אהמממכפי שבטח שמעתם, מערכת כיפת ברזל פרי פיתוחה של רפאל הצליחה בצורה בלתי רגילה והמערכת הזו היא יחודית בעולם
וזה ללא ספק מהווה מקור לגאווה לנו כישראלים, לכן החלטתי לעשות סרטון על המערכת אשמח אם תצפו בזה ותשתפו, תודה
לצפות ב 720P
|
|
להגיד ISRAEL 1
0 חמאס
זה קצת מטומטם אבל פסדר שיהיה
קודם כל זה 40,000$ פחות או יותרדבר שני כבר קראתי אינספור דעות על הדבר הזה ושל אנשים בכירים ומביני עניין יותר ממני וממך ועדיין זה משתלם. קרא את זה למשל: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4054716,00.html
ממ זה תלוי, אגב גם הגראדים שלהם עולים הרבה כסף והם באים מאירן (אני לא מדבר על הקאסמים שהם מכינים בבית)
שוב זה כמו להגיד שאנחנו במצב מלחמה והם שולחים פעילי טרור שיתפוצצו על חיילים וכאילו מה הם מפסידים?.. מפסידים עד כמה שהם מפגרים הם עדיין עושים חישוב ולא הולכים להתאבד כולם ביחד.
וכן עריכה שלי כמובן![]()
בהחלט מערכת טובה מאוד,אח חבל שהיא לא יכולה למנוע את כל הפגיעות.
תודה אחשליי![]()
ממש מגניב שזה מוכיח את עצמו![]()
זה פתרון של פחדנים.
עם כל הכבוד לרפא"ל ולמערכת..ויש כבוד, ככה לא נלחמים.
בבעיות מטפלים מהשורש, ככה לא צריך להוציא כמה מאות מיליוני דולרים על פיתוח מערכת נשק, תחמושת, טילים, כ"א ועוד ועוד.
כבר אמרתי את זה בעבר ואני אגיד את זה שוב, זה כמו שחולה בסרטן במוח יבוא לרופא והרופא ירשום לו אופטלגין במקום לעשות ניתוח ולהוציא את הגידול מהמוח אחת ולתמיד.
זה פתרון יקר וזמני לבעיה ארוכה.
נכון! תודה
אתה צודק, אין ספק, אני בדעה כמוך, אבל עדיין אני בא להציג את המערכת ועדיין יש צורך בה - כי גם טיפול בשורש הוא לא עניין של מה בכך וזה לא עניין של ימים או שבועות ספורים אם בכלל - ובנתיים טילים נופלים על אנשים ואנשים נפצעים ונהרגים, וגם אם נצא אל "טיפול מהשורש" הזה (מה שהיינו חייבים לעשות בעופרת יצוקה!!!!! והתחלנו בצורה מושלמת אבל עצרנו באמצע כמו אהבלים) גם אז הם מבחינתם יזרקו את כל ארסנל הנשק שלהם על התושבים שלנו ולכן צריך מענה לדבר הזה וטוב שיש מענה והכל בזכות המוח היהודי \ המוח הישראלי או ווטאבר
בזמן עופרת יצוקה היו שיגורים בהתחלה אבל אחר כך היה שקט, השקט נמשך גם אחרי עופרת יצוקה.
הצלחנו לשתק אותם לקצת זמן וזרענו שם פחד.
כדי לטפל בבעיה מהשורש לא צריך הגנה רצינית כי אין יותר מדי ממה להגן, צריך להנחית עליהם מכה רצינית שתשתק אותם אחת ולתמיד בלי אפשרות שלהם להגיב, הם לא יעיזו לצאת בכלל אם נעשה להם עופרת יצוקה 2.
השאלה אם זה באמת יקרה ואם נמשיך את זה במקום להפסיק כמו מפגרים.
כמו שאומרים, הקם להורגך השכם להורגו, למה להתעסק בקקי ופיפי?
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 12-04-2011 בשעה 21:28.