קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אפשר את האתר האמיתי של מירק MiRC
    על ידי KingpiN בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 02:01
  2. חחחחחחח מה נסגר עם פני?(האמיתי).
    על ידי ArIeL בפורום כדורסל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-02-2006, 15:57
  3. אחרי יום של"ח מפרח, הגיע הזמן למבחן האמיתי
    על ידי AllenIverson בפורום כדורסל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 22:32
  4. ב-ר-א-ש-י-ת === הסיפור האמיתי...חח כנסו...=]
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 18:24
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

האלפא האמיתי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

ברירת מחדל האלפא האמיתי

שלום לכולם,

אז כיוון שאני עצלן ואין לי כח לבצע מחויבויות אחרות שלי, החלטתי לכתוב לכם פיסה קטנה שתוכל לקדם המון המון המון אנשים. למה אני עושה דבר כזה? זה לא כי אני בנאדם טוב, למעשה אני רשע מרושע - אני עושה את זה כי שמתי לב למשהו ממש מדאיג בפורום ואני לא רוצה שהדבר זה יכתים את כל השם של הפיקאפ ויהפוך אנשים לליצנים כמו שקורסים מסויימים יכולים לעשות.

אז, מה התופעה ההיא שראיתי?
    שמתי לב שכולם כל הזמן רוצים להיות אלפא. מישהו שדיבר איתי לא מזמן שאל אותי האם אני מתנהג כמו אלפא. אלפא זה, אלפא הוא, אלפא, אלפא אלפא. אבל... אף אחד לא רואה בעצם את המשמעות מאחורי זה. כולם כל כך עסוקים במרדף הזה אחרי השלמות הלא מובנת של להיות גבר אלפא שהם לא רואים את הנקודה הכללית - הנקודה העיקרית.

אני לא גבר אלפא. לא מעניין אותי להיות גבר אלפא. בכלל, לא אכפת לי מאף אות ביוונית חוץ מאפסילון כי היא מייצגת מטען חשמלי.
    אז, אם אני לא אלפא, מה אני? מי אני?

לפני שאני נכנס לזה, אני רוצה להרחיב עוד קצת על למה המרדף הזה כל כך חסר טעם.
    כולם מחפשים להיות גבר אלפא - מסתכלים על אלפא כזה או אחר, מנסים לחקות אותו. זו אגב, לא התנהגות של אלפא. אם תכתבו תכונות של גבר אלפא, אם תשננו תכונות של גבר אלפא, זה לא יעזור. אז אפשר להפסיק עם זה כבר עכשיו. אין דבר כזה גבר אלפא, במיוחד לא בזמן הזה שלנו עכשיו. זה עיניין יחסי שמתקשר לסטטוס שלנו ביחס לסטטוס של מישהו אחר.
    בבית הספר למשל, יש את הסטטוס הגבוהה של הילדים המקובלים, והסטטוס הנמוך של החנונים. הכל עיניין דיי יחסי. יכול להיות שאחד מהחנונים האלו למד פיקאפ בשנה האחרונה שלו בבית הספר וכשהוא יוצא לעזריאלי הסטטוס שלו גבוהה יותר מכל אחד מהחברים שלו והוא יכול להצליח עם יותר בחורות - כי זה עיניין יחסי.

אספר לכם סיפור קצר.
    היה היה חנון. קראו לו מידן. הוא אהב ללמוד, החברים שלו היו חנונים, הבצפר הכיר אותו בתור החנון של השכבה - הוא אפילו זכה בפרסים של הבצפר על חוכמתו. אף אחד לא ידע שמידן בעצם התחיל להתעסק בעסק של כשפים שיכולים לגרום לכל בחורה להרטיב את עצמה - פיקאפ!
    בטיול השנתי לאילת, מידן התנתק מהחברים שלו בבית הספר. הוא החליט לטייל מעט בטיילת, ראה שלוש בחורות ישובות על ספסל וניגש אליהן. כעבור שעה וחצי מרבית הטיילת של אילת עמדה סביב הספסל הזה בדיון סוער כאשר מידן במרכזו. החברים מבית הספר הסתכלו עליו בתדהמה ולא יידעו בכלל איך לגשת לסיטואציה - כי הסטטוס שלו לא היה מוכר להם כסטטוס כזה גבוהה.

