מה קשור הסוג של המוזיקה שהבנאדם שומע למידת הבגרות שלו?
חוץ מזה מישו בוגר לא היה משתחצן בזה שהוא בוגר מדי
מה קשור הסוג של המוזיקה שהבנאדם שומע למידת הבגרות שלו?
חוץ מזה מישו בוגר לא היה משתחצן בזה שהוא בוגר מדי
מעצב גראפי לכל מטרה.
|
|
צודק 12 אחוז
אתה בן 3 בערך (בלי להעלב, בכל זאת אתה בוגר), והרבה ממה שאתה אומר נשמע הגיוני לך, אבל זה רק בגלל שאתה לא באמת מבין את העולם, אתה רק רואה אותו דרך העיניים ה"מורדות" במוסכמות חברתיות שלך. האנשים ה"בוגרים" שאתה יושב איתם הם יותר ילדים ממך. אתה רואה דברים כמו "לשבת על בירה", "מוזיקה איכותית", וכו - ומשייך להם תכונות של בגרות. בפועל אתה פשוט נגרר אחרי דוגמאות של אנשים אחרים, שמראה פחות על בגרות, ויותר על מה שאתה באמת - שזה מתבגר צעיר. וזה בסדר.
אף אחד לא מודד כמה בן אדם חכם עפ"י הציונים שלו, פשוט לאף אחד לא אכפת כמה בן אדם חכם, אכפת לאנשים מה כתוב לו בתעודה - זה לא משהו שאתה מבין כשאתה בן 14, אני מבטיח לך שתבין. אם אתה עוד חושב שיש לבחורה סיבה להתפדח לכאן או לכאן כנראה אתה לא בוגר מספיק בשביל להעריך אותה. (ואת זה אומר לך מישהו שיוצא עם בחורה שגדולה ממנו וגבוהה ממנו, אם אנחנו נכנסים לקטנות).
ובכלליות, מהעיניים שלך התובנות אולי נראות בוגרות, ויכול להיות שברמה מסויימת הן באמת בוגרות (לגיל 14) - לכאן או לכאן, אל תתבאס, אתה עדיין ילד. והכל בסדר איתך.
כי בנות בד"כ יותר בוגרות מבנים ובטח בגיל הזה. אני אישית הייתי שמחה אם כשהייתי בת 14 היו מסביבי פחות בנים אינפנטילים. יש מצב שבגלל זה בנות גם יהיו מוכנות לעשות איתך סקס מלא מוקדם יחסית (רק תעשו את זה עם קונדום/ גלולות ותיזכרו לקחת נורלבו אם משהו משתבש בסקס, כן? שלא ייצא שאני מדרדרת פה את הנוער...) בקיצור אל תהיה מוטרד, אתה נשמע אחלה ילד ואם אתה רציני אתה תמשוך אליך אנשים רציניים בתור חברים ובתור בנות זוג, לא משנה באיזה גיל.
בגרות משיגים עם ניסיון וחוויות , לא עם דעות.
One Shot - One Kill
עם כמה שאתה חושב שאתה בוגר אתה מדבר כמו ילד, מוזיקה זה לא משהו שמאפיין גיל יש בנות ששומועות ג'סטין בגיל 20 אל תדחוף לעצמך סטיגמות על ילדים בגלל מוזיקה (אני יותר גדול ממך בכמה שנים ואני חושב שמטאל זה זבל טהור כי אני מוזיקאי והתחלתי ללמוד לנגן בגיל 7 ) ותמיד יש ילדים שיותר בוגרים ופחות בוגרים פשוט אל תסתובב עם הילדים הילדותיים תמצא את החברים שלך ותשים זין על האחרים אבל עצה בשבילך תתלבש נורמלי אל תנשא להראות בוגר מידי או לאפיין את עצמך כאוהב מטאל או ספורטאי או כל דבר אחר.
אחי,אני בדיוק כמוך.כל הילדים בגיל שלי סתומים.אין עם מי לדבר.
ובקשר לדת גם לדעתי זה דבר מטומטם ולא הגיוני,מכל כך הרבה צדדים.
ודבר אחרון,מוזיקה,אני שומע מהביטלס ועד מגה דת'.שים ז*ן על כולם.תשמע מה שאתה רוצה.
המגמה הכללית של התגובות כאן היא להסביר לך שאתה לא כל כך בוגר כמו שנדמה לך. אני חייב להסכים שגם אני חושב ככה...
כתבת את הדברים בצורה די ילדותית אז זה משאיר שתי אופציות:
1. כמו רוב בני האדם, קל לך לבקר אחרים אבל לא את עצמך.
2. משום מה באמת נקלעת לסביבה ילדותית במיוחד ואתה הרגיל.
בקשר למטאל, זה באמת דבילי לחשוב שזו מוזיקה "בוגרת" כל כך. אני אישית חושב שזו מוזיקה מאוד רדודה שבמקום להביע רגש ועצמה מוזיקלית, היא מביאה בעיקר אלימות קולית לא נעימה. לדעתי, בנאדם ששומע מטאל מחפש במוזיקה את הדברים הלא נכונים, ולא מפיק ממנה עשירית האחוז לעומת מה כמה שאפשר להפיק ממוזיקה עמוקה וטובה (אכתוב בסוף רשימה קטנה של מה שאני אוהב). כמובן שגם ביבר וגאגא זה דפוק וזה שאני לא מעריך בכלל מטאל לא אומר שיש לי טיפת הערכה לפופ.
זהו, אני בעיקר מציע לך תמיד לחפש בעצמך את מה שלא בסדר ולא באחרים, ולהיות מלא באהבה לעולם (שזה בהכרח סותר האזנה למטאל).
והנה רשימה קטנה של המוזיקה שלי:
לועזית:
pink floyd
van der graaf generator
jeff buckly
gentle giant
camel
radiohead
ישראלית:
רונה קינן
אביב גדג'
שולי רנד
אביתר בנאי.
אשמח לראות תגובה ממך על כל מה שאמרתי!
נערך לאחרונה על ידי passiflora; 08-05-2011 בשעה 04:46.
קיצור טחנתם לו ת'שכל אם הוא ייקרא הכל. סיכום ב2 משפטים :
אתה שחצן, יהיר, מתנשא - רד מהעץ שעלית עליו.
אתה חושב שאתה בוגר, זה לגיטימי, אתה לא.
![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אחי, אני מזה מבין אותך! אני פשוט מכיר את זה... שאתה מרגיש כאילו אתה תקוע עם איזה 50 ערסים בשכבה? יא אללה אני גם זוכר שהם אמרו לי שמטאל זה רעש... אחי... פשוט תזרום עם זה, אל תתן להם לדכא אותך! דפוק אותם חזרה! זה לא שאתה תקוע עם מליון ילדים... זה שהם תקועים עם בוגר אחד!