Slats Slats Slats
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 16:38.
|
|
אולי תסביר לדל בינה שכמותי?
אני לא מסכים איתך, זה קל להיות נרקומן הומלס בתחנה מרכזית כי אתה רק צריך לרדת לרמה נמוכה יותר ויותר כל הזמן, להגיע לגדולה ולחיי איכות זה ממש לא קל, נכון שתמיד יש את אלה שלא עושים כלום ובצורה כל שהיא מגיעים לזה, אבל זה די נדיר, כדי להגיע לחיי איכות מסודרים צריכים להשקיע, לעבוד וללמוד בדרך כלל, וזה דבר שכל כך הרבה אנשים לא רוצים או לא מסוגלים לעשות , למרות שלכל אדם יש את המסוגלות להגיע לגדולה אבל אינו מאמין בעצמו, ובדרך כלל אדם הומלס נרקומן בתחנה מרכזית לא מאמין בעצמו, ככה שלצאת מהמצב הזה כמעט בלתי אפשרי.
אם אדם כזה חוזר לשגרת חיים נורמאלית ומפסיק עם הסמים ומוצא דירה, זה גדולה, ולעומת מה שהיה לו בעבר הוא יכול לקרוא לזה חיים איכותים.
בדרך כלל חיים איכותיים זה בעיני המתבונן ולאו דווקא כסף ובית ענק.
אתה מדבר עם משהו שעישן סיגריות .. ודרך אגב אמרתי שלהפסיק זו גדולה בגלל הקושי של זה ..
אתה לא קורא בכלל מה שכתבתי ..
ותאמין לי שקל מאוד לרדת למטה לתחתית, אתה לא יודע, אתה לא היית שם, אני מכיר הרבה אנשים שהיו שם ולמזלי אני לא הייתי שם
פעם הבאה שים לב למה שאתה כותב ותקרא באופן מלא את מה שאני כתבתי ואז תרשום ותסיק מסקנות, אני אומר את זה רק כביקורת בונה כדי שתשתפר.
חחח נו בדיוק.. למה להתחיל עם סיגריות מלכתחילה? XD
להיות נרקומן זה לא קשה כי בד"כ נרקומנים מתחילים עם סמים מסיבות שליליות (שנאה עצמית, הפרעות נפשיות וכו'). הדבר הכי קשה להם בד"כ זה לא השימוש בסמים אלא החיים של עצמם והסבל בלהיות הם.
קיצררררר.. זה נכון בעליל המשפט הזה. SWITCH קטן במוח ואתה מסודר
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
המשפט הזה נכון כמו כל משפט אחר, בתחומים, מצבים, זמנים ומקומות שונים.
האמירה שלך מאוד נכונה למשל לגבי הכלכלה, אם אתה מובטל יש לך סיכוי בהרבה יותר גדול להיות מיליונר מאשר אם תהיה בעל עבודה קבועה (אני ידוע שזוהי אמירה טיפשית והפוכה ממה שאתם רגילים לשמוע, אבל אם תעמיקו אתם תגלו המון סיבות ללמה זה נכון).
מצד שני, הגבול בין חיים מסוממים לחיים בריאים בוילה, עם בריכה, תחת השמש כשיש לך מאה משרתים.. הוא הבדל של שמים וארץ! קל לדבר.. קשה מאוד לשבור את הגבול העבה מפלדה הזה. לא משנה כמה ידע יהיה לך, כמה תובנות או כמה כסף.. אם לא תצליח לשבור את הקיבעון שלך מחיי עוני ולהפוך אותו לחיי איכות לעולם לא תחייה חיים איכותיים. זוהי גם הסיבה ללמה המון אנשים שזכו בלוטו נכנסו למינוס מהר מאוד, הסתבכו או התאבדו, הם אומנם זכו בכלי מעשי לחיי איכות, אך הנפש וה"אני" שלהם עדיין לא השתנו ונשארו "אני עני" או "נפש ענייה".
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 13-04-2011 בשעה 22:25.