מה מוסר ההשכל של הסיפור?
    שלהיות אלפא לא כזה משנה - אגב, גם אנשים שלא למדו פיקאפ מצליחים, והם לא כאלו אלפות. גם לחנונים יש חברות, והם לא אלפות. אז יכול להיות שאין צורך להיות אלפא, רק יש צורך לחשוב על הסטטוס שלכם ביחס לאחרים, במקום לרדוף אחרי דמות כלשהי אי שם באופק.

אז מה עושים?

זו השאלה הכי גדולה, לא ככה? מה לעשות? באילו כלים להשתמש? איך להפוך לגבר אלפא?
    אז קודם כל, לא הופכים לגבר אלפא בין לילה - ולא קוראים לזה גבר אלפא ולא רודפים אחרי זה. אין שום גלולת פלא, אל תצפו לאחת, אף פעם לא תהיה.
    אז אם לא להיות גבר אלפא, מה כן להיות?
    שאלה טובה. הכי טוב זה לדעת להיות בנאדם אמיתי. הכוונה שלי היא להיות זה שיכול להוריד את המסיכות - זה שלא אכפת לו מהסטטוס שלו כל כך, זה שלא באמת חושב על האם הוא אלפא או לא. להיות זה שיכול להיות עצמו. זה הצעד הראשון- לדעת בעצם להיות אתה עצמך בכל מקרה, אפילו שאתה מוגדר כחנון בקבוצה מסויימת. ייקח לזה קצת זמן, אבל זה מגיע, לאט לאט אפשר להתחיל לראות איפה אנחנו בעצם מתנהגים לא כמו שהיינו רוצים להתנהג אלא לפי איך שאנחנו מתוייגים בקבוצה מסויימת. אם אני מתוייג בתור חנון בקבוצה כזו או אחרת, אני אתנהג כמו חנון - זו מסיכה. אין טעם בה, אתם רק ממשיכים בשטויות האלו, תדעו להוריד את המסיכה ולהתנהג איך שאתם רוצים.
    אישית, אני חנון. אני אוהב להיות חנון. אני אוהב לדבר על מתמטיקה וחשמל ופיתגורס וכל מיני דברים שכאלו. זה מעניין אותי, אני אוהב את זה. זו לא מסיכה מסויימת, זה מי שאני.

אחרי שלמדתם להוריד מסיכות אתם צריכים לאט לאט להתחיל לאהוב אנשים. הכוונה שלי היא לא להטריד אותם מינית. אלא פשוט לדעת שלכל אחד יש משהו שהוא יכול לחלוק עם העולם. גם לרוצח סידרתי יש משהו שהוא יכול לחלוק איתכם. מוסר עבודה למשל?
    תהיו האנשים האלו שמביאים אצל האחרים שמחה. אני יודע שכל אחד שיהיה לידי יוכל להנות. זה כבר משהו טבעי אצלי, זו האנרגיה שאני משדר. גם אם אני עייף ואין לי כח לכלום האנשים מסביבי יהנו וייתמלאו באנרגיות כי אני אוהב אותם ואני רוצה להוציא מהם את הטוב ביותר. זו תכונה של מנהיג. מנהיג אמיתי הוא אחד שמוציא מהאנשים סביבו את הטוב ביותר ולוקח אותם רחוק יותר. זה מה שאתם צריכים לשאוף לעשות.
    איך עושים את זה?
    נהנים! פותחים ראש. מקשיבים. תתחילו להסתכל על העולם בתור המקום הנפלא שהוא ואתם תראו שאנשים מתחילים להשאב אליכם.

אני יכול לפרט על זה עוד ועוד אבל אני חושב שזה מעביר את המסר בצורה הטובה ביותר.

