נכתב במקור על ידי Sagi_1 אני מוכן לעשות שיחה. 750 נקודות זורם? סבבה תפתח תיווך(אני מביא לך תמשתמש שלי ואתה פשוט מתקשר ומעדכן לי תמשתמש...
סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 949 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים. ספוילר: להבא הלינקים לא ישמרו. http://img263.imageshack.us/img263/958/130983008776.png
נכתב במקור על ידי ביסלי סבבה תפתח תיווך(אני מביא לך תמשתמש שלי ואתה פשוט מתקשר ומעדכן לי תמשתמש... אוקיי אני אפתח תיווך היום בסביבות 10 וחצי - 11 בלילה פשוט אני פה יש בעיות במחשב כי אני אצל סבתא שלי ותכף אני יוצא לכיוון הבית..
נכתב במקור על ידי Sagi_1 אוקיי אני אפתח תיווך היום בסביבות 10 וחצי - 11 בלילה פשוט אני פה יש בעיות במחשב כי אני אצל סבתא שלי ותכף אני יוצא לכיוון הבית.. אין לי בעיה אני מביא לך מספר + הקוד שאתה צריך לרשום בוא אני רואה שהחשבון שלי התחדש ואתה מקבל תנק' כמובן שזה עם תיווך
נכתב במקור על ידי ביסלי אין לי בעיה אני מביא לך מספר + הקוד שאתה צריך לרשום בוא אני רואה שהחשבון שלי התחדש ואתה מקבל תנק' כמובן שזה עם תיווך אוקיי, מצויין
נכתב במקור על ידי AtlaNTiS אוקיי, מצויין SMS בעלות 3 שקל = 300 נקודות
כבר לא בתוקף.. נא לנעול
נכתב במקור על ידי AtlaNTiS כבר לא בתוקף.. נא לנעול ננעל.
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.! 8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
חוקי הפורום