבנה. שלא נדבר שאם יהיה פה רוב דתי/חרדי המדינה "תתפגר" כי יהיה פיגור בכול התחומים האפשריים, במיוחד בתחום המדעי.
+1
אבל זאת רק דעתי![]()
נערך לאחרונה על ידי Paranoid Demon; 10-04-2011 בשעה 18:03.
אם להגיד את האמת, לא נשמע הגיוני... נשמע הזוי ומופרך בעליל.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
הערבים משתלטים יותר מהר כבר...וגם ככה לא נראה לי שחצי מהדור שלנו ישאר בארץ עד אז
מעצב גראפי לכל מטרה.
בלתי אפשרי, 30% מהמדינה הם חרידים איך אפשרי? אם זה יתחיל להתקרב לזה, אני יעזוב את הארץ