בהצלחה לכולם.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

וואו איזה מדריך מדהים, נשבע שזה כל כך מחזק את האני הפנימי שלי
    אז אתה לא השתנת בעצם כי כולם פה עכשיו השתנו והם הפכו להיות מישהו אחר, ואתה כאילו עדיין אוהב את כל המתמטיקה ולא השתנת יפה מאווד

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אתה צודק במסר הכללי שלך,אבל מה שאתה מדבר עליו זה על ילדים פה בפורום שפשוט קוראים מאמר ומשנים את עצמם...ומה לעשות,זה לא מה שהתכוון המשורר

אני אגיד לך עכשיו שלהיות אלפא זה כן חשוב,קח את הדוגמא שלך באילת,גבר אלפא זה גבר שמוקף בבחורות ,זה לא תואם את הדמות של החנון שחשבו עליך ובגלל זה היה קשה לעשות את הקישור.
    אם הם היו מתייחסים אליך מראש כ"מקובל" (שאגב,אין קשר ישיר בין מקובל לאלפא) אז לא היו כל כך מתלהבים שאתה משיג בחורות.

מה שהפיקאפ מסביר לך לגבי גבר אלפא זה להיות המנהיג,לאהוב את הסובבים אותך,לא להיות הנגרר ולא להיות בעל אופי חלש ששונא אנשים נעלב מחפש לנקום או כל שטות אחרת ...בקיצור להיות גבר חזק בעל אישיות מגובשת (קצת בעיה לומר את זה לבחורים בני 16 שעוד לא הבינו מאיפה האישיות שלהם הולכת להתחיל...).
    איך זה עוזר לך להשיג בחורות ? פשוט,בחורות נמשכות לסוג אנשים כאלו,בחורה לא תימשך לבחור השקט בקצה של הבר שמהסס אם לבקש עוד משקה מהברמנית כי יש לה ציצים,אלא לגבר המצחיק,המוביל,הבטוח בעצמו,זה שאפשר לסמוך עליו,זה שיש לו ניסיון.

אל תנסו לבלום את מה שאני אומר פה בעזרת דוגמאות של ערסיות שנמשכות לערסים,זה נושא ליום אחר

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

החיים יפים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 17:36.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    מאמר מקסים! זה קודם כל.
    אבל חשוב לי לשים את דעתי על דיוקה:

1) אני גם נוהג להשתמש במונח "אלפא מייל" המון פעמים וזה בגלל שתמיד התחברתי למילה "אלפא" אבל יותר מכיוון שמה שמאחד מבחינתי את הדברים כמו: ביטחון עצמי, טבעיות, אסרטיביות, אהבת אדם, אהבת האחר, יופי, אכפתיות, הובלה, מיניות, סקס-אפליות, כריזמתיות וכו' היא המילה הפשוטה - "אלפא". בגלל זה אני אמשיך להשתמש בה גם לאחר שקראתי את המאמר שלך כי אני נהנה מהמילה הזאת.

2) לתובנה שסיפקת עכשיו הגעתי ממזמן הבעיה שהגעתי אליה רק ברמת התאוריה, לא ברמה המעשית.
    כנראה שבן אדם צריך להגיע ממש לתחתית של התחתית בשביל באמת להוריד את המסיכות שלו ולהתחיל להפיץ אנרגיות חיוביות כמו שאתה מפיץ (ואתה מפיץ חחח). המון זמן, שנים על גבי שנים ניסיתי להוריד את המסיכה שלי וזה אף פעם לא הצליח! שמתי לב שמי שכן הצליח לעשות את זה, בדרך כלל עבר מאורע ממש קשה, עבר תיסכול עמוק עד כדי בכי או ממש הגיע לרגע שבו נשבר לו מהכל והוא לא רק שהוריד את המסיכה באותה השניה אלא קרע אותה ושרף אותה לגמרי. אני לצערי חי חיים מאוזנים מידי כך שלעולם לא אגיע לתחתית בשביל להוריד את המסיכה.

בקיצר, כרגיל, מאמר באמת מדהים, פחות מעשי או מועיל.
    מידן, אני ממש מעריך אותך ואתה יודע את זה, אל תביט על התגובות שלי ככאלה הבאות מתוך תיסכול או קינאה או שינאה.. אני באמת רוצה לדבר בכנות ולא לעשות הצגות ולומר "ואיאי נכון אחי אתה צודק בכל!! אני מרגיש את השינוי ואיאיאי!" בעוד שזה לא ככה.

אשמח לקבל תגובה לגבי שני הדיוקים שלי, מקווה להחכים.
    אגיב לך.

אתה מסתכל על הדברים בצורה מאד מסויימת. זו הבעיה. אמנם יש לך ראש פתוח, אבל הוא פשוט לא פתוח מספיק, כי תכלס, אני יודע שלא צריך להגיע לשפל כלשהו כדי להתחיל להפיץ אנרגיות כמוני. הבעיה שלך היא שאתה מחכה לשפל הזה כדי לעלות וזה לא יגיע - אתה נהנה במקום שלך בבינוניות הזו, ברמה הזו - כי נוח לך וטוב לך שם.
    לא עברתי שום משבר. מעולם לא בגעתי לשפל כלשהו. אבל בכל זאת הגעתי לתובנה הזו והתחלתי להיות זה שמפיץ אנרגיות. אמרתי את זה פעם ואני אגיד את זה שוב. הכל טמון בצורת החשיבה שלך. ברגע שאתה מחפש משהו אצל אחרים אתה לא תמצא אותו אצל עצמך. תתחיל להנות רק מהעובדה שאתה חי, החיוביות הזו תביא אותך רחוק. אל תחפש גלולת קסם - אין דבר כזה ולא יהיה בדור שלך אז תפסיק לחפש.

אני אגלה לך סוד.
    המסיכה שלי ירדה בין לילה. כן. למרות שזה תהליך שצריך לעבור, המסיכה שלי ירדה לי בין לילה אחרי שיחה שניהלתי עם בנאדם שאני מאד אוהב. מישהו שכבר הוריד את המסיכה שלו. דיברנו על הכל, והוא אמר לי את המשפט הבא:
    "Fuck them. Why pretend and put on some mask? That's not pickup. Just suck it up and fuck the people who don't like you. You don't need these people, fuck them"

מוזר איך שדבר כזה יכול לשנות תפישת חיים שלמה, אה? =]
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

החיים יפים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 17:36.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    כתבת דברים יפים, חבל שהם ישארו בעיני רק יפים.
    מה שגם קצת מציק לי זה ששמעתי מלא מעט אנשים שהם הכירו מישהו או שאמרו להם משפט או שהוא חוו מאורע ששינה אותם ב-180 מעלות לגמרי, בן רגע.. אני חוויתי שלל מאורעות והכרתי שלל אנשים עם אישיות וקראתי מיליארדי אמירות חזקות ושונות, שום דבר לא עבד, לא לגמרי הכוונה.

למרות שאני נמצא בגיל שבו אני מנסה לסגור את ראשי, להוציא הכל מתוכו ולהשאיר רק את העקרונות החזקים ביותר שלמדתי ועליהן לפתח אישיות מבוססת, אנסה לשמור עליו מעט פתוח ולאמץ את מה שאוכל לאמץ מהנאמר כאן.
    תודה ורד יפה שלי
    יש לי פתרון בשבילך, אתה צריך להבין שאתה אכן בתחתית - אחי אתה בתחתית! אתה לא מצליח לקבע את עצמך ודע שמהמצב שלך אפשר רק לעלות, כל דבר שקורה לך הוא בעצם מדרגה שלך בדרך למעלה, גם אם זו נראית ירידה - זה כמו גרף שיש בו עליות וירידות אך עם תסתכל על כל הגרף (התמונה הגדולה) בסופו של דבר אתה תראה שהגרף רק עולה ועולה, כמו מה שאתה עובר עכשיו כל חוויה שלך היא מדרגה למעלה מה שאתה רואה אלה הזיגזגים בגרף אשר מטעים אותך וגורמים לך לחשוב שאתה יורד - אחי אל תתיאש (אין לי ספק בכלל ).

בהצלחה לכולנו.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

ציטוט נכתב במקור על ידי BlueRose צפיה בהודעה
    שלום לכולם,

אז כיוון שאני עצלן ואין לי כח לבצע מחויבויות אחרות שלי, החלטתי לכתוב לכם פיסה קטנה שתוכל לקדם המון המון המון אנשים. למה אני עושה דבר כזה? זה לא כי אני בנאדם טוב, למעשה אני רשע מרושע - אני עושה את זה כי שמתי לב למשהו ממש מדאיג בפורום ואני לא רוצה שהדבר זה יכתים את כל השם של הפיקאפ ויהפוך אנשים לליצנים כמו שקורסים מסויימים יכולים לעשות.

אז, מה התופעה ההיא שראיתי?
    שמתי לב שכולם כל הזמן רוצים להיות אלפא. מישהו שדיבר איתי לא מזמן שאל אותי האם אני מתנהג כמו אלפא. אלפא זה, אלפא הוא, אלפא, אלפא אלפא. אבל... אף אחד לא רואה בעצם את המשמעות מאחורי זה. כולם כל כך עסוקים במרדף הזה אחרי השלמות הלא מובנת של להיות גבר אלפא שהם לא רואים את הנקודה הכללית - הנקודה העיקרית.

אני לא גבר אלפא. לא מעניין אותי להיות גבר אלפא. בכלל, לא אכפת לי מאף אות ביוונית חוץ מאפסילון כי היא מייצגת מטען חשמלי.
    אז, אם אני לא אלפא, מה אני? מי אני?

לפני שאני נכנס לזה, אני רוצה להרחיב עוד קצת על למה המרדף הזה כל כך חסר טעם.
    כולם מחפשים להיות גבר אלפא - מסתכלים על אלפא כזה או אחר, מנסים לחקות אותו. זו אגב, לא התנהגות של אלפא. אם תכתבו תכונות של גבר אלפא, אם תשננו תכונות של גבר אלפא, זה לא יעזור. אז אפשר להפסיק עם זה כבר עכשיו. אין דבר כזה גבר אלפא, במיוחד לא בזמן הזה שלנו עכשיו. זה עיניין יחסי שמתקשר לסטטוס שלנו ביחס לסטטוס של מישהו אחר.
    בבית הספר למשל, יש את הסטטוס הגבוהה של הילדים המקובלים, והסטטוס הנמוך של החנונים. הכל עיניין דיי יחסי. יכול להיות שאחד מהחנונים האלו למד פיקאפ בשנה האחרונה שלו בבית הספר וכשהוא יוצא לעזריאלי הסטטוס שלו גבוהה יותר מכל אחד מהחברים שלו והוא יכול להצליח עם יותר בחורות - כי זה עיניין יחסי.

אספר לכם סיפור קצר.
    היה היה חנון. קראו לו מידן. הוא אהב ללמוד, החברים שלו היו חנונים, הבצפר הכיר אותו בתור החנון של השכבה - הוא אפילו זכה בפרסים של הבצפר על חוכמתו. אף אחד לא ידע שמידן בעצם התחיל להתעסק בעסק של כשפים שיכולים לגרום לכל בחורה להרטיב את עצמה - פיקאפ!
    בטיול השנתי לאילת, מידן התנתק מהחברים שלו בבית הספר. הוא החליט לטייל מעט בטיילת, ראה שלוש בחורות ישובות על ספסל וניגש אליהן. כעבור שעה וחצי מרבית הטיילת של אילת עמדה סביב הספסל הזה בדיון סוער כאשר מידן במרכזו. החברים מבית הספר הסתכלו עליו בתדהמה ולא יידעו בכלל איך לגשת לסיטואציה - כי הסטטוס שלו לא היה מוכר להם כסטטוס כזה גבוהה.

מה מוסר ההשכל של הסיפור?
    שלהיות אלפא לא כזה משנה - אגב, גם אנשים שלא למדו פיקאפ מצליחים, והם לא כאלו אלפות. גם לחנונים יש חברות, והם לא אלפות. אז יכול להיות שאין צורך להיות אלפא, רק יש צורך לחשוב על הסטטוס שלכם ביחס לאחרים, במקום לרדוף אחרי דמות כלשהי אי שם באופק.

אז מה עושים?

זו השאלה הכי גדולה, לא ככה? מה לעשות? באילו כלים להשתמש? איך להפוך לגבר אלפא?
    אז קודם כל, לא הופכים לגבר אלפא בין לילה - ולא קוראים לזה גבר אלפא ולא רודפים אחרי זה. אין שום גלולת פלא, אל תצפו לאחת, אף פעם לא תהיה.
    אז אם לא להיות גבר אלפא, מה כן להיות?
    שאלה טובה. הכי טוב זה לדעת להיות בנאדם אמיתי. הכוונה שלי היא להיות זה שיכול להוריד את המסיכות - זה שלא אכפת לו מהסטטוס שלו כל כך, זה שלא באמת חושב על האם הוא אלפא או לא. להיות זה שיכול להיות עצמו. זה הצעד הראשון- לדעת בעצם להיות אתה עצמך בכל מקרה, אפילו שאתה מוגדר כחנון בקבוצה מסויימת. ייקח לזה קצת זמן, אבל זה מגיע, לאט לאט אפשר להתחיל לראות איפה אנחנו בעצם מתנהגים לא כמו שהיינו רוצים להתנהג אלא לפי איך שאנחנו מתוייגים בקבוצה מסויימת. אם אני מתוייג בתור חנון בקבוצה כזו או אחרת, אני אתנהג כמו חנון - זו מסיכה. אין טעם בה, אתם רק ממשיכים בשטויות האלו, תדעו להוריד את המסיכה ולהתנהג איך שאתם רוצים.
    אישית, אני חנון. אני אוהב להיות חנון. אני אוהב לדבר על מתמטיקה וחשמל ופיתגורס וכל מיני דברים שכאלו. זה מעניין אותי, אני אוהב את זה. זו לא מסיכה מסויימת, זה מי שאני.

אחרי שלמדתם להוריד מסיכות אתם צריכים לאט לאט להתחיל לאהוב אנשים. הכוונה שלי היא לא להטריד אותם מינית. אלא פשוט לדעת שלכל אחד יש משהו שהוא יכול לחלוק עם העולם. גם לרוצח סידרתי יש משהו שהוא יכול לחלוק איתכם. מוסר עבודה למשל?
    תהיו האנשים האלו שמביאים אצל האחרים שמחה. אני יודע שכל אחד שיהיה לידי יוכל להנות. זה כבר משהו טבעי אצלי, זו האנרגיה שאני משדר. גם אם אני עייף ואין לי כח לכלום האנשים מסביבי יהנו וייתמלאו באנרגיות כי אני אוהב אותם ואני רוצה להוציא מהם את הטוב ביותר. זו תכונה של מנהיג. מנהיג אמיתי הוא אחד שמוציא מהאנשים סביבו את הטוב ביותר ולוקח אותם רחוק יותר. זה מה שאתם צריכים לשאוף לעשות.
    איך עושים את זה?
    נהנים! פותחים ראש. מקשיבים. תתחילו להסתכל על העולם בתור המקום הנפלא שהוא ואתם תראו שאנשים מתחילים להשאב אליכם.

אני יכול לפרט על זה עוד ועוד אבל אני חושב שזה מעביר את המסר בצורה הטובה ביותר.

בהצלחה לכולם.
    ואי איזה מאמר
    תודה רבה שאתה משתף אותנו

לקחתי כמה תובנות חשובות מאוד
    אני מקווה שאני אצליח לעשות שינוי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,490 | הודעות: 8,201,083 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect